- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
Aaa sende mi İzmirdesin ne güzelAnam hemşehirimi buldum. Bir izmir li daha .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa sende mi İzmirdesin ne güzelAnam hemşehirimi buldum. Bir izmir li daha .
Merhaba canım nasıl oldun doktor ne dedi. Merak ettim seni.beta değerim çok iyi yükselmeyip düşmüştü sonra regl oldum 15 haziranda tekrar kan testi verdiğimde betam yükseldi baya anlayamadım ben de önce kimyasal gebelik denildi şimdi dış gebelik olma ihtimali varmış.
Valla ben kullanıyorum c-life pkos matofin daha tık yokKızlar sizler ne durumdasınız, var mı gebelik belirtileri, ya da gebeliği olan, test yapan?
B bhykrttl Pkolu_anneadayi eylem91
İnofolic combi mi kullanıyorsun hap veya saşe suda eritmelik toz?Hayırlısı canım, belki bu ay biraz uzak kalmak iyi gelir. Yumurta gelişimi için biliyorum takviyeler kullanıyorsun ancak bana baya fayda sağladı bu inositol. Mutlaka kullanmaya başla şimdiden canım. Senin de güzel haberini alacağız ben hissediyorum. Hamile geçireceksin sonbaharı
Allah büyüktürBiz bu ay Allaha emanet bi değerlendirme yapıcaz. Büyük ihtimal de yumurtlama döneminde boş geçmiş olcaz evimizde olmamaktan dolayı. Bi ihtimal sperm 5 gün yaşarsa ya da geç yumurtlarsam, bunlar kavuşursa sağ salim yerine ulaşıp tutunursa...baya zor iş yani
Bi sonraki adet döneminde kadın doğuma gidip hormon testlerimi falan yaptırayım bakalım.
Ay mavişim biz seninle bugün birlikte regl olduk. Hadi bakalımBenim bugün adet günümmm A Afratafrac 21062023 :) ekleyebilir misin canım.
Bende birlikte olmuşum kayın kız yer açın bende geldim bensiz topik mi olur anamAy mavişim biz seninle bugün birlikte regl olduk. Hadi bakalım
Aaa öyle mi hadi bakalım :) 28- 29 günde bir oluyorum genelde yani 19 Temmuz gibi olucam, tabi bir aksama olmazsa transfer sonrası olduğu için. Güzel olsun bu ayAy mavişim biz seninle bugün birlikte regl olduk. Hadi bakalım
Canım özelden yazdım.İnofolic combi mi kullanıyorsun hap veya saşe suda eritmelik toz?
Ben folik asit formu değil de laboratuvar ürünü almıştım ama çok güven vermedi. Bir de 21. -25. Günler arası yumurtlama olurken 15. Gün yumurtladım bu ay düşük sonrası. Kesinlikle pkoda fayda ediyor
O zaman son ilişkinizde kesinlikle kalçanı yukarıda tutup en az 1 saat yatıyorsun. Şayet nasipte varsa olur. Görmüş oluruz.Biz bu ay Allaha emanet bi değerlendirme yapıcaz. Büyük ihtimal de yumurtlama döneminde boş geçmiş olcaz evimizde olmamaktan dolayı. Bi ihtimal sperm 5 gün yaşarsa ya da geç yumurtlarsam, bunlar kavuşursa sağ salim yerine ulaşıp tutunursa...baya zor iş yani
Bi sonraki adet döneminde kadın doğuma gidip hormon testlerimi falan yaptırayım bakalım.
Ay bat ımız da aynı günAaa öyle mi hadi bakalım :) 28- 29 günde bir oluyorum genelde yani 19 Temmuz gibi olucam, tabi bir aksama olmazsa transfer sonrası olduğu için. Güzel olsun bu ay
Ay bebişim doğru sen de varsın Senin Bat belli mi?Bende birlikte olmuşum kayın kız yer açın bende geldim bensiz topik mi olur anam
Diğer topikte yazdım kuzum görmedin galiba benim de 19 temmuz bat hepimiz aynı anda alırız inşallah güzel haberiAy bebişim doğru sen de varsın Senin Bat belli mi?
Çol güldüm ya inşallah yaşarlar kavuşurlarBiz bu ay Allaha emanet bi değerlendirme yapıcaz. Büyük ihtimal de yumurtlama döneminde boş geçmiş olcaz evimizde olmamaktan dolayı. Bi ihtimal sperm 5 gün yaşarsa ya da geç yumurtlarsam, bunlar kavuşursa sağ salim yerine ulaşıp tutunursa...baya zor iş yani
Öyle yapayım bakalım belki hemen de ölmezler. Bi de beni stresten uzaklaştıracak gevşetecek bişeyler bulursam çok güzel olacak.O zaman son ilişkinizde kesinlikle kalçanı yukarıda tutup en az 1 saat yatıyorsun. Şayet nasipte varsa olur. Görmüş oluruz.
İnşallah bakalımÇol güldüm ya inşallah yaşarlar kavuşurlar