- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.781
Kanama ile atılıyor canım hepsi atılamasada diger aya atılıyor. Benimde 27mm yumurtam kist olmultu çok büyümüş dedi doktorumKızlar benim yumurta 27mmdi adet oldum. az önce de afedersiniz bir pıhtı geldi anlatamam. Sizce kiste dönüştü de patladı mı? İnşallah öyle olmuştur patlamıştır. Nasıl anlayabilirim acaba doktora gitmeden. Bide çok ağrılı oldu regl bu ay. Kist varsa eğer böyle pıhtı şeklinde atılabiliyor mu?
İlk idrarla yap beni de etiketle sabah ilk iş sana bakcam hadi hayırlısı koyu koyu görürüz inşallahSabah yapayım diye düşündüm
Kaç gün oldu yumurtlama olalıKızlar günaydın hadi bende de bi test
rüyamda sezeryanla doğum yapıyodum ama 2 tane bebek biri doğdu kucağıma verdiler sağlıklı diğerini verdiler herkesin surat asık nefes almıyo dediler kucağıma aldım öyle bi sarıldımki ona okadar güzel bi bebekteki ben hayatım boyunca böyle bi bebek görmedim annem benim dedim hafif ten bana gülümsedi kokusu halen burnumdaKızzz geliyor yaaa bebiş saglıkla tutunsun canım ne gördün rüyanda anlat bakim
Maşallah canım 2 kat iki kat artsın inşallah sağlıklı ilerlesinKızlaaaaarAllah ım sağlıkla devam etsin dualarınıza talibim kızlar inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 3274568
Ayy valla halen inanamıyorumNeeeeay ben görmedim testi hani nerde bana da at ay çok sevindim canım benim
Ben anladım zaten yavrum çünkü bana yumurtayı gösterdi çatlar bu dedi ama baktım hiiiç çatlayacak gibi durmuyoKanama ile atılıyor canım hepsi atılamasada diger aya atılıyor. Benimde 27mm yumurtam kist olmultu çok büyümüş dedi doktorum
İnşallah canım tamam haber vericemİlk idrarla yap beni de etiketle sabah ilk iş sana bakcam hadi hayırlısı koyu koyu görürüz inşallah
Canım sen ve bebişin iyi olda gerisi sırun degil. D vitaminin çok düşük çıkmış düşük olması zaten hamile kalmaya bile engel oluyor çok şükür sen kaldım takviyelerle toparlnır inşalalh dualarımız sizinle kuzum. Annenin yanına gelmeside çok iyi olmuş çok sevindimmelisaa93
melegim can @Tikabasa@Perlitik@@papatyamveben-Mavi@Gul220@Bitkin96@Papatyamaviss@esra1306@merymeryg@simurgggg@sunshine1@RhieraN@golden-snitch@cans16@zuzu3838@TASUU@IAD@Bright-1619@D073737@edahandro@imagination forever@pcospcos@pempbepsikolog@bliiss@tweeetyyy kızlar üşenmedim bir bir bana yazanlara baktım sayqısızlık olmasın diye çok çok sağ olun..iyiki varsınız gürbetde ailemden uzak çok zor beni tek koymadınız.Allah sizin kalbinize göre versin canlar vericekte Dualarım sizinle.Bende çocukta şimdilik iyiyiz çok şükür doktor yatıcan kesinlikle dedi annem geliyor memleketden bana bakmaya.Bu arada vitamin d bende 4 çıktı lekelenme ondan ola bilir dedi.Öpüyorum sizleri güzel haberler olursa beni etiketleyin
Bu ay o bebiş gelecekEşime takvim yapıp attımŞehir dışına gitmesi gerekebiliyor işi gereği. Geçen ay bana söyle günleri demişti, o günlere gitmim ayarlim diye Ben yine 1 dolu 1 boş devam edicem. Ovulasyon testi de yapmıcam bu ay. Bu arada demin inofolic combi geldi ilk hapımı içtim Bal-çörek otu-tarçın kürümün de 2. günü. 1 bardak çakşır kökü suyu da içiyorum dün başladım. Eşimde içmeye başladı dün çakşırdan ama ona sabah akşam içiriyorum. E fena değilmiş içilir dedi zehir gibi bişi bekliyormuş. bitki çayı gibi dedi.
