- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Beyaz akıntı bir belirti değil kuzum. Beyaz akıntı mesela bende her regl öncesi mutlaka gelir. İnşallah vardır bebiş. Keşke devam etseymişsin ama değerlendirmeye. ovulasyonda pik mi gördün 21 inde? nasıl anladın?Kızlar benim 23. Gösterirken 21 inde yumurtlama ağrım ve akıntım oldu. 21 ve öncesini değerlendirdim. İlişki üzerinden 4 gün geçti ama 2 gün sonrasında beyaz akıntım çoğaldı Şuan resmen hergün çamaşırım batıyor. Belirti olabilir mi bunlar
Pik gördüm. Yola çıktık o yüzden devam edemedim maalesef. Benim reglime 12 gün var dahaBeyaz akıntı bir belirti değil kuzum. Beyaz akıntı mesela bende her regl öncesi mutlaka gelir. İnşallah vardır bebiş. Keşke devam etseymişsin ama değerlendirmeye. ovulasyonda pik mi gördün 21 inde? nasıl anladın?
Hem benimde gelir normalde ama çamaşırım batıcak şekilde ve bu kadar süre varken gelmez o yüzden sordumBeyaz akıntı bir belirti değil kuzum. Beyaz akıntı mesela bende her regl öncesi mutlaka gelir. İnşallah vardır bebiş. Keşke devam etseymişsin ama değerlendirmeye. ovulasyonda pik mi gördün 21 inde? nasıl anladın?
SanırımmmmNeeeeee hamile misin yaniKan mı verdin bugün.
Olmamış bence canım ama az kalmışEki Görüntüle 3265708 kizlar ya yumurtlama olmamış daha dimi?
Bence pozitif için hal şans var bata vakit varmışBelirti olunca dayanamadım yaptım15 haziran civarı yumurtlama oldu biraz daha bekliyim bakalım evde test olunca insan duramıyor ya
Ya ne kadar şanslısın istediğin zaman kan testi yapma şansın var. Tebrik ederim insallah sağlıklı ilerlerSanırımmmmben laborantım bugün de nöbetteyim sabah baktım 9.2 saat 3 gibi tekrar baktım 10.4 çıktı geçtiğimiz perşembe günü 2.4 Ken yakaladım bakalım bundan sonra artık haftada bir takip ederim inşallah artarak devam eder.
ah bu rüyalar hep bilinçaltındanYaa ben bugün rüyamda yumurtalar gördüm samanların içinde:))) onlardan çocuk yapmaya çalışıyorumİlkel kıyafetler içinde bir oğlan çocuğu veriyorlar sonra kucağıma
Kasıklarımda ağrı vardı yumurtladım mı çatlayacak mı diye düşünürken zihnim bana böyle bir oyun oynadı
Henüz pik olmamış ama az kalmış gibi.Eki Görüntüle 3265708 kizlar ya yumurtlama olmamış daha dimi?
E süper pik gününü değerlendirdiyseniz tamam o zaman, inşallah tutmuşturPik gördüm. Yola çıktık o yüzden devam edemedim maalesef. Benim reglime 12 gün var daha
İşte burada her bünyede farklı seyredebiliyor. Kendini en iyi yine kendin tanırsın, vücudunda neler normalde olmazdı da şimdi olmaya başladı. Ay hadi inşallah bebiştirHem benimde gelir normalde ama çamaşırım batıcak şekilde ve bu kadar süre varken gelmez o yüzden sordum
As bayrakları as as asSanırımmmmben laborantım bugün de nöbetteyim sabah baktım 9.2 saat 3 gibi tekrar baktım 10.4 çıktı geçtiğimiz perşembe günü 2.4 Ken yakaladım bakalım bundan sonra artık haftada bir takip ederim inşallah artarak devam eder.
Sanırımmmmben laborantım bugün de nöbetteyim sabah baktım 9.2 saat 3 gibi tekrar baktım 10.4 çıktı geçtiğimiz perşembe günü 2.4 Ken yakaladım bakalım bundan sonra artık haftada bir takip ederim inşallah artarak devam eder.
SupeerSanırımmmmben laborantım bugün de nöbetteyim sabah baktım 9.2 saat 3 gibi tekrar baktım 10.4 çıktı geçtiğimiz perşembe günü 2.4 Ken yakaladım bakalım bundan sonra artık haftada bir takip ederim inşallah artarak devam eder.
Ayyyy çok teşekkür ederim canım yaaa bugün inanılmaz duygusallaştım hala inanamıyorum hayırlısıyla inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklaAs bayrakları as as as
Topiğimizin ilk gebesi hayırlı uğurlu olsun, Allahım sağlıkla büyümesini sağlasın ve kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok sevindim.
Gebe simgeni ekliyorum o halde.
Teşekkür ederim ya benim göğüslerim çok hassaslaşmıştı sadece geçtiğimiz hafta başında adetime de 10 vardı neredeyse ve benim hiç böyle olmazdı adetimden önce bile hassasiyet yaşamamıştım öyle farkettimTebrik ederim canım, Allah sağlıkla devam etmesini nasip eylesin inşallahMaşallah Belirtilerin var mıydı, sadece testle mi anladın
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah sağlıklaSupeerhayirli olsun canim. Yumurtlaman ne zamandi ovu testi yapmis miydin?.
Ben de bu ay özellikle sürekli kendimi hamileyken gördüm 3 - 4 kere üst üste görmüşümdürYaa ben bugün rüyamda yumurtalar gördüm samanların içinde:))) onlardan çocuk yapmaya çalışıyorumİlkel kıyafetler içinde bir oğlan çocuğu veriyorlar sonra kucağıma
Kasıklarımda ağrı vardı yumurtladım mı çatlayacak mı diye düşünürken zihnim bana böyle bir oyun oynadı
Yaa bende görüyorum sık sık. Şimdi bu mesajın üstüne bende hayra yorayım o zamanBen de bu ay özellikle sürekli kendimi hamileyken gördüm 3 - 4 kere üst üste görmüşümdürinsan gerçeklik algısını yitiriyo sonra eşime anlattım artık o da görmüş meğer beni hamileyken demekki olucağı varmış
İnşallah bebiştirİşte burada her bünyede farklı seyredebiliyor. Kendini en iyi yine kendin tanırsın, vücudunda neler normalde olmazdı da şimdi olmaya başladı. Ay hadi inşallah bebiştir