- 14 Mayıs 2021
- 5.128
- 10.709
- 198
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.921
regl bıtınce bebegımBebşiim son soru. Hsg hangi günler çekilyor. İlle regl bittikten sonra mı çekilmeli. Ben şimdi gitsem regl öncesi çekilir mi?
Hoşgeliyor bebiiişşşKızlar arkadaşımı yolladım ben test almaya prodoctor erken gebelik almış oda bu şekilde çıktımelisaa93 @Tikabasa melegim can ve diğer güzeller Eki Görüntüle 3274359
Evet canım oluyor. Resmen yumurtamı hissediyorum. Sadece ilişki esnasında da değil, özellikle tam çatlarken otururken bile hissediyorum ben.Yumurtlama ve çatlama döneminde ilişki sırasında kasıklarda ağrınız oluyor mu?
Yaa gayet belli bebeğim maşaAllah maşaAllahKızlar arkadaşımı yolladım ben test almaya prodoctor erken gebelik almış oda bu şekilde çıktımelisaa93 @Tikabasa melegim can ve diğer güzeller Eki Görüntüle 3274359
Teşekkür ederim canım darısı sana olsunGözün aydın kuzumsağlıkla gelsin
Canım çıkabiliyor ama en net 14. Gün belli oluyor diye biliyorum. Hemen ümidi kesmemek lazım
Ayy evet geliyor geliyorHoşgeliyor bebiiişşş
Evet canım oluyor. Resmen yumurtamı hissediyorum. Sadece ilişki esnasında da değil, özellikle tam çatlarken otururken bile hissediyorum ben.
Ayy inşallah darısı sana meloşummmYaa gayet belli bebeğim maşaAllah maşaAllah
Çekmezler canim reglin bittiğinde olmali. Hem öncesinde hiç ilişki olmayacak hem de yumurtlamaya denk gelmeyecek.Bebşiim son soru. Hsg hangi günler çekilyor. İlle regl bittikten sonra mı çekilmeli. Ben şimdi gitsem regl öncesi çekilir mi?
Maşallah kuzum gayet belirgin saglıkla tutunsun inşallahKızlar arkadaşımı yolladım ben test almaya prodoctor erken gebelik almış oda bu şekilde çıktımelisaa93 @Tikabasa melegim can ve diğer güzeller Eki Görüntüle 3274359
İnsallah meleğim sıra senle meloştaMaşallah kuzum gayet belirgin saglıkla tutunsun inşallah
bende çok takmıştım hem işlem sırasında hemde işlemden sonra ağrı çok olursa diye. korktuğum kadar olmadı 10 dakikalık hafif adet ağrısı ki sen anestezili çekilecekmişsin işlem sırasında zaten duymayacaksın ağrı için rahat olsunAh canım benim teşekkür ederim gaza ve motivasyona ihtiyacım vardı. İnşallah kuzummm dediğin gibi olacak
yok canım degildi bide anestesiz cektim inan çok rahat gecti o kadar korkmana gerek yok bide anestesi vereceklermiş hiç bişey hissetmezsin uyandıgında adet agrısı olur o kadarCanım senin hsg aletin c kollu muydu? Benimki c değilmiş ama anestezili olacağım. Birazcık tırsstımm
Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.bende çok takmıştım hem işlem sırasında hemde işlemden sonra ağrı çok olursa diye. korktuğum kadar olmadı 10 dakikalık hafif adet ağrısı ki sen anestezili çekilecekmişsin işlem sırasında zaten duymayacaksın ağrı için rahat olsun
Kız aynı anda mı olduk
Yaa maşallah sana kuzummmyok canım degildi bide anestesiz cektim inan çok rahat gecti o kadar korkmana gerek yok bide anestesi vereceklermiş hiç bişey hissetmezsin uyandıgında adet agrısı olur o kadar
valla Geldimi günü bugün müydüEvetttttt benim kırmızılar gelmeye başladıoh be, şimdi önüme bakabilirim.
Ağustosta gümbür gümbür geliyoruz diyorummm, dediğimi yineliyorum, Ağustos bizim ayımız olacak inşallah. En doğru zamanı en sağlıklı zamanı bekliyor bebişler belli ki. Yola devamEvetttttt benim kırmızılar gelmeye başladıoh be, şimdi önüme bakabilirim.
aynen öyle canım buna inanıyorumKimse bu dünyada yaşattığını yaşamadan ölmeyecek. Evlatları hele bir büyüsün ileride torunu olsun bakalım.
maşallah canım kendini gösteriyor artıkKızlar arkadaşımı yolladım ben test almaya prodoctor erken gebelik almış oda bu şekilde çıktımelisaa93 @Tikabasa melegim can ve diğer güzeller Eki Görüntüle 3274359
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?