- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.281
Tekrar ediyorum. Bu testte ilk 15 dk yı ciddiye alın mutlaka. Her zaman kuruma çizgisi çıkartı bekledikçe bende. Yarın sabah inşallah emin oluruzAy heycanlandırıyorsun beniiiiiiiama ilk yaptığımda çok çok çook gölge gibiydi durdukça böyle oldu
Kurumaya da benziyor canım. Umarım bebişin seninledir. Sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım canımKızlar ben sabah test yaptımağrım olduğu zaman yumurtlama olduysa daha 7. Gün ilk yaptığımda 10 dk içinde gölge gibi bişey gördüm bekledikçe koyuldu bilemiyorum tabi daha çok erken
Burda çok yansıtamadım ama ilk yaptığımdada böyleydi canım hayırlısı bakalım zaten çok erken daha yumurtlamanında tam zamanını bilmiyorumTekrar ediyorum. Bu testte ilk 15 dk yı ciddiye alın mutlaka. Her zaman kuruma çizgisi çıkartı bekledikçe bende. Yarın sabah inşallah emin oluruz
Canım tebrik ediyorum. Çok çok sevindim. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.Kızlar kızacaksınız ama yarın doktora randevu aldımçünkü önceki doktorum 12.haftaya kadar diye bir ilaç vermişti ve ben bir iki aydır zaten olmuyor diye tüm ilaçları kesmiştim kimyasal da geçmişim olduğu için gidiyorum ilaç vs versin
Cnm bunun öncesındeki kan değerın neydi?Selamun aleykum kizlar
Bu gun 4+3 üm betahgc 566 çıktı normal mi ?
Dr karindan ultrasonda kese goremedi dış gebelik olabilir dedi
Sizler ne düşünuyorsunuz ??
Kuzum hepimiz dua ediyoruz sana allah yardımcın olsun bebisin seni birakmiycak annesi sakın üzülüp strese girme senin şuan iyi olman strese girmemen lazım canım bebişin etkilemesin annesi çok güçlü bir anne ve allah'ın izniyle kucağına alicaksin kuzum sağlıkla lütfen üzme kendini bol bol dinlen gerekirse bütün gün uzan ama en önemlisi stresten ve üzüntüyu bırak karamsarlığı bırak iyi şeyler düşün kuzum cokk dikkat etBana yazan kızlar çok çok sağolun iyiki varsınız hepinizin mesajını okudum toplu olarak cevab yazıyorum.Ultrasonla baktı çocuk iyi kalbi vuruyor azcık büyümüş hastaneye yatırdı beni kanama olursa gelicem doktor dedi..Vitamin d çok düşük çıkmış belki ondan ola bilir dedi.Allah büyük her şey onun elinde
Doktor bence hemen işine son versin bu nasıl bir düşünce tarzıdır bu değerle kese mi görünür de dis gebelik olabilir diyor uzaktan eğitimle mi doktor olduSelamun aleykum kizlar
Bu gun 4+3 üm betahgc 566 çıktı normal mi ?
Dr karindan ultrasonda kese goremedi dış gebelik olabilir dedi
Sizler ne düşünuyorsunuz ??
İkinci fotoğraftaki filtre nedir?Kızlar ben sabah test yaptımağrım olduğu zaman yumurtlama olduysa daha 7. Gün ilk yaptığımda 10 dk içinde gölge gibi bişey gördüm bekledikçe koyuldu bilemiyorum tabi daha çok erken
Fotoğrafta görülmesi için sorun ne ?İkinci fotoğraftaki filtre nedir?
İkinci fotoğraftaki filtre nedirKızlar ben sabah test yaptımağrım olduğu zaman yumurtlama olduysa daha 7. Gün ilk yaptığımda 10 dk içinde gölge gibi bişey gördüm bekledikçe koyuldu bilemiyorum tabi daha çok erken
Sorun yok canım ben de anladım görünmesi için olduğunu da nasıl yapmışFotoğrafta görülmesi için sorun ne ?
Haİkinci fotoğraftaki filtre nedir
Sorun yok canım ben de anladım görünmesi için olduğunu da nasıl yapmışben de yapacağım o yüzden soruyorum
Fark ettimHapardon o ne alaka der gibi sormuştun oyuzden ole dedim
Kız sen ne millete ters yapıyonFotoğrafta görülmesi için sorun ne ?
Hadi bismillah diyerekten eşine ve sana güç kuvvet diliyorum kuzumKızlar ben de aldım inofolic combi. Son hamişlerden anladığım kadarıyla kafadan atıyoruz rahat takılıyoruz arada derede az ve öz sayıda sevişip infolic kullanıyoruz ve hamile kalıyoruzHadi bakalım Belimize ve dualarımıza kuvvet
Ben de sana hamilelik diliyorum. Hatta dua ediyorum inşallah regl olmazsın da bebektir oHadi bismillah diyerekten eşine ve sana güç kuvvet diliyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?