- 20 Ağustos 2022
- 4.770
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.741
Evet kuzum öyle oldu sanırımKuzum ilk 1-2 dk da tetsin o bölgesi idrarı taradığı için biraz koyuluk olabiliyor
Hadi inşallah canımHaftaya vericem canım benim
İnşallah canım ay rüyamın etkisiyle yaptım buguntesti asla yapmıcaktımHadi inşallah canım
silik gölge var canım kac gün var bataKızlar ben rüyanın etkisine dayanamayıp test aldım geldin ağlamak üzereyim
Bugün adet günümsilik gölge var canım kac gün var bata
Canımmmelisaa93
melegim can @Tikabasa@Perlitik@@papatyamveben-Mavi@Gul220@Bitkin96@Papatyamaviss@esra1306@merymeryg@simurgggg@sunshine1@RhieraN@golden-snitch@cans16@zuzu3838@TASUU@IAD@Bright-1619@D073737@edahandro@imagination forever@pcospcos@pempbepsikolog@bliiss@tweeetyyy kızlar üşenmedim bir bir bana yazanlara baktım sayqısızlık olmasın diye çok çok sağ olun..iyiki varsınız gürbetde ailemden uzak çok zor beni tek koymadınız.Allah sizin kalbinize göre versin canlar vericekte Dualarım sizinle.Bende çocukta şimdilik iyiyiz çok şükür doktor yatıcan kesinlikle dedi annem geliyor memleketden bana bakmaya.Bu arada vitamin d bende 4 çıktı lekelenme ondan ola bilir dedi.Öpüyorum sizleri güzel haberler olursa beni etiketleyin
Yaaa ağlıcam zaten her şeye ağlıyorumCanımm
Yaaa Allahım hamişim dimiYaaa ağlıcam zaten her şeye ağlıyorumkuzum hamişsin ya kucağına almak nasip etsin Allah
Evde ters varsa yeniledim mo canımHaftaya vericem canım benim
Yarın sabah ilk idrarla yapayım canım belkı daha koyu çıkarEvde ters varsa yeniledim mo canım
askımmm cok sukur cok mutlu oldum kendını hıc darda hıssetmemelisaa93
melegim can @Tikabasa@Perlitik@@papatyamveben-Mavi@Gul220@Bitkin96@Papatyamaviss@esra1306@merymeryg@simurgggg@sunshine1@RhieraN@golden-snitch@cans16@zuzu3838@TASUU@IAD@Bright-1619@D073737@edahandro@imagination forever@pcospcos@pempbepsikolog@bliiss@tweeetyyy kızlar üşenmedim bir bir bana yazanlara baktım sayqısızlık olmasın diye çok çok sağ olun..iyiki varsınız gürbetde ailemden uzak çok zor beni tek koymadınız.Allah sizin kalbinize göre versin canlar vericekte Dualarım sizinle.Bende çocukta şimdilik iyiyiz çok şükür doktor yatıcan kesinlikle dedi annem geliyor memleketden bana bakmaya.Bu arada vitamin d bende 4 çıktı lekelenme ondan ola bilir dedi.Öpüyorum sizleri güzel haberler olursa beni etiketleyin
gecmiş olsun canım dikkat et kendine vitaminlerini al dinlen bol bol iyi olacaksınızmelisaa93
Varrr ama daha yeniii bence beta 8 falandırAy Allahım yarabbim ya var dimii
Ay Allahım ya valla rabbim herkese nasip etsinVarrr ama daha yeniii bence beta 8 falandır
çok şükür çok sevindim canım inşalalh dahada güzel haberlerini alırız :)melisaa93
Hayirlisiyla gelsinler bizleride yormasinlarHayırlısı kuzum. Ağustos ayı bol hamişli bir ay olacak gözüküyor. Gelsin Boğa burcu bebeler
Ay hadi inşallah ne güzel olurAy istermisin aynı anda doğuralım
kız madem bugün sabahtan beri konuşuyoz niye hiç demiyon test yapcam söyle bakalım bu ay kacak göçek ne yaptınBugün adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?