- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Aynen öyle, yumurtlamaya başladın aslında, ancak bu süreç 3 günü de bulabilir. Yani 3 gün pik gören oluyor burada ve sonra silikleşiyor.Çatlamaya yakın anlamında oluyor dimiilk defa bu işlere girdim. Sperm kalitesi çok iyi değil o yüzden 1 dolu 1 boş daha mantıklı olmaz mı?
Canım senin çocuğun mu varAdetim daha tam gelmedi ama yine de bugünden saymaya başlamak lazım değil mi? Eskiden ne güzel şak diye gelirdi. Doğumdan sonra bi acayip oldu.
AynenCanım senin çocuğun mu var
Ayyy hiç bilmiyodum niyeyse çok mutlu oldumAynenSendromlarda bi çocuk hem de
Bi ara konu geçmişti yazmıştım bu başlığa ama denk gelmemişsin demek.Ayyy hiç bilmiyodum niyeyse çok mutlu oldum
Ay hiç görmedimmmBi ara konu geçmişti yazmıştım bu başlığa ama denk gelmemişsin demek.
İyi hoş kendisi de bikaç haftadır sendromların dibine vurdu. Stresimi mi hissetti acaba. Sakin olmam lazım
3 yaşAy hiç görmedimmm
2 yaşında mı onun sendromu mu?kız mı erkek mi?
Oyyyy allah bağışlasın3 yaşKız
Aminnn inşallah en yakın zamandaOyyyy allah bağışlasınbana da nasip olur inşallah öp benim yerime
İnşallah olur canımAminnn inşallah en yakın zamanda
Yaş 35 olmasa acele etmezdim de bakalım inşallah kardeşi de olur.
Ayy çok geçmiş olsun. İlaç alma bence de. İnşallah dilediğin gibi olur bu günlerin acısını öğe öğe çıkartırsınayy kizlar midem cok bulaniyo ama bogazlarimda sis sanirim bogazlarimdan dolayi bulaniyo cünkü bat a daha 7 gün var daha.. off ilac da almak istemiyorum resmen sürünüyorummah bebegim ah sen bi gel bak ben seni nasil yicem bunlarin acisini seni öpe öpe cikarcam
Ay pardon canim ya ben tersten bakmışım.. hem da bayagi guzel bir pik olmus
önemli değil cnm inş tutarAy pardon canim ya ben tersten bakmışım.. hem da bayagi guzel bir pik olmus
Bol su tüket. Ihlamur içebilirsin, hamilelikte doktorlar ıhlamur içebilirsiniz diyorlar. İçine bir kaç damla limon. Boğazını yatıştırır. Mide bulantısı bu kadar erken belli olmuyormuş aslında. Genelde 5. 6. haftalarda başlarmış. Sen belli ki üşütmüşsünayy kizlar midem cok bulaniyo ama bogazlarimda sis sanirim bogazlarimdan dolayi bulaniyo cünkü bat a daha 7 gün var daha.. off ilac da almak istemiyorum resmen sürünüyorummah bebegim ah sen bi gel bak ben seni nasil yicem bunlarin acisini seni öpe öpe cikarcam
Insallah canimönemli değil cnm inş tutar
Ben de dün vuruldum canım bana da aynı şekilde söylendiKızlar dün saat 12’de vuruldum çatlatma iğnesini. Şimdi öylesine bi ovu testi yapayım dedim. Sanırım tam pik, T çizgisi C çizgisinden daha koyu, buda maximumda şuan anlamına geliyor dimi? Yani daha çatlamadı dimi? :)) akşama doğru ilk ilişki olacak sonra gün aşırı.
Eki Görüntüle 3263675
Kesinlikle yalnız değilsin. Bir kere bu yola girince o düşünmemek, akla getirmemek gibi şeyler maalesef olmuyor. Ancak bizi yıpratıcı bir boyuta geldiyse o zaman ya ara vermelisin, ben 2 ay ara verdim ve kendimi toparladım her şeyden uzak kalıp. Ya da olabidiğince kafanı dağıtacak farklı meşgaleler bulmalısın. Ben spora verdim kendimi mesela. Spor sırasında asla düşünmüyorum. Odağım o egzersiz programını bitirmek sadece. Akşamları dizi-film açarız eşimle kafamız dağılır. Gün içinde iş güç çalışıyoruz. Ancak bunları yapıyor olsak bile ister istemez aklımıza geliyor elbette. Ama dediğim gibi olabildiğince az düşünmeye çalışıp az stres olmak.size bir şey sormak istiyorum. 1.5 yıldır gebelik istiyoruz ama henüz elde edemedik. bu süreç çok yıpratıcı. bazen o kadar olumsuzluğa düşüyorum ki... sonra umutlanıyorum. pcosluyum o yüzden olmuyor. sabah uyanıyorum aklımda takviyerini içmeyi unutma, işe geliyorum ovulasyon testi saatini kaçırma. gün içinde sürekli instagramımda hamile haberleri karşıma çıkıyor. ben çok zorlanıyorum kızlar. siz nasıl bunlarla başa çıkıyorsunuz? yoksa siz de benim gibi misiniz? yardımınıza ihtiyacım var.
canim benim kizimdan önce bizde iki yil kadar ugrasmistik ovulasyon testleri vs. 3 kere asilama yapmaya gitmistim ve sonuc hep hüsrandi.. sonra tüp bebek icin görüsmeye gitmistik ve ben acikcasi biraz korkmustum ve o ay karar vermistim artik istemmiyorum böyle diye rabbimin vardir bi bildigi diye.. o ay kendimi spora vermistim diyet yapmistim hic aklima bile getirmemistim ve sadece 1 kere esimle beraber olmustuk.. ve o ayin sonunda hamile kaldigimi ögrenmistim.. yani aslinda anahtar kelime stress.. okadar cok düsünüyoruzki.. sende kendini biraz birakmaya calis baska seyler düsün.. bebek konusunu biraz rafa kaldirin.. rabbim en hayirli zamanda nasip edecektir ondan sonra insallahsize bir şey sormak istiyorum. 1.5 yıldır gebelik istiyoruz ama henüz elde edemedik. bu süreç çok yıpratıcı. bazen o kadar olumsuzluğa düşüyorum ki... sonra umutlanıyorum. pcosluyum o yüzden olmuyor. sabah uyanıyorum aklımda takviyerini içmeyi unutma, işe geliyorum ovulasyon testi saatini kaçırma. gün içinde sürekli instagramımda hamile haberleri karşıma çıkıyor. ben çok zorlanıyorum kızlar. siz nasıl bunlarla başa çıkıyorsunuz? yoksa siz de benim gibi misiniz? yardımınıza ihtiyacım var.