- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.841
Günaydın aşkım yok ya valla gelmedi gelecekse gelsin böyle neden gelmedi die strese giriyorum ama rüyamda gelmiştiKız günaydın gelen giden varmi
Valla ben hazırım döllenebilir 4 ay oldu2 ay daha çok erkenmiş kuşum. Beden ilk kez hamile kalacağı bir kaç ay kendini hazırlıyormuş. Tadın çıakr bu günlerin, stres yapma
İnşallah tutmuştur kuzum bu ayValla ben hazırım döllenebilir 4 ay oldu
Yok yok gelmesin Ahaha senin rüyaların tutma olasılığı neGünaydın aşkım yok ya valla gelmedi gelecekse gelsin böyle neden gelmedi die strese giriyorum ama rüyamda gelmişti
Canım bende problem yok diye bilirken hafif pcos teşhisim konuldum. Yumurtlamam ve reglim düzenlidir. Yinede inofolic, omega 3, d vitamini kullanıyorum. Kilom yok. Eşimde sperm sorunu var. Sayı düşük ve hareketlilik az. Doktor normal yoldan olur ama biraz zorlayabilir demişti ona. Bizde takviyeler kürler kullanıyoruz ama bir sonuç yok şuan canım ondan sormak istedim sanadaAmin Allah canımDarısı sanada olsun tez bir zamanda yok canım ben ölçtürmedim vitamin değerlerimi yani ilk denemeye başlarken normal sağlık ocağında baktırmıştım tabi düşük çıkmıştı vitaminler ama onları Hall etdim yine hamile kalamamıştım.Canım ben çok takviye aldım..çok şey denedim..onların hepsini denemek maddi çok zor olucak.Sende sorun neki?ona göre söylerim
İnşallahAnladım canım ay hadi hayırlısı güzel haberler ver kuzum
Gelsin valla test yaptım şimdi kalbim kadar temizYok yok gelmesin Ahaha senin rüyaların tutma olasılığı ne
3 gün kala test yapmayan ben. Çünkü testim yokBende 7 gün kala başlamıştım
Canım senin hsg aletin c kollu muydu? Benimki c değilmiş ama anestezili olacağım. Birazcık tırsstımminşallah meloşum senin yumurtada cok şükür çatlamış koçişin buna sevinemicek ama ne güzel gidiyordu tüh
Evet canım uygundurKızlar birşey sorucam yumurtalama takibi değilde mesela 1. 3 .5 .7. Falan diye arada 1 gün bırakarak beraberlik olsa gebelik şansını yakalayabilir miyiz acaba
Kaç var bata kuzum erkendir belkiGünaydın kızlar bende test yaptım dayanamadım ama fos çıktı
Ne kürüne başlıyor sunuz ? Ben zaten tedavi görüyorum şuan femara ovitrelle. Evet ben 2 yildir gebe kalamadim adetlerim düzenli hic adet olmayan arkadaşım tek denemede kaldiHer yeni ay, yeni umut demek.
Bir an önce kendini toparlayıp yeni döngü için kendini hazırlanmalısın.
Bak biz kaç arkadaş kürlere başladık umutluyuz, inanıyoruz sende katıl bizedemek senin de bebeğin boğa burcu olmak istiyor. Şükür ki regl olabiliyorsun bu bile modunu düşürmemen için bir sebep ki.
İyi düşün, iyi olsun
Yine mi yaptın testGelsin valla test yaptım şimdi kalbim kadar temizonu bilmiyorum
Amin İnşallahSeninki de çatlamışİnşAllah nasip olur bu ay canım senle tarihlerimiz peşpeşe olacak
burda daha once 12.gun bakmıstı bı dr 15 mm yumurta demıstı sıkıntı yok demıstı,hormon testı ultrasonla yumurtalık degerlendırmesı fln.ama bu doktorum yumurtlamaya gıdecek folıkul goremedı yumurtalıklar pcosa yakın buyuklukte dedı bıde,bılmıyorumkı ıctıgım vıtamınler fln stres fln belkıde boyle yaptı,anlamadım bende ama yumurtlama yok bu ay,zaten ne akıntı ne bısey var artı adetımde bı garıptı lekelenmelı,hormonlar bozuldu sanırım bıraz,bakalm progestron testı yaptırcam haftaya dr ıstedı sonra ne dıycek
[/QUOTE
Anladım canım hayırlısı olsun. Benim doktorum yumurtayı görüp sonra tekrar çağırıp çatlamayı da görmüştü. Senin sıkıntı yok diyen sadece yumurtaya bakmış sanırım. Bakalım test sonuçlarına göre doktorun en iyi şekilde yorumlayacaktır. Canım ben hsg için randevu aldım konuştuğumuz gibiama şimdi öğrendim ki cihaz c kollu değil. Anestezili olacağım gerçi ama biraz tırstım ya sence fark eder mi c kollu olup olmaması, bilgin var mı kuzum?
Allah razi olsun cok güzel bir motivasyon olmuşMuhteşem bir şey regl olabilmek, ne güzel sağlığımız yerinde. Şükretmek için bir sebep daha
Bunlar en heyecanlı zamanlarımız, geriye dönüp baktığımızda tatlı tatlı hatırlayacağız. Senin sıpan da vakti zamanını bekliyor, moral bozacak bir şey yok. Yaz ayındayız her şey cıvıl cıvıl, çıkıp gez dolaş, tatil yap. Arkadaşlarınla görüş. Sevdiğin dizi filmleri izle. Kendine vakit ayırıp spor yap.
Zaman akıp geçiyor. Ne diyorduk müdahale edemediğimiz şeylere takılı kalmak ve üzülmek yok. Mottomuz bu. Daima dim dik önümüze bakacağız ve o umut asla eksilmeyecek.
Aminn kuzum nasipİnşallah tutmuştur kuzum bu ay
Sağol canım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım İnşAllah iyileşirsin bir an önce
Bende çok ümitli değilim yumurtlama olduğu günleri bende tam anlamıyla değerlendirdim sayılmaz ama tabi inşallah tutmuşturvalla takip etmiyorum hafif akıntım oluyor ama dikkate almadım bu ay aşırı saldım hayırlısı günleri de değerlendiremedik zaten
Ayy beyaz koltuk kırmızı ruju okuyunca gözlerim büyüdü neyseki çıkmış lekesi
benim reglinin 17. Günü oldu bir iki damla şeklinde catlama kanaması olabilir herhalde. Beklemekten başka çare yok zaten hep bekleme hep bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?