- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.101
Bu ödülü anne olmak isteyen ve anne olan tüm kadınlar adına kaldırıyorum.A Afratafrac kesinlikleimagination forever ' a katılıyorum. İlk defa bi topik altında bu kadar uzun süredir yazıyorum. Öyle olumlu bi enerji var ki ayrılamıyorum. Adetim gelince giderim sanmıştım gidemedim. Aksine pozitif enerjiyle burda her gün yerimi alıyorum. A Afratafrac ben de kesinlikle kendi adıma tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorummmm arkadaşım yılın en pozitif ve birliği/birlikteliği sağlayan topic başkanııı
Yaaa çok güzel oldu bu
Hepimizin ödülü. Elimden geldiğince motivasyonu yukarı çekmeye çalışıyorum ancak bunu tek başıma asla yapmıyorum. Topik başkanı olduğum için göze batıyordur çoğunlukla yazdıklarım, yoksa herkes birer pırlanta bu topikte. Kimler kimlere ne moraller verdi zamanında, ne diller döktü. O yüzden ödül hepimizinYaaa çok güzel oldu buhak ediyorsun sen bu ödülü
gercekten pozitifliğin hepimize geciyor bu topikten hepimiz hamile olarak çıkarız inşaallah
Sat 1 Temmuz Bat 1 Ağustos AminBismillahhirrahmanirrahim diyerek ilk adımı mı atıyorum Allahın izniyle bu ay HAMİLE KALICAMtopiğiniz hayırlı olsunnnn çok Güzel haberler verelim bu aylar bize bebiş getirdin hayırlısıyla sat 2 haziran bat 2 temmuz
bebısm masallah hamıssın ona suphe yok :) sen ıcını ferah tut ınsallah saglıkla kucagına alırsınKızlar kan verdim bekliyorum. Hepinize çok teşekkür ederimama kanı görmeden inanamıcam galiba bana dua edin nolur @Afratafrac attığı linkten test almıştım gelir gelmez yaptım kesinleşirse sorularınızı cevaplıcam önce hamileyim diyeyim de edahandro bliiss Mucizem4564 Niqu fnd_50 Papatyamaviss Perlitik melegim can Tikabasa
O halde acilen bir efkar dağıtma sevişmesine ihtiyacın varBende bu ay hiç belirti, ya da bi his yok.. Bu ay olmadı sanırım. Bat 29 tem.
Yumurtlama geçtikten sonra da sevişesim gelmiyor bu ay. 4 gün yanaşmadık mesela. Sadece yumurtlama haftasına (3-4) gün odaklanıyorum
BEn emojini koydum bile bacımKızlar kan verdim bekliyorum. Hepinize çok teşekkür ederimama kanı görmeden inanamıcam galiba bana dua edin nolur @Afratafrac attığı linkten test almıştım gelir gelmez yaptım kesinleşirse sorularınızı cevaplıcam önce hamileyim diyeyim de edahandro bliiss Mucizem4564 Niqu fnd_50 Papatyamaviss Perlitik melegim can Tikabasa
Ohhh MaşAllah güzel ilerlesin canımKızlaaaaarAllah ım sağlıkla devam etsin dualarınıza talibim kızlar inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 3274568
tahminlerimizin cok üstünde betan maşallah diyelim canım sağlıkla kucagına alırsın inş.KızlaaaaarAllah ım sağlıkla devam etsin dualarınıza talibim kızlar inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 3274568
Kozlar vallahiBEn emojini koydum bile bacımhak ettin. Şimdi test sonucunu bekleyene kadar sen bize bu ay ne yedin ne içtin, hangi pozisyonda ve hangi günlerde değerlendirme yaptın hele bir anlat
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahKızlaaaaarAllah ım sağlıkla devam etsin dualarınıza talibim kızlar inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 3274568
Amin kuzum inşallahOhhh MaşAllah güzel ilerlesin canım
Kuzum ben testi hemen attım size 2 dk bile olmamıştıtahminlerimizin cok üstünde betan maşallah diyelim canım sağlıkla kucagına alırsın inş.
Tamam kuzum teşekkür ederimBir şey olmaz canım ben aile hekimliğinde yaptırıyorum testleri sonuçları götürüyorum doktora
Amin kuzum inşallahAllah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?