- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Çok teşekkür ederim kuzum benim aynen çok şükür Allah beterinden korusun iyi diyelim iyi olsun Şuan şükürYaa kuzum benim kıyamamİnşAllah bir an önce sağlığına kavuşur Çok geçmiş olsun canım ikinize de değerleri gerçekten çok yükselmiş çok şükür ki artık iyi
Ben aynı bildiğin gibi canım bat bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım benim aynen sebebi de anlaşılmıyor birden geliyor ya hele şu covidden sonra değişik değişik hastalıklar türedi Allahım korusun hepimizi. Yok inan kendimi sıkboğaz etmiyorum bu ay bıraktım demiştim ya hiç takip yapmıyorum diye sürpriz olsun artık olacağı zamanÇok geçmiş olsun canım benim evet salgın vardı gerçekten hava sıcak anlaşılmıyor da sebebi. İnşallah hemencecik toparlar kuzucuğun. Bizde durumlar aynı bende sonuçlarım çıkınca tekrar bir deneme kararı aldık hamile kalır kalmaz doktora gideceğim değeri ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi. Kendini sık boğaz etme bebiş kısmetiyle ne zaman istiyorsa o zaman gelecek
Tamam canım artık hangisi oluyorsa ona bakılırKuzum kusura bakma yeni gördüm mesajını, inan onu bilmiyorum ben
Benim bu ayki yumurtlama tam bayram ziyaretinin ortasına geliyordu sen alıntıda yazanı demiştin.O zaman son ilişkinizde kesinlikle kalçanı yukarıda tutup en az 1 saat yatıyorsun. Şayet nasipte varsa olur. Görmüş oluruz.
Esfundıye yazmısım kankam ıkısıde takıbımde ordan da görmüştümAşkım göremedim burdan mı yazdın mesaj bölümünden ben de dedim kankam yazmadı hiç
Ayy cook gecmis olsun canim benim.. hastalık cok zor cocugun hastaligi ayrica zorKızlar selam naber okulun kapandığı cuma günü kötüleştim boğaz ağrısı halsizlik ve ateş iki gün boyunca mahvoldum antibiyotik tedavisi gördüm bir hafta yumurtlama haftama denk geldi sanırım bilmiyorum çünkü bu ay takip yapmayacağımı söylemiştim :) neyse ben iyileşir gibi oldum sonra oğlum mahvoldu beş gün düşmeyen inatcı ateş boğaz ağrısı. Mahvoldum günlerce Allahım kimseye çözümsüz dert hastalık vermesin çocuk gözümün önünde tir tir titriyor ama 41 derece ateşle yanıyor antibiyotik tedavisi falan hiçbiri fayda etmedi en sonunda hastaneye yatış yaptık iki gün damardan ilaç aldı bugün çıktık hastaneden kanda enfeksiyon çıktı değer sınırı 5 olması gerekirken 89 çıkmıştı. Bugün hastaneden çıktık ama hala kanda enfeksiyon var. Evde antibiyotik tedavisine devam. Şu sıra salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Okulun son günleri öğrencilerim ateşlenip hastalanmaya başlamıştı hepimiz geçirmiş olduk. Bu ay da böyle geçmiş olur sanırım. Allah hayırlısını versin. O ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah. Sizler napıyorsunuzPapatyamaviss T TASUU @deeppinks @Safransari imagination forever A Afratafrac @savascii @melegim can @cnlrm S simurgggg Tikabasa @destinesiaa melisaa93 @bebekheyecani ve diğer kızlar
Çocuklar okula gidince mutlaka hastalanıyor İnşAllah tatilde bağışıklığıda kuvvetlenir oğluşununÇok teşekkür ederim kuzum benim aynen çok şükür Allah beterinden korusun iyi diyelim iyi olsun Şuan şükürbat ne zamandı senin
Kuzum hepinize çooooook geçmiş olsun,başınızdan geçmesin tekrar böyle bir şey umarım. Toparlanmanıza çok sevindim.Kızlar selam naber okulun kapandığı cuma günü kötüleştim boğaz ağrısı halsizlik ve ateş iki gün boyunca mahvoldum antibiyotik tedavisi gördüm bir hafta yumurtlama haftama denk geldi sanırım bilmiyorum çünkü bu ay takip yapmayacağımı söylemiştim :) neyse ben iyileşir gibi oldum sonra oğlum mahvoldu beş gün düşmeyen inatcı ateş boğaz ağrısı. Mahvoldum günlerce Allahım kimseye çözümsüz dert hastalık vermesin çocuk gözümün önünde tir tir titriyor ama 41 derece ateşle yanıyor antibiyotik tedavisi falan hiçbiri fayda etmedi en sonunda hastaneye yatış yaptık iki gün damardan ilaç aldı bugün çıktık hastaneden kanda enfeksiyon çıktı değer sınırı 5 olması gerekirken 89 çıkmıştı. Bugün hastaneden çıktık ama hala kanda enfeksiyon var. Evde antibiyotik tedavisine devam. Şu sıra salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Okulun son günleri öğrencilerim ateşlenip hastalanmaya başlamıştı hepimiz geçirmiş olduk. Bu ay da böyle geçmiş olur sanırım. Allah hayırlısını versin. O ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah. Sizler napıyorsunuzPapatyamaviss T TASUU @deeppinks @Safransari imagination forever A Afratafrac @savascii @melegim can @cnlrm S simurgggg Tikabasa @destinesiaa melisaa93 @bebekheyecani ve diğer kızlar
Kız pik gördükten sonrası çok önemli asıl. Doktorum pikten sonra 1 hafta 1 dolu 1 boş devam dedi bana.Benim bu ayki yumurtlama tam bayram ziyaretinin ortasına geliyordu sen alıntıda yazanı demiştin.
