- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.241
Cuma günü inşallah görücem keseyi canım doktor o güne çağırdı 5+0 oluyoramin canım sen kese kalp atışını gördünmü canım sende durumlar nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü inşallah görücem keseyi canım doktor o güne çağırdı 5+0 oluyoramin canım sen kese kalp atışını gördünmü canım sende durumlar nasıl
Kalsiyum önemliymiş kızlar süt yoğurt özellikle. Mutlaka tüketmeye çalışınKaşar muz ceviz yumurta görüyorum her yerde 3-4 gündür yumurta yemiyordum bugün omlet yapayim dedim kokudan mutfağa giremiyorum nefes almadan yedim alırsam çok kötü kokuyordu ceviz falan sıkıntı yok ama yedim onlardann
Üzerinde gebelik resmi olan dogru ölçmüyormu?DUYURU:
Güzel kızlar,
Temmuz ayı ile başlamış olduğumuz yolculuğumuzda Eylül sonu ile sona yaklaşıyoruz ve yavaş yavaş veda etmenin zamanı geliyor . Bu süreçte hamile kalan kim varsa tebrik ediyorum. Herkesin bebeği sağlıkla büyüsün ve sağlıkla kucağımıza alalım.
Henüz hamilelik haberini alamamış olanlar için ise ay sonuna kadar daha vakit var topikte. Ancak bu ay da olmaz ise bu dünyanın sonu değil. Kaderimizde ne yazılıysa daima onu yaşıyoruz. Farklı bir topikte ve farklı bir ayda hamilelik haberini alacaksınız demek ki.
Bu süreçte elimden geldiği kadar herkesin moralini yüksek tutmaya çalıştım. Elimden gelen desteği sağlamaya çalıştım. Son günlerde hamilelik sebebiyle iyi hissedemediğim için maalesef bunları da yapamaz oldum ancak görüyorum ki sizlere ufak da olsa bir şeyler katabilmişim. Birbirinize verdiğiniz moral ve motivasyon hiç eksik olmasın.
Bugüne kadar kimseyi bilerek incitmek istemedim ancak olduysa ve kırdıysam da hakkınızı helal edin
Nefes aldığımız sürece umut var, bunu da hiç unutmayın
Tablonun en altında da Artımed ve Freely test için bilgilendirme yazısı ve görselleri mevcut.
(EC3B83)
ANNE ADAYI SAT (Son Adet Tarihi) BAT (Beklenen Adet Tarihi) DURUM 1 akgnss - 1 Temmuz 2 yagmursulari 2 Haziran 2 Temmuz 3 Niqu - - 4 Syhoya - - 5 pcospcos - - 6 Tikabasa 8 Haziran 8 Temmuz 7 busrkoc 12 Haziran 9 Temmuz 8 meris123 10 Haziran 10 Temmuz 9 YILDIS 12 Haziran 10 Temmuz 10 sbl1234 13 Haziran 10 Temmuz 11 elosul 13 Haziran 11 Temmuz 12 Ha_haa - 17 Temmuz 13 edrablog - 18 Temmuz 14 tweeetyyy - - 15 ErabiaE 18 Haziran 20 Temmuz 16 Surayym 22 Haziran 20 Temmuz 17 ebeanne22 25 Haziran 24 Temmuz 18 difembahyaa 3 Temmuz 28 Temmuz 19 PnrYnkk 3 Temmuz 29 Temmuz 20 Mervesavas28 4 Temmuz 29 Temmuz 21 BethLegends 30 Haziran 30 Temmuz 22 Holifera20 2 Temmuz 30 Temmuz 23 BLGESU 5 Temmuz - 24 cnlrm 12 Temmuz 7 Ağustos 25 muggle1 11 Temmuz 8 Ağustos 26 seeymaaa 9 Temmuz 9 Ağustos 27 