- 20 Aralık 2022
- 42
- 63
- 33
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Hayra yoralım hayırlı haberler alalım inşallah hepinizin de güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorumYaa bende görüyorum sık sık. Şimdi bu mesajın üstüne bende hayra yorayım o zamanAllah size de sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah
Topiğimizin ilk bebeği uğurlu gelsin hepimize
Amin inşallahHayra yoralım hayırlı haberler alalım inşallah hepinizin de güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorumiyi dileklerin için de çok teşekkür ederimm
Canım geçmiş olsun değerleriniz düzelmeden çıkmasaydınız enfeksiyon tehlikeli bnm minikte eğer ateş düşmezse enfeksiyondan şüphe ederim kolay kolay geçmez dikkat etKızlar selam naber okulun kapandığı cuma günü kötüleştim boğaz ağrısı halsizlik ve ateş iki gün boyunca mahvoldum antibiyotik tedavisi gördüm bir hafta yumurtlama haftama denk geldi sanırım bilmiyorum çünkü bu ay takip yapmayacağımı söylemiştim :) neyse ben iyileşir gibi oldum sonra oğlum mahvoldu beş gün düşmeyen inatcı ateş boğaz ağrısı. Mahvoldum günlerce Allahım kimseye çözümsüz dert hastalık vermesin çocuk gözümün önünde tir tir titriyor ama 41 derece ateşle yanıyor antibiyotik tedavisi falan hiçbiri fayda etmedi en sonunda hastaneye yatış yaptık iki gün damardan ilaç aldı bugün çıktık hastaneden kanda enfeksiyon çıktı değer sınırı 5 olması gerekirken 89 çıkmıştı. Bugün hastaneden çıktık ama hala kanda enfeksiyon var. Evde antibiyotik tedavisine devam. Şu sıra salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Okulun son günleri öğrencilerim ateşlenip hastalanmaya başlamıştı hepimiz geçirmiş olduk. Bu ay da böyle geçmiş olur sanırım. Allah hayırlısını versin. O ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah. Sizler napıyorsunuzPapatyamaviss T TASUU D deeppinks Safransari imagination forever A Afratafrac savascii melegim can C cnlrm S simurgggg Tikabasa destinesiaa melisaa93 bebekheyecani ve diğer kızlar
Canım çok geçmiş olsun Rabbim dermansız dert vermesin inşallahKızlar selam naber okulun kapandığı cuma günü kötüleştim boğaz ağrısı halsizlik ve ateş iki gün boyunca mahvoldum antibiyotik tedavisi gördüm bir hafta yumurtlama haftama denk geldi sanırım bilmiyorum çünkü bu ay takip yapmayacağımı söylemiştim :) neyse ben iyileşir gibi oldum sonra oğlum mahvoldu beş gün düşmeyen inatcı ateş boğaz ağrısı. Mahvoldum günlerce Allahım kimseye çözümsüz dert hastalık vermesin çocuk gözümün önünde tir tir titriyor ama 41 derece ateşle yanıyor antibiyotik tedavisi falan hiçbiri fayda etmedi en sonunda hastaneye yatış yaptık iki gün damardan ilaç aldı bugün çıktık hastaneden kanda enfeksiyon çıktı değer sınırı 5 olması gerekirken 89 çıkmıştı. Bugün hastaneden çıktık ama hala kanda enfeksiyon var. Evde antibiyotik tedavisine devam. Şu sıra salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Okulun son günleri öğrencilerim ateşlenip hastalanmaya başlamıştı hepimiz geçirmiş olduk. Bu ay da böyle geçmiş olur sanırım. Allah hayırlısını versin. O ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah. Sizler napıyorsunuzPapatyamaviss T TASUU D deeppinks Safransari imagination forever A Afratafrac savascii melegim can C cnlrm S simurgggg Tikabasa destinesiaa melisaa93 bebekheyecani ve diğer kızlar
Amin inşallah sağ ol canım benimCanım çok geçmiş olsun Rabbim dermansız dert vermesin inşallahbiz eşimle kamptayız çekirdek çay
