- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.761
Valla yapmıcaktım ben bi rüya gördüm evrede test yoktu zaten uyandığımda o kadar ağladımki gittim Sönmez test alayım dedimkız madem bugün sabahtan beri konuşuyoz niye hiç demiyon test yapcam söyle bakalım bu ay kacak göçek ne yaptın
hayırlı olsun canım banada dua et benimde 7 gün var daha bekliyorumValla yapmıcaktım ben bi rüya gördüm evrede test yoktu zaten uyandığımda o kadar ağladımki gittim Sönmez test alayım dedim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım inşallah o ay bu aydırhayırlı olsun canım banada dua et benimde 7 gün var daha bekliyorum
ayy mınnooosuummmm hemen bı testle daha teyıt et.hadı ınsallah guzel haberlenı beklıyorum etıketle benı ❤Kızlar ben rüyanın etkisine dayanamayıp test aldım geldin ağlamak üzereyim
Canimm cok sevindim iyi olmanızamelisaa93
melegim can @Tikabasa@Perlitik@@papatyamveben-Mavi@Gul220@Bitkin96@Papatyamaviss@esra1306@merymeryg@simurgggg@sunshine1@RhieraN@golden-snitch@cans16@zuzu3838@TASUU@IAD@Bright-1619@D073737@edahandro@imagination forever@pcospcos@pempbepsikolog@bliiss@tweeetyyy kızlar üşenmedim bir bir bana yazanlara baktım sayqısızlık olmasın diye çok çok sağ olun..iyiki varsınız gürbetde ailemden uzak çok zor beni tek koymadınız.Allah sizin kalbinize göre versin canlar vericekte Dualarım sizinle.Bende çocukta şimdilik iyiyiz çok şükür doktor yatıcan kesinlikle dedi annem geliyor memleketden bana bakmaya.Bu arada vitamin d bende 4 çıktı lekelenme ondan ola bilir dedi.Öpüyorum sizleri güzel haberler olursa beni etiketleyin
Şimdimi yapayım tek bir testim kaldı sabahmı yapayımayy mınnooosuummmm hemen bı testle daha teyıt et.hadı ınsallah guzel haberlenı beklıyorum etıketle benı ❤
Yarın sabah yap canımŞimdimi yapayım tek bir testim kaldı sabahmı yapayım
Tamam canımYarın sabah yap canım
Kıııız hamilesin dimi ben demiştim sana hahahaha bak duam tuttuRabbim isteyen herkese nasip etsin canım inşallah o ay bu aydır
Valla tuttuKıııız hamilesin dimi ben demiştim sana hahahaha bak duam tuttu
Senden haber var mı diye girip çıkıyorum sürekli bebeğim çok şükür iyisinizmelisaa93
melegim can @Tikabasa@Perlitik@@papatyamveben-Mavi@Gul220@Bitkin96@Papatyamaviss@esra1306@merymeryg@simurgggg@sunshine1@RhieraN@golden-snitch@cans16@zuzu3838@TASUU@IAD@Bright-1619@D073737@edahandro@imagination forever@pcospcos@pempbepsikolog@bliiss@tweeetyyy kızlar üşenmedim bir bir bana yazanlara baktım sayqısızlık olmasın diye çok çok sağ olun..iyiki varsınız gürbetde ailemden uzak çok zor beni tek koymadınız.Allah sizin kalbinize göre versin canlar vericekte Dualarım sizinle.Bende çocukta şimdilik iyiyiz çok şükür doktor yatıcan kesinlikle dedi annem geliyor memleketden bana bakmaya.Bu arada vitamin d bende 4 çıktı lekelenme ondan ola bilir dedi.Öpüyorum sizleri güzel haberler olursa beni etiketleyin
Çok sevindim canım benimmm bir test daha yapsana ya teyit edelimValla tuttutestte göre hamileyim galiba
Kist pıhtılımkanama yapıyo diye biliyorum kuzumKızlar benim yumurta 27mmdi adet oldum. az önce de afedersiniz bir pıhtı geldi anlatamam. Sizce kiste dönüştü de patladı mı? İnşallah öyle olmuştur patlamıştır. Nasıl anlayabilirim acaba doktora gitmeden. Bide çok ağrılı oldu regl bu ay. Kist varsa eğer böyle pıhtı şeklinde atılabiliyor mu?
İnsanız sonuçta canım her türlü duyguyu yaşıyoruz zor günlerden geçiyoruz İnşAllah hepimiz bu mutluluğu yaşayacağızhepimiz aynıyız demekkibi bende var sanıyordum hatta bu yüzden bazen kendimi kötü hissediyordum
Kızzz geliyor yaaa bebiş saglıkla tutunsun canım ne gördün rüyanda anlat bakimValla yapmıcaktım ben bi rüya gördüm evrede test yoktu zaten uyandığımda o kadar ağladımki gittim Sönmez test alayım dedim
Sabah yapayım diye düşündümÇok sevindim canım benimmm bir test daha yapsana ya teyit edelim
NeeeeValla tuttutestte göre hamileyim galiba
Niqumm çok geçmiş olsun kuzum. Allahın izniyle hiçbişeycik olmicak bu sefer pozitif düşün hatta videolar izle pozitif meditasyon bile yapabilirsin. Zihinini rahatlat. Bebeğin seninlemelisaa93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?