Eki Görüntüle 3274792
Ben bu kez göreceğine tüm kalbimle inanıyorumHadi bakim hiç görmedim kese inşallah bu sefer görebilirim
Buna da şükür yavrum attıysa vücut oh ne alaKist pıhtılımkanama yapıyo diye biliyorum kuzum
Ben seni hamile sanıyordum6 gün kaldı regliye test yaptım sabah bisy çıkmadı sadece sol kasıkta ağrı var ama çok hafif başka hiç bir belirti yok
Ben de öyleydim kuzum ilk aylar büyümüyordu sonrada kocaman oldu bir doktor çatlar dedi sonra kendi doktoruma gittim kist olmuş dedi. Burdaki arkadaşlarda demişti zaten kist olmuştur dçye ama insan bi umut ya tutarsa diyorBen anladım zaten yavrum çünkü bana yumurtayı gösterdi çatlar bu dedi ama baktım hiiiç çatlayacak gibi durmuyoBir de 25 sonrası kist deniyormuş sanırım. Her işin cılkını çıkarmasam olmaz ya hiç büyütemiyorum ya da fazla büyütüyorum Yarabbim nolcak bu halim
Aynen canım ama güneşe bı doktora görünürsünBuna da şükür yavrum attıysa vücut oh ne ala
Rüyan hayır olsun inşallah canım inanmazsın belki ama benim eşimin amcaoğlu vefat etti 2 gün sonra rüyamda telefonum çalıyordu açıver diyorum açtıktan sonra yenge sağlık ocağından aradılar sen hamileymişsin dikkat edecekmişsin diyor hatta erkek olursa adını yunus ver ben yaşayamadım o benim adımla yaşasın dedi uyanıvermişim ertesi günde yine rüyamda 8 9 aylık hamileyim ve karnımda bebeğin hareketlerini gördüm ve hissettim öyle uyandım 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah senin rüyalarında hayra çıkarKızlar rüyamda sezeryanla doğum yapıyodum ama 2 tane bebek biri doğdu kucağıma verdiler sağlıklı diğerini verdiler herkesin surat asık nefes almıyo dediler kucağıma aldım öyle bi sarıldımki ona okadar güzel bi bebekteki ben hayatım boyunca böyle bi bebek görmedim annem benim dedim hafif ten bana gülümsedi kokusu halen burnumda
Valla artık adım atmamAynen canım ama güneşe bı doktora görünürsün
İnşallah canımRüyan hayır olsun inşallah canım inanmazsın belki ama benim eşimin amcaoğlu vefat etti 2 gün sonra rüyamda telefonum çalıyordu açıver diyorum açtıktan sonra yenge sağlık ocağından aradılar sen hamileymişsin dikkat edecekmişsin diyor hatta erkek olursa adını yunus ver ben yaşayamadım o benim adımla yaşasın dedi uyanıvermişim ertesi günde yine rüyamda 8 9 aylık hamileyim ve karnımda bebeğin hareketlerini gördüm ve hissettim öyle uyandım 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah senin rüyalarında hayra çıkar
Aynen kuzum hayırlısı artık ya olacak ama ne zaman bakalımBen de öyleydim kuzum ilk aylar büyümüyordu sonrada kocaman oldu bir doktor çatlar dedi sonra kendi doktoruma gittim kist olmuş dedi. Burdaki arkadaşlarda demişti zaten kist olmuştur dçye ama insan bi umut ya tutarsa diyor
Sal kendi haline bak nasıl oluvercek görValla artık adım atmambir süre relax takılalım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?