-
- Konu Sahibi Afratafrac
Iyi süper canim.. oyle baska kosturmacalardayken denemek daha iyi. Odaklanmamis oluyorsun hem. Benim de ya dun oldu yumurtlama ya da bugun yarin olacak bilmiyorum. Agri var ama pek de anlayamiyorum. Testler daha yeni silinmeye basladi. Degerlendirmeye devam ediyorum iste. Insallah tutar hepimizinCnm arada gelip bakıyorum ama çok yogunum bayram telaşı çok oluyor bzım köylerde..
14. Ve 16. Gun ilişki oldu, bide 18. Gun yaptım mı yeter,
Sen naptın cnm
Yumurtlamanı degerlndırdın mi
Malesef devamı geldiSenin yumurtan geç çatlamış da olabilir. Belki de o gördüğün yerleşme kanamasıydı. Sen bekle bakalım yarın gelen giden olacak mı.
Doktorum demişti, ovulasyon testinde pikten sonraki silikleşme aslında hemen çatladı demek değil diye. Bazen hormon seviyesi düşüyor ancak hala çatlamamış olabiliyormuş. Ay hadi inşallah öyledir.
İnşallah vardır beiş. Belki daha yeni yerleşiyordur, 1-2 güne netleşir o zaman.Kızlar bilen kişilerin yardımına ihtiyacım var. Görümcem en son 21 mayısta adet gördüm diyor. 3 gün gecikmesi var. 2 gün kahverengi lekelenme gelmiş. Ama çok çok az ve sökülme olmamış daha. Kasıklarında aşırı batma sırtında ağrı var. Miratech erken gebelik testi verdim bende fazladan var. 1 düşüğü var öncesinden. Böyle olan var mı aranızda? Ay aynı anda gebe kalma yaşamakta büyük şok yaratır bana hdkshsjdj
İnşaAllah güzelim 10 yıldır bekliyor bende şaka maka yenge olmak istiyorum artıkİnşallah vardır beiş. Belki daha yeni yerleşiyordur, 1-2 güne netleşir o zaman.
İnşallah cnm bnımde 3 gundur kasık agrım var, ve akıntım oldu ilk defaIyi süper canim.. oyle baska kosturmacalardayken denemek daha iyi. Odaklanmamis oluyorsun hem. Benim de ya dun oldu yumurtlama ya da bugun yarin olacak bilmiyorum. Agri var ama pek de anlayamiyorum. Testler daha yeni silinmeye basladi. Degerlendirmeye devam ediyorum iste. Insallah tutar hepimizin
Ya ben bugün hcg çalıştım 9.2 çıktı
Pike yaklaşıyor gibi aynı saatlerde yapmaya devam etKızlar ovülasyon testime bakar mısınız? Adet biteli 3 gün oldu
Canım erken yumurtlayacak olabilirsin, test yapmaya devam et. Bazen bazı aylarda erken ya da geç yumurtlama görebiliyor kadınlar. Buna da genelde hava değişimi, stres, yeme içme, ağır spor yapma vb. gibi şeyler etken olabiliyormuş.Kızlar ovülasyon testime bakar mısınız? Adet biteli 3 gün oldu
Neeeeee hamile misin yaniYa ben bugün hcg çalıştım 9.2 çıktı
Kuzum kusura bakma yeni gördüm mesajını, inan onu bilmiyorum benTamam canım sağol. Bakalım ben de bi baktırayım. Bi de hani bazıları kan sulandırıcı kullanmak zorunda kalıyor ya o da bu testlerden anlaşılıyor mu? Çok soru sordum ama
Kuzum senin. zaten 3 haziran son adet SAT tarihin değilmiydi ? Tabloya baktım senin Bat'ına daha var duruyor. 3 Temmuz yazdırmışsın. Çok erken şu anda mı yaptın testi anlamadım ben.Kızlar sat 3 haziran test yaptım negatifEki Görüntüle 3265692
Kuzum sen çooooook erken test yapmışsın. Bebek varsa bile daha beta salmamıştırKızlar sat 3 haziran test yaptım negatifEki Görüntüle 3265692
Belirti olunca dayanamadım yaptımKuzum sen çooooook erken test yapmışsın. Bebek varsa bile daha beta salmamıştırazcık daha bekle. Son adet tarihini baz almıyoruz ayrıca. Yumurtlama günün önemli. Geç döllenme ile Bat günü çok hafif silik çizgi ile öğrenen oldu burada. Bekle bir kaç gün daha
Yook o testler bağımlılık yapıyo zatenBelirti olunca dayanamadım yaptım15 haziran civarı yumurtlama oldu biraz daha bekliyim bakalım evde test olunca insan duramıyor ya
Ahahaha, ben de sanırım 4. 5. günden itibaren başlardım test yapmaya dskjfdlg. Test yaparken eğleniyorum hkkhjBelirti olunca dayanamadım yaptım15 haziran civarı yumurtlama oldu biraz daha bekliyim bakalım evde test olunca insan duramıyor ya