Çok sağ ol canım benim doktor taburcu etti evde antibiyotik tedavisi ile devam dedi güvendiğimiz doktorumuz bir kere daha olmuştu böyle taburcu olduktan sonra evde de antibiyotik bitene kadar demişti düzelmiştik inşallah iyi olur yaCanım geçmiş olsun değerleriniz düzelmeden çıkmasaydınız enfeksiyon tehlikeli bnm minikte eğer ateş düşmezse enfeksiyondan şüphe ederim kolay kolay geçmez dikkat et
Normalde senle aynı zamanda adet olmuştum ama bn döngünün 14.günü adet oldum tekrar düzen değişti haliyle takip yapmıyorum artık önemsemiyorum takip edip sitrese girmiyorum
İnşallah canım dikkat edin yaa salgın var evet evden pek dışarı çıkmıyorum o yüzdenÇok sağ ol canım benim doktor taburcu etti evde antibiyotik tedavisi ile devam dedi güvendiğimiz doktorumuz bir kere daha olmuştu böyle taburcu olduktan sonra evde de antibiyotik bitene kadar demişti düzelmiştik inşallah iyi olur ya
Gidin gidin insan kafa dinlemek istiyor valla.Amin inşallah sağ ol canım benimohhhh mis aşkım en güzeli biz de gideceğiz yakında tatile vallaha eşim izne girince
Çok geçmiş olsun canım, bizim için de zor bir haftaydı, 3 üç gün karın ağrısı kusma ve ishal yaşadık ailece, sonrasında iki gündür kızım ateşli, yarına düşmezse hastaneye götüreceğim, ama psikolojik olarak zor bir hafta geçirdik geçiriyoruz, iki gün sonra yola çıkacağız nasıl olacak bilmiyorum, şimdiden tüm hastalara şifa diliyorumKızlar selam naber okulun kapandığı cuma günü kötüleştim boğaz ağrısı halsizlik ve ateş iki gün boyunca mahvoldum antibiyotik tedavisi gördüm bir hafta yumurtlama haftama denk geldi sanırım bilmiyorum çünkü bu ay takip yapmayacağımı söylemiştim :) neyse ben iyileşir gibi oldum sonra oğlum mahvoldu beş gün düşmeyen inatcı ateş boğaz ağrısı. Mahvoldum günlerce Allahım kimseye çözümsüz dert hastalık vermesin çocuk gözümün önünde tir tir titriyor ama 41 derece ateşle yanıyor antibiyotik tedavisi falan hiçbiri fayda etmedi en sonunda hastaneye yatış yaptık iki gün damardan ilaç aldı bugün çıktık hastaneden kanda enfeksiyon çıktı değer sınırı 5 olması gerekirken 89 çıkmıştı. Bugün hastaneden çıktık ama hala kanda enfeksiyon var. Evde antibiyotik tedavisine devam. Şu sıra salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Okulun son günleri öğrencilerim ateşlenip hastalanmaya başlamıştı hepimiz geçirmiş olduk. Bu ay da böyle geçmiş olur sanırım. Allah hayırlısını versin. O ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah. Sizler napıyorsunuzPapatyamaviss T TASUU D deeppinks Safransari imagination forever A Afratafrac savascii melegim can C cnlrm S simurgggg Tikabasa destinesiaa melisaa93 bebekheyecani ve diğer kızlar
Hayırlı olsun öncelikleTeşekkür ederim ya benim göğüslerim çok hassaslaşmıştı sadece geçtiğimiz hafta başında adetime de 10 vardı neredeyse ve benim hiç böyle olmazdı adetimden önce bile hassasiyet yaşamamıştım öyle farkettim
Size de geçmiş olsun canım benim salgın var çok fena Allah bütün hastaların şifasını versin inşallah yaÇok geçmiş olsun canım, bizim için de zor bir haftaydı, 3 üç gün karın ağrısı kusma ve ishal yaşadık ailece, sonrasında iki gündür kızım ateşli, yarına düşmezse hastaneye götüreceğim, ama psikolojik olarak zor bir hafta geçirdik geçiriyoruz, iki gün sonra yola çıkacağız nasıl olacak bilmiyorum, şimdiden tüm hastalara şifa diliyorum
