2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

yakın bir zamanda ara vermek zorunda kalmıştım. her şeyi deniyorum ya bilincim sen her şeyi yapıyorsun hamilelik elde etmek zorundasın diye bir sinyal veriyor sanırım. örneğin bugünkü ovulasyon testim düne göre silik çıktı bunun normal olduğunu biliyorum ama moralim de o kadar bozuldu ki. spora gidince bende düşünmüyorum :) bir şeyle uğraşınca aklımdan silinip gidiyor, oturunca kafamda deli sorular :) desteğiniz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim:)
 
onca çabalamadan tedaviden sonra tamam ben artık çocuk istemiyorum deyip gebe kalan çok kişi duydum. doğru söylüyorsun stres en önemli faktör yönetebilmek zor ne yazık ki
 
Canım benim de 2 yıl 8 ay falan oldu korunmayı bırakalı 3 yıllık da evliyim. Aynı şeyleri bende yaşıyorum. Bir sürü süreçten geçtik eşimle bu süreçte. Eşimde sperm kalitesinde ve sayısında düşüklük vardı varikosel varmış o ameliyat oldu iyileşmesini bekledik. Her 3 ayda bir test verdi ilaçlar takviyeler doktor 1 seneyi bulur değerlerinin düzelmesi dedi. Senemizi doldurdık değerleri düzeldi doğal yolla bekleyelim biraz daha dedik yine olmadı. Bu sefer bana yöneldik doktor HSG istedi çekildim tüplerim açık çıktı, Hsg sonrası gebelik şansı daha yüksek dedi doktor birazda o zaman bekledik doğal yolla tabi yine olmadı hamilelik. Ben yine doktora gittim bu sefer de üç ay klomen + çatlatma iğnesi denedik yine olmadı. Beklemekten çok yoruldum artık tüp bebek yaptıracağım yeter dedim. Öncesinde bir iki kezde aşılama deniyim dedim ve bu ay ilk aşılamamı oldum. Bu seferde aşılama sırasında rahim ağzımın aşırı dar olduğunu açtırılması gerektiğini öğrendim sonrasında yine doğal gebelik için bekleyeceğim. Aşılamamı olduğum gün de Geçen ey evlenen kardeşimin çocuk müjdesini aldım. Nerdeyse 3 yıldır anne olamadım ama 1 ayda hala oluverdim. Ben düşünmeyi bıraksam etrafım bırakmıyor ve seni o kadar iyi anlıyorum ki..
 
Evet kuzum doğal, tüp bebek, aşılama, mfk ne denersen dene herkes burada toplanıyor Aramıza hoşgeldin. İnşallah uğur getirsin bu topik sana da. Sat ve Bat söylersen tabloya ekleyim.
ben de varım inşallah şuan kimyasal mı dış gebelik mi onun evresindeyim ama umarım dış gebelik değildir ve kolayca kendime gelirim 2. trasferim için. Yarın doktor kontrolüm var bakalım hayırlısı.
 
Evet kuzum doğal, tüp bebek, aşılama, mfk ne denersen dene herkes burada toplanıyor Aramıza hoşgeldin. İnşallah uğur getirsin bu topik sana da. Sat ve Bat söylersen tabloya ekleyim.
'Ne olursan ol yine gel' gibi olmuş. Daha önce bikaç kez katışmıştım böyle topiklere en pozitif topik bu oldu. İnşallah sonuçlarda öyle olur.
 
ben de varım inşallah şuan kimyasal mı dış gebelik mi onun evresindeyim ama umarım dış gebelik değildir ve kolayca kendime gelirim 2. trasferim için. Yarın doktor kontrolüm var bakalım hayırlısı.
Tüp bebekte de dış gebelik oluyor muymuş. Çok şaşırdım ama embriyo rahime bırakılıyor bildiğim kadarıyla. Öyle bile olduysa bir yol katetmişsin demekki döllenme embriyo oluşum aşamaları falan sağlıklı ilerleyebiliyor. Bu sefer olmasa da ikincide şansın baya yüksek inşallah.
 
Benim de anlamadığım o düşmeye çalışıyordu çünkü reglim baya oldu. İnşallah tüplere zarar vermeden sağ salim kurtulurum.
 
Eki Görüntüle 3263965
A Afratafrac cnm bu dünden daha pik idrara batırır batırmaz hemen belirdi ve baya kasık ağrım var bugün
Ayyy süper, pikin güzelliğine bak. Şu an yumurtluyorsun o zaman. Dün değerlendirmiş miydiniz? Değerlendirmediyseniz bugünü mutlaka değerlendirin. Ama dün değerlendirdiyseniz ve eşinde sen de hazır hissetmiyorsanız yarın sabahtan bir değerlendirme de yapabilirsiniz. Bel altına yastık, yarım saat 1 saat yatılacak öyle unutma. Ay heyecan yaptım.

Bu arada, pik olması ve ardından silikleşmesi yumurta çatladı anlamına gelmiyor. Bazen hormonlarımız erken düşebiliyor ama geç yumurtlayabiliyormuşuz. O yüzden pik gördükten sonrs 1 hafta 1 dolu 1 boş mutlaka değerlendirmeye devam.
 
Yok cnm en son pazar günü değerlendirmiştik bu sabah değerlendirecektik ama uykudan feragat edemedik akşama değerlendirme olacak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…