- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.701
Olsun pozitif görmüş oldunYaptım valla yoklukta yapılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun pozitif görmüş oldunYaptım valla yoklukta yapılıyor
Hadi insallah vardır canımAhh ahh ben test sonucumu bekliyorum eltimi de doğuma almışlar Akşamdan beri sancısı varmıştı açılma olmayınca almışlar ameliyata
Devlet değil de ücretini özeyip özelde de Hsg yani tüp filmi çektirebilirsin. Çoğu kişi öyle yapıyor. Hatta bir doktor bunu savunuyor, ilk iş bir kadında Hsg çekilmeli mutlaka diyor. Tıkanıklık varsa ultrasonda gözükmeyen bir şey çünkü anlamaz doktor. 1 yıl boşa geçebilir. Hsg den sonra hamile kalan çok kişi var. Tüpleri iyice temizliyo herhalde.Denemeye başlamadan evvel yani 4 ay önce muayene olmuştum hormonlarımın hepsi normal çıkmıştı kist vs yok dedi düzenli adet gördüğüm için yumurtlama da düzenli oluyordur, biri birinden çok çalışıyordur dedi bir sene olmazsa tüp filmi önerdi başka da bir şey yapmadı
Dünden beri kontrol etmekten heba oldum tabi bide regl oldum diye korkusu var. Sabah öyle bi mide bulantısı ile uyandım ki tamam artık dedim gittim yine test yine negatif ama adet yokk oldum olucam ama galiba ağrılarım arttıAsla yalnız değilsin canım benim. Denemeye başladığım ilk ay direkt olucak sanıyodum onda bile ağla ağla ölmüştüm benim çocuğum olmuyo mu diye. Ama işlerin öyle yürümediğini anlıyosun, öğreniyosun, sabrın artıyor
İkinizden de güzel haberler gelir inşallahAhh ahh ben test sonucumu bekliyorum eltimi de doğuma almışlar Akşamdan beri sancısı varmıştı açılma olmayınca almışlar ameliyata
Atar mısın canım bakalımYaptım valla yoklukta yapılıyor
Biz bekledikçe umutlandıkça vücudumuz bize oyun oynuyor resmen.Dünden beri kontrol etmekten heba oldum tabi bide regl oldum diye korkusu var. Sabah öyle bi mide bulantısı ile uyandım ki tamam artık dedim gittim yine test yine negatif ama adet yokk oldum olucam ama galiba ağrılarım arttı
Yazıp yine kontrol ettim Geldi benim regl oturup yine ağlarım bütün günDünden beri kontrol etmekten heba oldum tabi bide regl oldum diye korkusu var. Sabah öyle bi mide bulantısı ile uyandım ki tamam artık dedim gittim yine test yine negatif ama adet yokk oldum olucam ama galiba ağrılarım arttı
Geçmiş olsun canım güzel haberler alalımAhh ahh ben test sonucumu bekliyorum eltimi de doğuma almışlar Akşamdan beri sancısı varmıştı açılma olmayınca almışlar ameliyata
Kız ben kaçırmışım sen testmı yaptınBiz bekledikçe umutlandıkça vücudumuz bize oyun oynuyor resmen.
Sağlıkla kucağına alır İnşAllah bebeğiniAhh ahh ben test sonucumu bekliyorum eltimi de doğuma almışlar Akşamdan beri sancısı varmıştı açılma olmayınca almışlar ameliyata
Doktorlar boşuna demiyor 1 sene bekleyin..biz ilişkiye girsek bile bazen ilişki zamanı hala bir birimizi tamamlaya bilmiyoruz..hiç stres yapma ben inanıyorum sen anne olucan sorun yoksa demek zamanı varHer şey düzgün olunca asıl kafayı yiyosun zaten bi sorun yok neden olmuyor diye..
Aşkım ben 4 yıldır kendimi harap ettim sen 4 ayda kendini yıpratma inşallah tez vakitte olur kafana takma taktıkça inadına olmuyorYanlız değilim demek 4 aydır olmuyor diye ağla ağla perişan oldum , olcaksam regl oluyum artık ay
Bi de ilk dk çıktı. Biraz inandırıcı çıkaydı bariOlsun pozitif görmüş oldun
Bak sen en kritik dediğimiz günlerden birini yaşıyorsun. En güzeli kalk bilgisayar başından ve kafanı dağıtacak bir şeyler yap tüm gün. Bu gün bir geçsin bekle. Zaten varsa yarın sabah ilk idrarla artık görmeye başlarız diye düşünüyorum.3 testim daha var hepsini bugün yapıp kafayı yemem yok mu
Canım sen yine tekrarlamadın dimi testiKız ben kaçırmışım sen testmı yaptın
Bi de ilk dk çıktı. Biraz inandırıcı çıkaydı baribozuk
Bilerek atmadım. Skt geçmiş testi yapmış bi de fotosunu atmış diye gülersiniz diye Mesaj haline bile çoğu ciddiye alıp cevap vermedi zatenAtar mısın canım bakalım
Aaaa yok 4 tane kaldı testim yapmadımCanım sen yine tekrarlamadın dimi testi
Hadi insallah vardır canım
İkinizden de güzel haberler gelir inşallah
Geçmiş olsun canım güzel haberler alalım
Amin kızlar inşallah o da 1 sene içinde iki düşük yaptı zor süreçlerden geçti rabbim sonunda nasip etti.Sağlıkla kucağına alır İnşAllah bebeğini