Çok geçmiş olsun canım benim evet salgın vardı gerçekten hava sıcak anlaşılmıyor da sebebi. İnşallah hemencecik toparlar kuzucuğun. Bizde durumlar aynı bende sonuçlarım çıkınca tekrar bir deneme kararı aldık hamile kalır kalmaz doktora gideceğim değeri ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi. Kendini sık boğaz etme bebiş kısmetiyle ne zaman istiyorsa o zaman gelecekKızlar selam naber okulun kapandığı cuma günü kötüleştim boğaz ağrısı halsizlik ve ateş iki gün boyunca mahvoldum antibiyotik tedavisi gördüm bir hafta yumurtlama haftama denk geldi sanırım bilmiyorum çünkü bu ay takip yapmayacağımı söylemiştim :) neyse ben iyileşir gibi oldum sonra oğlum mahvoldu beş gün düşmeyen inatcı ateş boğaz ağrısı. Mahvoldum günlerce Allahım kimseye çözümsüz dert hastalık vermesin çocuk gözümün önünde tir tir titriyor ama 41 derece ateşle yanıyor antibiyotik tedavisi falan hiçbiri fayda etmedi en sonunda hastaneye yatış yaptık iki gün damardan ilaç aldı bugün çıktık hastaneden kanda enfeksiyon çıktı değer sınırı 5 olması gerekirken 89 çıkmıştı. Bugün hastaneden çıktık ama hala kanda enfeksiyon var. Evde antibiyotik tedavisine devam. Şu sıra salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Okulun son günleri öğrencilerim ateşlenip hastalanmaya başlamıştı hepimiz geçirmiş olduk. Bu ay da böyle geçmiş olur sanırım. Allah hayırlısını versin. O ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah. Sizler napıyorsunuzPapatyamaviss T TASUU D deeppinks Safransari imagination forever A Afratafrac savascii melegim can C cnlrm S simurgggg Tikabasa destinesiaa melisaa93 bebekheyecani ve diğer kızlar
Yaa kuzum benim kıyamamKızlar selam naber okulun kapandığı cuma günü kötüleştim boğaz ağrısı halsizlik ve ateş iki gün boyunca mahvoldum antibiyotik tedavisi gördüm bir hafta yumurtlama haftama denk geldi sanırım bilmiyorum çünkü bu ay takip yapmayacağımı söylemiştim :) neyse ben iyileşir gibi oldum sonra oğlum mahvoldu beş gün düşmeyen inatcı ateş boğaz ağrısı. Mahvoldum günlerce Allahım kimseye çözümsüz dert hastalık vermesin çocuk gözümün önünde tir tir titriyor ama 41 derece ateşle yanıyor antibiyotik tedavisi falan hiçbiri fayda etmedi en sonunda hastaneye yatış yaptık iki gün damardan ilaç aldı bugün çıktık hastaneden kanda enfeksiyon çıktı değer sınırı 5 olması gerekirken 89 çıkmıştı. Bugün hastaneden çıktık ama hala kanda enfeksiyon var. Evde antibiyotik tedavisine devam. Şu sıra salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Okulun son günleri öğrencilerim ateşlenip hastalanmaya başlamıştı hepimiz geçirmiş olduk. Bu ay da böyle geçmiş olur sanırım. Allah hayırlısını versin. O ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah. Sizler napıyorsunuzPapatyamaviss T TASUU D deeppinks Safransari imagination forever A Afratafrac savascii melegim can C cnlrm S simurgggg Tikabasa destinesiaa melisaa93 bebekheyecani ve diğer kızlar
Aşkım ben sana yazdım ama görmemiş olabilirsin dmden ustunude dusmedım hastanedesin diyeKızlar selam naber okulun kapandığı cuma günü kötüleştim boğaz ağrısı halsizlik ve ateş iki gün boyunca mahvoldum antibiyotik tedavisi gördüm bir hafta yumurtlama haftama denk geldi sanırım bilmiyorum çünkü bu ay takip yapmayacağımı söylemiştim :) neyse ben iyileşir gibi oldum sonra oğlum mahvoldu beş gün düşmeyen inatcı ateş boğaz ağrısı. Mahvoldum günlerce Allahım kimseye çözümsüz dert hastalık vermesin çocuk gözümün önünde tir tir titriyor ama 41 derece ateşle yanıyor antibiyotik tedavisi falan hiçbiri fayda