- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.261
İğne günü dahil 16. Günde adet oldum canım. Ben normalde çatlamadan sonra 12. Günde adet olurum. İğne geciktirdi hep. Amin kuzum hepimiz için en güzeli olsun inşallahPeki adet iğneden sonraki 14 gündemi oldun bu iğneden sonra 10 yada 14 günde diyo olurinur diye inşalşah senin içinde herşey güzel olur
Canım dönünce haber et kuzum yüregim agzımda seni bekliyorum güzel haberlerle geleceksin inşallahKızlar bir bir yazamıyorum doktora gidiyoruz evden çıkınca kana dönmemişti.İlk bende böyle başlamıştı çok yoruldum
Yok daha çıkmaz ama dikkat et hoplama tavşan gibi hanım hanımlık oynaOoo ben çok severim oynamayı ama dikkat ederimbide ben ne zaman test yapsam 9 gün kaldı 17.günde gördüm yumurtlama 28 günde bir adet oluyorum heralde yapsam da çıkmaz
Daha doğrusu klomen + iğne geciktiriyor. Sadece iğne demek yanlış olur kuzum.Peki adet iğneden sonraki 14 gündemi oldun bu iğneden sonra 10 yada 14 günde diyo olurinur diye inşalşah senin içinde herşey güzel olur
Kuzum bu 9. Gün çizgisi aynı tıpa tıp benimki gibi yarın sabaha bir tık daha rahat görürsün inşallahKızlar ben sabah test yaptımağrım olduğu zaman yumurtlama olduysa daha 7. Gün ilk yaptığımda 10 dk içinde gölge gibi bişey gördüm bekledikçe koyuldu bilemiyorum tabi daha çok erken
Herşey iyi olacak kuzum ben inanıyorumKızlar bir bir yazamıyorum doktora gidiyoruz evden çıkınca kana dönmemişti.İlk bende böyle başlamıştı çok yoruldum
İnşallah kuzum. Güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar ilk aşılamamı ağustos ayında yapıcam inşallah umarım ben de ağustos hamişlerinden olurum
İlkinde tam 14 ünde hasta oldumdu inş bu sefer bu belirtiler hastalık değilde hamilelktir hasta olcağım zaman böyle her günde ağrım olmazbenim ağrıdığı gün hemen olurum bu sefer 1haftadır kasık ağrım var ara ara anlayamadım ondan umutlandım birazİğne günü dahil 16. Günde adet oldum canım. Ben normalde çatlamadan sonra 12. Günde adet olurum. İğne geciktirdi hep. Amin kuzum hepimiz için en güzeli olsun inşallah
Çok şükür canım yaa valla okudum yazdıgını yemek yiyemedim o kadar moralim bozuldu. Düşük olmaması için dua var onu aç oku aşkım elin sürekli karnında salavat getir kuzum. Progesteron felan verdi miBana yazan kızlar çok çok sağolun iyiki varsınız hepinizin mesajını okudum toplu olarak cevab yazıyorum.Ultrasonla baktı çocuk iyi kalbi vuruyor azcık büyümüş hastaneye yatırdı beni kanama olursa gelicem doktor dedi..Vitamin d çok düşük çıkmış belki ondan ola bilir dedi.Allah büyük her şey onun elinde
Şimdi değil de aşko 4 gün kala yapsam çıkar mı acaba 17.gün yumurtlama oldu ya mesela 24ünde çıkar mıYok daha çıkmaz ama dikkat et hoplama tavşan gibi hanım hanımlık oyna
İnşallah bebiştir kuzummmİlkinde tam 14 ünde hasta oldumdu inş bu sefer bu belirtiler hastalık değilde hamilelktir hasta olcağım zaman böyle her günde ağrım olmazbenim ağrıdığı gün hemen olurum bu sefer 1haftadır kasık ağrım var ara ara anlayamadım ondan umutlandım biraz
Hasta olmazsam inş sabh atarım testi yapıncaİnşallah bebiştir kuzummm
Yumurtlamadan kaç gün geçmiş oluyo beynim yandıŞimdi değil de aşko 4 gün kala yapsam çıkar mı acaba 17.gün yumurtlama oldu ya mesela 24ünde çıkar mı
Şimdi şarjım yok eşimi bekliyorum eve gitdi eşyalarımı getirmeye..hepsini dinlicem.oksaparı durdurdu şimdilik.progestan iğneyi yazdı fitili çıkartdı..isyan etmiyorum ama yorulduk çokÇok şükür canım yaa valla okudum yazdıgını yemek yiyemedim o kadar moralim bozuldu. Düşük olmaması için dua var onu aç oku aşkım elin sürekli karnında salavat getir kuzum. Progesteron felan verdi mi
Bugün de yeni bişi öğrendim. Ye kuzum havuç başla madem. İğne de yapılmış zaten. İlişkiye de başlıyorsunuz.Catlamadi iki ay önce iğneye rağmen takviye olsun diye
Ay heycanlandırıyorsun beniiiiiiiKuzum bu 9. Gün çizgisi aynı tıpa tıp benimki gibi yarın sabaha bir tık daha rahat görürsün inşallah
Ekledim bebişim, hayırlısı olsun. Demekki sen de Ağustos ayında güzel haberi alacaksınBenide eklermisin. Son adetim 22 haziran. Tahmini adetim 20 temmuz. Bu gun test yaptim galiba negatif
Cnm içini ferah tut dıcem ama insan korkuyor haklısınŞimdi şarjım yok eşimi bekliyorum eve gitdi eşyalarımı getirmeye..hepsini dinlicem.oksaparı durdurdu şimdilik.progestan iğneyi yazdı fitili çıkartdı..isyan etmiyorum ama yorulduk çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?