- 26 Aralık 2015
- 12.136
- 19.881
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.001
Canım benim antibiyotikli durumun varsa doktora danışmalısın.bu durumlarda da kullanılabilen antibiyotikler var. Kullanmazsan daha dirençli olabilir çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorumCumartesi günü yumurtlama gördüm kuzum doların cold diye soğuk algınlığı kullanıyorum ateşim çıkmıyor artık ama vücut ağrılarım çok oluyor öksürük çabası tabi öksürdükçe kasıklarım patlıcakmış gibi oluyor
Tamam canımOndan elimden yok balim sabah tekrar yaparim
Sağlıkla kucağına alAşırı korkuyorum çok kötüyüm. Şimdi giyinip hastaneye gitcem. Eşim evde Allah tan. Dua edin kızlar bana nolur bir kimyasalım var
Ben eski ben değilim ahahhahaj şaka bir yana kendimi tatile kaptırdım bol bol kitap okuyorum kafam dağılıyor kitap okumaya bayılırım kitap kurduyumdur tatil olunca da sardım iyice. Girip bakıyorum arada ama dediğin gibi eskisi kadar takip edemiyorumSen nerelerdesin bebek ya, eskisi kadar aktif değilsin
Yok hiç takma Rabbim onu öyle korur hayat benim görümcem çok büyük çikolata kisti ile doğurdu biliyor musun yenilerde. Allah’ın izniyle bir şey olmaz korkma senAyy inşallh cnm yaa
Bnde topiklere bayaa baktım kimsede sorun çıkarmamış çoğu küçülüp kaybolmuş
Ay maşallah maşallah el sallıyorHaber vercem kızlarkusura bakmayın etiketleme bile yapamıyorum elim ayağım titriyor İstanbul a yola çıkacaktık şu an hastaneye geçiyoruz
Sabah kinde direk gördüm acaba test farkı olduğu içinmi diğerinden varsa yapsanYaptim balım
Artık bi test yapsan acabaaa ne dersinnnKızlar sanki idrarım yanıyor. Enfeksiyon gibi değil ama vajinamda yanma var gibi. Acaba enfeksiyon mu kaptım gebelik belirtisi olabilirmi
Yaaaa maşallah canım sağlıkla büyüsün
Aşkım testim yokki ya. Ben full işteyim eczane gidip gelemem ki akşamda çıkıyorum 7 buçukta. Mecbur bekleyeceğim adeti. Tek kafamı karıştıran sol tarafımdaki ara ara ağrı. Genelde sağım ağrırdı ya farklı yerden yumurtladım ya da bebişten.Artık bi test yapsan acabaaa ne dersinnn
Şuan düne göre çok çok iyiyim atlatıyorum sanırım ayakta sağol kuzum teşekkür ederimCanım benim antibiyotikli durumun varsa doktora danışmalısın.bu durumlarda da kullanılabilen antibiyotikler var. Kullanmazsan daha dirençli olabilir çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum
Ay daha gününe de var ben çatlarım yaAşkım testim yokki ya. Ben full işteyim eczane gidip gelemem ki akşamda çıkıyorum 7 buçukta. Mecbur bekleyeceğim adeti. Tek kafamı karıştıran sol tarafımdaki ara ara ağrı. Genelde sağım ağrırdı ya farklı yerden yumurtladım ya da bebişten.
Bence 38 40 civarıdırAşırı korkuyorum çok kötüyüm. Şimdi giyinip hastaneye gitcem. Eşim evde Allah tan. Dua edin kızlar bana nolur bir kimyasalım var
Galiba ondan yada sabahki testmi hatali arkadasin biri hic gormedim ben kuklandigimda dedi sabahda cizgi cikinca bi umitlendim ama hayirlisi insallah sabah tekrar yaparimSabah kinde direk gördüm acaba test farkı olduğu içinmi diğerinden varsa yapsan
En hassas testlerden biri bu kuzum. Açıkçası ben bişi göremedim. Sen yarın sabah tekrarla testini.Sonuc bu sekilde balim bilemedim ya kafam allak bullak golge var gibi yok gibi
Ay daha gününe de var ben çatlarım ya
Valla bebişim ben 1 ay kullandım ve kocaman kistim olmuş. ama bende pcos var. Bu neden olmuş olabilir.aşklarım klomen kımler kullandı aramızda?bı yan etkı kıst fln herhangı bısey oldumu?ben bıraz alerjık bunye olunca,klomene eylulde yıllık ıznım var o zaman baslayacagım ınsallah,kafamda oyle karar aldım,ama cogul gebelık kıst fln bıraz korktum prospektusunu okuyunca. @savascii askım sen klomen mı kullanmıstın?
Sen ümidini kaybetme canım ya sabah daha net sonuç alırızGaliba ondan yada sabahki testmi hatali arkadasin biri hic gormedim ben kuklandigimda dedi sabahda cizgi cikinca bi umitlendim ama hayirlisi insallah sabah tekrar yaparim
Yaaaa kuzum nasıl sevindim varya. Dilimin ucunda sana dicem diyemiyorum sen keisn hamilesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?