etmedi en sonunda hastaneye yatış yaptık iki gün damardan ilaç aldı bugün çıktık hastaneden kanda enfeksiyon çıktı değer sınırı 5 olması gerekirken 89 çıkmıştı. Bugün hastaneden çıktık ama hala kanda enfeksiyon var. Evde antibiyotik tedavisine devam. Şu sıra salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Okulun son günleri öğrencilerim ateşlenip hastalanmaya başlamıştı hepimiz geçirmiş olduk. Bu ay da böyle geçmiş olur sanırım. Allah hayırlısını versin. O ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah. Sizler napıyorsunuzPapatyamaviss T TASUU D deeppinks Safransari imagination forever A Afratafrac savascii melegim can C cnlrm S simurgggg Tikabasa destinesiaa melisaa93 bebekheyecani ve diğer kızlar
Çok teşekkür ederim inşallah süreç olması gerektiği gibi ilerlerHayırlı olsun önceliklebende gebeliklerimi hep öyle anlarım adetıme 4-5 gün kala agırır test yapardım pozıtıf. Simdi de agrıyor ara ara adetıme 8 gün var bugun idrar testi yaptım negatif ama bakalım daha zaman var
Kuzum çok geçmiş olsun allahım şifasını versin inşallah beterinden korusun evlatlarımızı. Aynen canım çok salgın küçük büyük dinlemiyor annemden şuan geçiriyor ama senin minnoşun enfeksiyon yüksek çıkmış çok hassas bi çocuk galiba canım yine böyle hasta olmuştu sanki öpüyorum ogluşunu canım çok dikkat edin. Bende de malum yok bebiş haberi doktorum bu ay es geçti dinlen dedi temmuz ayına hazır olurum inşallahKızlar selam naber okulun kapandığı cuma günü kötüleştim boğaz ağrısı halsizlik ve ateş iki gün boyunca mahvoldum antibiyotik tedavisi gördüm bir hafta yumurtlama haftama denk geldi sanırım bilmiyorum çünkü bu ay takip yapmayacağımı söylemiştim :) neyse ben iyileşir gibi oldum sonra oğlum mahvoldu beş gün düşmeyen inatcı ateş boğaz ağrısı. Mahvoldum günlerce Allahım kimseye çözümsüz dert hastalık vermesin çocuk gözümün önünde tir tir titriyor ama 41 derece ateşle yanıyor antibiyotik tedavisi falan hiçbiri fayda etmedi en sonunda hastaneye yatış yaptık iki gün damardan ilaç aldı bugün çıktık hastaneden kanda enfeksiyon çıktı değer sınırı 5 olması gerekirken 89 çıkmıştı. Bugün hastaneden çıktık ama hala kanda enfeksiyon var. Evde antibiyotik tedavisine devam. Şu sıra salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Okulun son günleri öğrencilerim ateşlenip hastalanmaya başlamıştı hepimiz geçirmiş olduk. Bu ay da böyle geçmiş olur sanırım. Allah hayırlısını versin. O ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah. Sizler napıyorsunuzPapatyamaviss T TASUU D deeppinks Safransari imagination forever A Afratafrac savascii melegim can C cnlrm S simurgggg Tikabasa destinesiaa melisaa93 bebekheyecani ve diğer kızlar
Aşkım göremedim burdan mı yazdın mesaj bölümünden ben de dedim kankam yazmadı hiçAşkım ben sana yazdım ama görmemiş olabilirsin dmden ustunude dusmedım hastanedesin diye
Daha iyi olmustur inşallah kuzum benım ya
Çok teşekkür ederim canım benim aynen yine böyle olmuştuk 5-6 ay önceydi galiba bağışıklık geçince tekrar olduk galibaKuzum çok geçmiş olsun allahım şifasını versin inşallah beterinden korusun evlatlarımızı. Aynen canım çok salgın küçük büyük dinlemiyor annemden şuan geçiriyor ama senin minnoşun enfeksiyon yüksek çıkmış çok hassas bi çocuk galiba canım yine böyle hasta olmuştu sanki öpüyorum ogluşunu canım çok dikkat edin. Bende de malum yok bebiş haberi doktorum bu ay es geçti dinlen dedi temmuz ayına hazır olurum inşallah