- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.861
Gecikmeden 1 hafta sornaNe zaman yapcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecikmeden 1 hafta sornaNe zaman yapcaz
Evet aynı kafadayız seninle kuzum saldım aslıda kendiliğinden olsun dedim bende şimdi netten sipariş verdim gebelik testi 10 adet oncomed nasıl acaba iyi miAnladım canım bu ay kendi halinde dene değerlerin normal giderse gelecek ay o ilacı kullanarak denersin
Bende ona şaşırdım zaten evet bak haklısın hiç anlamayanlar var normal düşük değil ki sonuçtaNe alakası var ya kimyasal geçirip hiç anlamayabilirdin de, ben Mayıs ayında kürtaj oldum 1 adet dönemi sonrasında yeniden deneyebilirsiniz dedi
Ben bekletemem o kadar dayanamamGecikmeden 1 hafta sorna
Dayanırız yaaa yapma kizzBen bekletemem o kadar dayanamam
Yaptım bileDayanırız yaaa yapma kizz
tatlım bi dr görün istersen söktürücü versin hemen adetin gelsin sonrası güzel bi motıvasyonla hemen başla calışmalara bide istersen regl olunca clife kullan dene gercekten hormonları düzenliyor gördüğüm kadarıylaKızlar sonucum çıktı negatif yine
Harbi mi nerde test varmı birşeylerYaptım bile
Dünkü gibi aynı yaHarbi mi nerde test varmı birşeyler
Kız bekle bitirme testleri aynı aynda yapak yaaagHarbi mi nerde test varmı birşeyler
Ben koyu çizgi görmeden inanmamHarbi mi nerde test varmı birşeyler
Tamam dahada yapmam beklicemKız bekle bitirme testleri aynı aynda yapak yaaag
At bakım belki görürüz birseylerDünkü gibi aynı ya
Oncomed hiç bilmiyorum canım Kullanan varsa yazar birazdan Bende geçen toplu gebelik testi alacaktım sonra vazgeçtim elimde olursa bataklık gibi içine çekiyor beniEvet aynı kafadayız seninle kuzum saldım aslıda kendiliğinden olsun dedim bende şimdi netten sipariş verdim gebelik testi 10 adet oncomed nasıl acaba iyi mi
Çöpe attım bileAt bakım belki görürüz birseyler
Hastanedeyim canım doktoru bekliyorum klomen kullanmak istiyorum bakalım regl bi gelse hele. Ya c life gibi ürünleri kullanmaktan korkuyorum ben ya. Zaten hormonlar limoni daha da bozulursa naparımtatlım bi dr görün istersen söktürücü versin hemen adetin gelsin sonrası güzel bi motıvasyonla hemen başla calışmalara bide istersen regl olunca clife kullan dene gercekten hormonları düzenliyor gördüğüm kadarıyla
Ne yaptın peki canım nasıl bir yol izleyeceksiniz ? Femara yada klomen verdi mi?Kızlar sonucum çıktı negatif yine
Kiz dusunsene yapıyormuş hic silik cizgi flan yok direk kıpkırmızı cizgi cikiyormus allahhhhh havalara ucardim yaaa hadi insallah allahim o gunleri nasip etsinBen koyu çizgi görmeden inanmam