- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #5.481
İnşallah canım benimAyyy bence de var
İnşallah kankacım inşallahhhhKuzum bende görüyorum yaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benimAyyy bence de var
İnşallah kankacım inşallahhhhKuzum bende görüyorum yaaaaa
Allahım inşallah yanılmıyoruzdur ben hep mucizelere inanırımmmBir mucize daha geliyor o zaman
İn şa Allah canım İn şa AllahAllahım inşallah yanılmıyoruzdur ben hep mucizelere inanırımmm
Bende çok inanıyorum rabbim her şeyin hayırlısını bilir İnşAllah bu ay gelir bebeğin sanaAllahım inşallah yanılmıyoruzdur ben hep mucizelere inanırımmm
İnşallah canım benim hepimizin duaları kabul olsun kucaklarımızda dolsunBende çok inanıyorum rabbim her şeyin hayırlısını bilir İnşAllah bu ay gelir bebeğin sana
Ayyy canımm hadi inşallah çok sevindim kuzum yaaa yarın ilk idrarla deNeİnşallah canım benim
İnşallah kankacım inşallahhhh
Denicem bakalım ne cıkcakAyyy canımm hadi inşallah çok sevindim kuzum yaaa yarın ilk idrarla deNe
Acaba başka test alıp denesem mi bugün yarınımı bekleyeyimBende çok inanıyorum rabbim her şeyin hayırlısını bilir İnşAllah bu ay gelir bebeğin sana
Predictor al çok hassas bir testAcaba başka test alıp denesem mi bugün yarınımı bekleyeyim
Bende git predictor al benim betam 5 iken çıkardı kuzum bak testimi de atayım sana ben senden daha çok heyecan yaptımAcaba başka test alıp denesem mi bugün yarınımı bekleyeyim
Stres yapma canım olacaktır. Birkaç gün daha bekle olmazsa doktora gidersin.adet söktürücü masaj var YouTube’dan bakıp yapabilirsinKizlar tünaydın ben nerdeyse 3 ay olcak regl olmadim bu ayda tarlusal verdi doktor biteli 6 gun oldu hala regl olmadm hic bir belirtimde yok olcakmis gbi neden boyle oldu merak ediyorum eskiden kullandigimda 3 yada 4 gun mutlaka olurdum
Inşallah canım pozitifleri görürüzDenicem bakalım ne cıkcak
Ay burda yok ki oPredictor al çok hassas bir test
Tamamdır canim, bir yandan acaba bugün de mi diyorum sonra neyse içeride vardır diyorum, önceki gebelik de 2 gün pik olmuştu 2. Pikte değerlendirmistik ertesi gün catlamisti acaba o yuzdn bugün de mi olsa dedim ama spermler de yarın akşama kadar yaşar herhalde kafamda deli sorularDün değerlendirdiysen yarın da değerlendir canım ama daha böyle gün aşırı bir hafta daha devam et canım
Bence tut 2 3 saat idrarını çok sıvı da alma tekrar yap sabaha çatlarızAcaba başka test alıp denesem mi bugün yarınımı bekleyeyim
Ayyy nasıl merak etdim..yok ben burdan çıkmayım hepiniz hamile kalınAy burda yok ki o
Ay canım görünüyor sanki hangi test bu hadi inşallahAlın bide benden test gelsin bugün bat 7 gün var
Yarın çatlama olur muhtemelen 2 gün pik kalıyor benim dün pik oldu çatladı sandım çok şaşırmıştım. Önceki gebelikte 2. Pik günü değerlendirmistik ertesi gün catlamisti. Yarın çatlarsa dün akşamki değerlendirme yeterli olur herhalde dimiDün olduysan bu gün boş bırak
Canım burda bilenler biliyor ben 3 2 değerlendirdim öyle hamile kaldım sende dün değerlendirdin stres yapma boş bırak bu gün yarın yine yaparsınız düşünme çok..testlere takılmaYarın çatlama olur muhtemelen 2 gün pik kalıyor benim dün pik oldu çatladı sandım çok şaşırmıştım. Önceki gebelikte 2. Pik günü değerlendirmistik ertesi gün catlamisti. Yarın çatlarsa dün akşamki değerlendirme yeterli olur herhalde dimi