Şimdi biz en sonuncuyu bu çarşamba icra edebilcezPik cuma ya da cumartesi olacak.
Eve dönüşte çatlama falan kalmaz artık ortada ama belki aslında çatlama geç oluyordur diyerek biraz daha devam ederizUmudum çok az bu aydan.
Benim sormak istediğim en az bi saat niye dedin? Ben 20 dk falan yatıyordum. Çok yatınca daha iyi yere mi pusuya yatmış oluyor ona göre banyoyu da sabahın körüne erteliycem
çok gecmıs olsun bebegım.tez vakıtte ıyı olun ınsallahKızlar selam naber okulun kapandığı cuma günü kötüleştim boğaz ağrısı halsizlik ve ateş iki gün boyunca mahvoldum antibiyotik tedavisi gördüm bir hafta yumurtlama haftama denk geldi sanırım bilmiyorum çünkü bu ay takip yapmayacağımı söylemiştim :) neyse ben iyileşir gibi oldum sonra oğlum mahvoldu beş gün düşmeyen inatcı ateş boğaz ağrısı. Mahvoldum günlerce Allahım kimseye çözümsüz dert hastalık vermesin çocuk gözümün önünde tir tir titriyor ama 41 derece ateşle yanıyor antibiyotik tedavisi falan hiçbiri fayda etmedi en sonunda hastaneye yatış yaptık iki gün damardan ilaç aldı bugün çıktık hastaneden kanda enfeksiyon çıktı değer sınırı 5 olması gerekirken 89 çıkmıştı. Bugün hastaneden çıktık ama hala kanda enfeksiyon var. Evde antibiyotik tedavisine devam. Şu sıra salgın varmış aman dikkat edin kızlar. Okulun son günleri öğrencilerim ateşlenip hastalanmaya başlamıştı hepimiz geçirmiş olduk. Bu ay da böyle geçmiş olur sanırım. Allah hayırlısını versin. O ne zaman uygun görürse o zaman olsun inşallah. Sizler napıyorsunuzPapatyamaviss T TASUU @deeppinks @Safransari imagination forever A Afratafrac @savascii @melegim can @cnlrm S simurgggg Tikabasa @destinesiaa melisaa93 @bebekheyecani ve diğer kızlar
Ben bu ay ovulasyon yapmıycamKız pik gördükten sonrası çok önemli asıl. Doktorum pikten sonra 1 hafta 1 dolu 1 boş devam dedi bana.
Şöyle, 20 dk da yeterli olur, ancak ben garantici bir insanımBu yaz bu topikteki kimseyi gebe kalmadan salmıyorum
Duşu zaten ilişkiden sonra almayın pik ve sonrasındaki günlerde. Azıcık sıkın kendinizi. Havalar ısındı, duş alacaksanız soğuk suyla, ya d aolabildiğince ılık suyla alın. Sıcak su ile duşu önermiyorlar.
Hemen güncelliyorum kuzum. ancak bir daha üzgün surat ifadesi görmeyeceğim. Nasıl olsa hepimiz Temmuz en geç Ağustos ayında bu topikte gebeyiz. Mod düşürmeye gerek yok.A Afratafrac canim benim kirmizilar erkenden geldi bu ay malesefSAT 25.06 BAT 20.07.. yeni ay yeni umutlar insallah
hiiiçç sıkıntı yapma. Git tatil yap kafanı dağıt. Deniz, kum, güneş. Temmuz ve Ağustos ayı hamile patlaması yaşıcaz topiktebenm de kırmızılar oldu bu ay sat 26.06 bat 21.07 umarım bat olmaz bi daha ki aya