- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.881
Çöpe attım bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çöpe attım bile
anladım canım ben iki aydır kullanıyorum zaten yumurtlama dönemine kadar bı sıkıntı yaşamadım tabi herkesin yapısı farklı oyüzden bişey diyemiyorum ama testin negatifse daha fazla bekleme canımHastanedeyim canım doktoru bekliyorum klomen kullanmak istiyorum bakalım regl bi gelse hele. Ya c life gibi ürünleri kullanmaktan korkuyorum ben ya. Zaten hormonlar limoni daha da bozulursa naparım
Ay inşallah öyle görürüz gölge istemiyorum ben kuramızı çizgi istiyorumKiz dusunsene yapıyormuş hic silik cizgi flan yok direk kıpkırmızı cizgi cikiyormus allahhhhh havalara ucardim yaaa hadi insallah allahim o gunleri nasip etsin
Daha doktor gelmedi canım klomen istediğimi biliyor doktor. İnşallah kist falan yoktur da tedavi uygulayabilirizNe yaptın peki canım nasıl bir yol izleyeceksiniz ? Femara yada klomen verdi mi?
Bendeee direk ciksin istiyorum ilk yaptığımda sorna gidek kese falanda gözüksün beklemeyek allahım nasip ettAy inşallah öyle görürüz gölge istemiyorum ben kuramızı çizgi istiyorum
Ahhh ah hayali bile güzel Allahım sen duy sesimiziBendeee direk ciksin istiyorum ilk yaptığımda sorna gidek kese falanda gözüksün beklemeyek allahım nasip ett
Bende beklemek istemiyorum canım bakalım doktor gelsin inşallah kist falan yoktur da yeni tedaviye geçebiliriz.anladım canım ben iki aydır kullanıyorum zaten yumurtlama dönemine kadar bı sıkıntı yaşamadım tabi herkesin yapısı farklı oyüzden bişey diyemiyorum ama testin negatifse daha fazla bekleme canım
allahım o gunleri nasip edicek inşallahAhhh ah hayali bile güzel Allahım sen duy sesimizi
Kuzum ben gitdim doktor ilişki yasak dedi..zaten hiç düşünmüyorduk bile şimdi önemli çocuk korkuyoruzKızlar ben doktora gitmeden temkinli olalım diye ilişkiyi bıraktım. İlişki olsa sıkıntı olur mu sizce ne yapmalıyım
Midem bulanıyo halde belirti aramalar başlasınallahım o gunleri nasip edicek inşallah
Gelsin belirtiler Benimde ağzımın tabi bir tuhaf akıntı varmı sende ya hadi belirti arıyak ahaha insallah bebişin belirtileridir yoksa böyle kafayı yiycezMidem bulanıyo halde belirti aramalar başlasın
Akıntıda var hafiftenGelsin belirtiler Benimde ağzımın tabi bir tuhaf akıntı varmı sende ya hadi belirti arıyak ahaha insallah bebişin belirtileridir yoksa böyle kafayı yiycez
Benimde vardı bugün çok azAkıntıda var hafiften
Kız ben bide bi rüya gördüm bi kapı vardı oda oraya girecektim ama ölmüş bi adam geldi böyle yaşlıcana bişey tanımıyorum o adamıda küçük bi çocukla bana sarılıyo bşde kapıdan ben girmeden kilitleyip ortadan yok oldu Allahım hayırlara çıkarsınBenimde vardı bugün çok az
Hadi al alArkadaşlarım benim bugünde ovülasyon testleri pik gösteriyor, gebelik testi yolu gözlüyorum teslimat şubesine yeni gitmiş heralde yarın gelecek çıkıp test mi alsam adete 5 günüm var ..
5 gün var gebelikte çıkarmı ki varsaHadi al al
Yumurtlamadan kaç gün geçti5 gün var gebelikte çıkarmı ki varsa