- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.241
Şimdi idrar testi yaptığında öncekinden koyu çıkıyor mu? Burda kızlar idrar testiyle de koyulaşma takip ediyorlar. Günden güne Koyulaşma oldukça sağlıklı giiibi oluyor kuzum. Tabi en doğrusunu doktorum bilir de.Adetimden bi gün önce idrarda cikmisti 2 gun gecti daha belirtilerim bile yeni cikiyor goguslerim sizliyo kasiklarim batiyor
sağlıkla gelecek bebeğin inanıyorum canım benimBana yazan kızlar çok çok sağolun iyiki varsınız hepinizin mesajını okudum toplu olarak cevab yazıyorum.Ultrasonla baktı çocuk iyi kalbi vuruyor azcık büyümüş hastaneye yatırdı beni kanama olursa gelicem doktor dedi..Vitamin d çok düşük çıkmış belki ondan ola bilir dedi.Allah büyük her şey onun elinde
Elektrik teknisyeni kuzumNe işi yapıyo eşin kuzum
Yani bu da düserse diye cok kaygiliyim 3 tane 9 haftalik kaybm varTamam canım sen içini ferah tut değerin haftana göre çok güzelHenüz kese görmemende çok normal Doktoru değiştirme imkanın varsa değiştir canım
Yo tekrar yapmadim idarar testi sabahtan alip bir bakayimŞimdi idrar testi yaptığında öncekinden koyu çıkıyor mu? Burda kızlar idrar testiyle de koyulaşma takip ediyorlar. Günden güne Koyulaşma oldukça sağlıklı giiibi oluyor kuzum. Tabi en doğrusunu doktorum bilir de.
Malesef olmadı kuzum. Sadece 3-4 güne kadar gecikme yaşadım. İdrar testim hep negatifti. Ama ben umutluydum çünkü belirtilerin hepsini yaşadım. Malesef sonraki aylara kaldı kuzum. Üstelik ben aşılama da oldum iki iğnemde de. En güzeli test yapman canım. Umarım bebişin seninledir canımm.Doğrudur ilk iğnemde 14.cü gün hastamolmuştum şimdi hala yok ilkinde böyle belirtilerim olmamıştı ondn tuhaf geldi sonucun ne olmuştu sizin peki
Hocayamı nasıl bir hoca buYani bu da düserse diye cok kaygiliyim 3 tane 9 haftalik kaybm varcok şukur 2 kizim var ama acaba erkekler mi yasamiyor diye dusunmeye basladim artik hocaya gidip görüncem yarin kilit kitleniyormus sanirim
Anladım kuzumElektrik teknisyeni kuzum
Bide bu pazar yeğenimin sünnet düğünü var oynasam etsem bi sıkıntı olur mu yaaAnladım kuzum
Normal hoca işte okuyor bi kilite kitliyo onu belinde doğuma kadar tasiyormussun dogum vakti aciyorsunHocayamı nasıl bir hoca bu
Yani şimdi diceklerim belki yanlış anlaşılacak ben yorum yapmıyım en ıyısı siz bilirsinizNormal hoca işte okuyor bi kilite kitliyo onu belinde doğuma kadar tasiyormussun dogum vakti aciyorsun
Yok aşkım ne sıkıntısı olcak hoplayıp zıplamayan sonuçta aşırı derecedeBide bu pazar yeğenimin sünnet düğünü var oynasam etsem bi sıkıntı olur mu yaa
Peki adet iğneden sonraki 14 gündemi oldun bu iğneden sonra 10 yada 14 günde diyo olurinur diye inşalşah senin içinde herşey güzel olurMalesef olmadı kuzum. Sadece 3-4 güne kadar gecikme yaşadım. İdrar testim hep negatifti. Ama ben umutluydum çünkü belirtilerin hepsini yaşadım. Malesef sonraki aylara kaldı kuzum. Üstelik ben aşılama da oldum iki iğnemde de. En güzeli test yapman canım. Umarım bebişin seninledir canımm.
Bizimkide bir umut işteYani şimdi diceklerim belki yanlış anlaşılacak ben yorum yapmıyım en ıyısı siz bilirsiniz
Korkma canm kahverengı lekeler normal karsılanıyor genelde.Sen ıcını ferah tut ki çocukta etkılenmesın.dualarımız senınleBana yazan kızlar çok çok sağolun iyiki varsınız hepinizin mesajını okudum toplu olarak cevab yazıyorum.Ultrasonla baktı çocuk iyi kalbi vuruyor azcık büyümüş hastaneye yatırdı beni kanama olursa gelicem doktor dedi..Vitamin d çok düşük çıkmış belki ondan ola bilir dedi.Allah büyük her şey onun elinde
Karar senin canım bişey dersem yanlış anlarsın tadımız kaçmasın hiç iyi düşün karar verirsinBizimkide bir umut işte
Benide eklermisin. Son adetim 22 haziran. Tahmini adetim 20 temmuz. Bu gun test yaptim galiba negatif
Bn dedim size işin sırrı kaçak göçek ilişki
oooO maşallah cnmÇıktı kuzum sonuç 172
Ooo ben çok severim oynamayı ama dikkat ederimYok aşkım ne sıkıntısı olcak hoplayıp zıplamayan sonuçta aşırı derecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?