- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #9.021
Ateşten ben hiç anlamıyorum kuzum yaAlnımdan ateşime bakıyorum 36.8 . Şu temassızlar varya kliniklerdeki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateşten ben hiç anlamıyorum kuzum yaAlnımdan ateşime bakıyorum 36.8 . Şu temassızlar varya kliniklerdeki.
Ay ay ayyyyyy
Cnm tebrik ederimHaber vercem kızlarkusura bakmayın etiketleme bile yapamıyorum elim ayağım titriyor İstanbul a yola çıkacaktık şu an hastaneye geçiyoruz
canım tebrik ederim adetin geçmiş miydi
Ay çok duygulandım. Hele hele eskiler hamiş kaldıkça bende daha farklı duygular oluyor. Dur ben bazılarını etiketlim. Unuttuklarım kızmayınHaber vercem kızlarkusura bakmayın etiketleme bile yapamıyorum elim ayağım titriyor İstanbul a yola çıkacaktık şu an hastaneye geçiyoruz
Acikcasi bende baya hassas diye biliyorum cikar sandim ama cikmadiCanım bunda pek belli değil ama yarın sabah yine tekrarla bence ilk idrarla daha belirgin çıkıyor gibi
İnsallah yoksa tedaviye baslayacazSen ümidini kaybetme canım ya sabah daha net sonuç alırız![]()
Ay cok guzelllll
Arayan mevlasını da buluyor kan testini deBuldum buldum huhuuuuuwwww@afratafrac
canım sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım gün içindeki ateş olmazAlnımdan ateşime bakıyorum 36.8 . Şu temassızlar varya kliniklerdeki.
İnşallah bulabilirim bundan ama çok mantıklı ya Allahım kimin aklına gelmişArayan mevlasını da buluyor kan testini de![]()
Ben o konuda kendi üzerimde her zamanki gibi deney yaptımcanım sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım gün içindeki ateş olmaz
Kız sabahlaarı ben buram buram yanıyorum ya evde 39 çıkarcanım sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım gün içindeki ateş olmaz
Ya cok mutlu oldummmmAy çok duygulandım. Hele hele eskiler hamiş kaldıkça bende daha farklı duygular oluyor. Dur ben bazılarını etiketlim. Unuttuklarım kızmayın![]()
fnd_50
Tikabasa
Papatyamaviss
cans16
savascii Ay kim vardı unuttum nickleri
Tweetyyy miz gebe.
çok mantıklı bir kandırma bahanesi benceYa şu yumurtlamadan sonra zaman niye geçmiyoradete 8 gün var test yapmiyim diye sabah hemen tuvalete koşuyorum aaa çok geç artık test yapamam diye çocuk kandiriyo gibi kendimi kandırıyorum
![]()
hayırlı güzel haberler inşallah yaptıklarımız vesile oslun :)Bugün reglimin ilk günü. Bal-tarçın-çörek otu kürüne başladım. İnositolüme ara vermiştim ona tekrar başladım. Çakşır kökü suyum geldi biraz önce de ondan içtim. Valla tatsız bişi neredeyse, bitki çayımsı gibi. İçilmeyecek bişi değilmiş. Eşime de başlatacağım bugün.
Erken zaten canım bağışıklığım düştü hastayım hiç böyle olmazdım ben birde akıntı çok olunca yapayım dedimKız daha çok erken. Ümidini yitirme. Her ay negatif görmekten çok yıldık biliyorum ama erkenmiş daha canım![]()
Benim bütün testlerde böyle gölge çıkar her ay o yüzden ben Kâle almıyorumBende kaset test yaptım bişey çıkmadı