- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.821
Diğer ay oldu kuzum iyileştikten 11 12 gün sorna oldu baya açık kahverengiydi devamı gelmedi sorna yumurta mi çatladı acaba ondan mi diye düşündüm regl günüme de az kaldı bekliyorum kuzum vala bende bilmiyorum ne olduğunuAma ilişki bu kadar tazeyken yerleşme kanaması olabilir mi ya da regl sonrası ilişkiden tutar mı kafam karıştı çok inşallah öyledir tabii
Bu ay mı oldu canım peki ?
Ben hicbisey kullanmıyorum sadece Solgar folik asit içiyorum. Bakayım dr. onerirse alırım baska vitaminBen 2 ay boyunca araştırdım bu takviyeleri eczacı arkadaş akıl hocan kimse güzel önerilerde bulunuyor demiştidoktor inofolic yanında başka takviyeler de verebilir
Yapmadım valla hiç sallamıyorum dün biraz ağrım olduSen bu ay ovulasyon testi yapmıyor musun bebeğim
Aldın mı kuzum test hadi yap atİnşallahal canım teşekkür ederim gidip alayım o zaman
Anladım canım ay hadi hayırlısı güzel haberler ver kuzumYok 23 haziran regl en son iste hafta sonu olmam lazım aslında bakalım olcak miyim pko da varya bende normalde regl düzensiz ama geçen ay kendiliğinden olmuştum bu ay da olur muyum bilmiyorum inşallah olmam
İnşAllah bu ay nasip olur canım. A Afratafrac seni listeye eklesin istersen birlikte bekleriz bat gününüYa ben bu ayda gebe kalamadım femara kullanıyorum ikinci aydayim
Ay İnşAllah İnşAllahbiz bilinçli birer anne olacagız inşaallah bunlar bize ders oluyor ben öyle düşünüyorum
Kahvaltı yapıyordum daha almadım canımAldın mı kuzum test hadi yap at
bizim bi akraba kendi evinde cocukları mum gibi ama bi yere götürsün salar hiç oralı olmaz hatta bi keresinde amcamlara gitmiştik o cocuklar bi oynadı bi zıpladı ellerinde bişey vardı salladılar tv ye degildi tvinin camı kırıldı ay hiç kızmadı cocuga döndü kaynanasına sen niye cocuga bakmadın ben mutfaktaydım ay bi kadıncagıza kızdı herkes sus pus oldu sanki kadın yaptı sen cocuguna sahip çıksana ilk önce ay cok sinir oldum o kadında aglamaklı oldu millet ona üzüldü ne şirret gelinmiş dedilerYa ben çok kızıyorum öyle annelere. Allahım yaşattırmasın ancak misafirliğe gidince çocuğunu salamazsın abi. Kendi evinde değilsin sonuçta. Tatil köyünde de değilsin.Ne bu rahatlık. Bişi diyince de çocuğu kutsallaştırıyolar. Çocuk düşmanı oluyoruz. Ne münasebet, çocuk o elbette koşacak yapacak. Sen engel olmalısın. Azıcık oturtmalısın dibine. Çok sinir olduğum noktalardan biridir.
O da tek kullanımlık değil miydi canımO değil de teste verdiğim paralarla kendime kandan hamilelik ölçen cihazdan alsaydım keşke. Öyle bir şey vardı sanki.
Bende 7 gün kala başlamıştım7 günüm kaldı
valla takip etmiyorum hafif akıntım oluyor ama dikkate almadım bu ay aşırı saldım hayırlısı günleri de değerlendiremedik zatenYok geç yumurtlama olmasa bile yükselen progestan seviyen kanama yapıyor canım geç yumurtladım diye düşünme anca kanaması olmuş olabilir akıntını takip ettin mi ? Bu arada evet biliyorum çok erken evde test vardı yapayım dedim
Ayy beyaz koltuk kırmızı ruju okuyunca gözlerim büyüdü neyseki çıkmış lekesiPilates topum yüzünden birbirlerine girdiler bol gözyaşı dökülen bir savaştan sonra beyaz koltuğuma kırmızı ruj sürülmesi ile benim kanım çekilince hemen annesi temizledi leke kalmadı çok şükür kisonra zaten kalktılar biraz daha durursak mahvedicez her yeri diye bende oturun demedim
benim reglinin 17. Günü oldu bir iki damla şeklinde catlama kanaması olabilir herhalde. Beklemekten başka çare yok zaten hep bekleme hep beklemeDiğer ay oldu kuzum iyileştikten 11 12 gün sorna oldu baya açık kahverengiydi devamı gelmedi sorna yumurta mi çatladı acaba ondan mi diye düşündüm regl günüme de az kaldı bekliyorum kuzum vala bende bilmiyorum ne olduğunu
Ayy tam boğmalık sinir şeybizim bi akraba kendi evinde cocukları mum gibi ama bi yere götürsün salar hiç oralı olmaz hatta bi keresinde amcamlara gitmiştik o cocuklar bi oynadı bi zıpladı ellerinde bişey vardı salladılar tv ye degildi tvinin camı kırıldı ay hiç kızmadı cocuga döndü kaynanasına sen niye cocuga bakmadın ben mutfaktaydım ay bi kadıncagıza kızdı herkes sus pus oldu sanki kadın yaptı sen cocuguna sahip çıksana ilk önce ay cok sinir oldum o kadında aglamaklı oldu millet ona üzüldü ne şirret gelinmiş dediler
Az kaldı az ben değerlendirmelere artık normal devam ediyorumGünaydın canımbenim bat normalde 6 Ağustos ama dün çatlamış olabilir o yüzden 2 Ağustos diye hesaplıyorum
Ayy evet vala napalim kuzum ya beklemekten başka çare yokvalla takip etmiyorum hafif akıntım oluyor ama dikkate almadım bu ay aşırı saldım hayırlısı günleri de değerlendiremedik zaten
Ayy beyaz koltuk kırmızı ruju okuyunca gözlerim büyüdü neyseki çıkmış lekesi
benim reglinin 17. Günü oldu bir iki damla şeklinde catlama kanaması olabilir herhalde. Beklemekten başka çare yok zaten hep bekleme hep bekleme
Amiiin benim yokuşlarım çooooktu umarım aşmışımdır artık bende evladıma ulaşırımTeşekkür ederim canımm darısı sana
Varmı öyle bişeyO değil de teste verdiğim paralarla kendime kandan hamilelik ölçen cihazdan alsaydım keşke. Öyle bir şey vardı sanki.
Seninki de çatlamışAz kaldı az ben değerlendirmelere artık normal devam ediyorum10.13.14.16.17.18 değerlendirdim hayırlısı olsun inşallah tutar artık
Kız günaydın gelen giden varmiVarmı öyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?