IADK 15 Temmuz 13 Ağustos 28 dasistmasist 11 Temmuz 15 Ağustos 29 RhieraN 30 HilKlk 17 Temmuz 16 Ağustos 31 Karusel 18 Temmuz 16 Ağustos 32 Afratafrac 19 Temmuz 16 Ağustos 33 Bright-1619 15 Temmuz - 34 Eternal_8 23 Temmuz 18 Ağustos 35 mansure97 23 Temmuz 23 Ağustos 36 fiyonaprensesolan 26 Temmuz 23 Ağustos 37 medusaa 30 Temmuz 23 Ağustos 38 golden-snitch - - 39 melegim can 30 Temmuz 29 Ağustos 40 catloverk 2 Ağustos 30 Ağustos 41 Merve3553 5 Ağustos 1 Eylül 42 mmelissaa 6 Ağustos 2 Eylül 43 merve933 30 Temmuz 4 Eylül 44 ilayasil 2 Ağustos 4 Eylül 45 ozgeeeee1 11 Ağustos 8 Eylül 46 melikebyhn12 15 Ağustos 8 Eylül 47 Chen31 11 Ağustos 10 Eylül Kahvelim_ 14 Ağustos 11 Eylül sayal 12 Ağustos 12 Eylül 48 genc-anne 13 Ağustos 12 Eylül maaaavi 16 Ağustos 12 Eylül kova35 16 Ağustos 12 Eylül Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül Medala 18 Ağustos 15 Eylül 49 beyons 20 Ağustos 15 Eylül Nurrkaya 12 Ağustos 16 Eylül pempbepsikolog 19 Ağustos 16 Eylül banukhurb 19 Ağustos 16 Eylül yasemin9191 21 Ağustos 16 Eylül gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül cans16 19 Ağustos 17 Eylül 50 kelebekxx 22 Ağustos 17 Eylül gunes050 13 Ağustos 19 Eylül Nrarslnn 17 Ağustos 19 Eylül outoffit 22 Ağustos 19 Eylül ELIF7007 23 Ağustos 20 Eylül Sipser 21 Ağustos 21 Eylül esen-ruzqar 24 Ağustos 21 Eylül Belisimm 24 Ağustos 21 Eylül pisttt 22 Ağustos 22 Eylül badeli61 22 Ağustos 22 Eylül gunduzcicek 25 Ağustos 22 Eylül Bhsa 26 Ağustos 23 Eylül turuncummm 26 Ağustos 23 Eylül Sunshine597 22 Ağustos 24 Eylül cicek6161 24 Ağustos 24 Eylül Dunyamelekoldu 25 Ağustos 24 Eylül hermionegranger- 27 Ağustos 24 Eylül birmucizeistiyorum1 27 Ağustos 24 Eylül Bahar esinti 29 Ağustos 24 Eylül Zumruduanka96 26 Ağustos 25 Eylül Bedii 27 Ağustos 25 Eylül maya-06 26 Ağustos 26 Eylül Soren05 30 Ağustos 27 Eylül Mrvetsss 30 Ağustos 27 Eylül bliiss 31 Ağustos 28 Eylül Blackberry36 21 Ağustos 28 Eylül edahandro 2 Eylül 28 Eylül Linakiz 3 Eylül 29 Eylül simurgggg 2 Eylül 30 Eylül hamileyimmmm 4 Eylül 30 Eylül melisaa93 3 Eylül -
Kızlar Artımed ve Freely gebelik testlerinin içinden bazen farklı test çıkabiliyor ve yanıltıcı oluyor. Asıl almanız gerekenlere yönelik görselleri paylaşıyorum aşağıda.
ARTIMED (Alttaki kaliteli olan)
Eki Görüntüle 3261813 Eki Görüntüle 3261814
FREELY ( İçinde aşağıdaki jelatinden varsa alın, üstünde hamile kadın görseli varsa almayın)
Eki Görüntüle 3261827
Süt hiç içemiyorum yoğurt severim ama yerimKalsiyum önemliymiş kızlar süt yoğurt özellikle. Mutlaka tüketmeye çalışın
Kızlar selam dün Bat günümdü ama test negatif cikti bugünde yaptim negatif maalesef 21.gun yumurtlamayi görmüştüm 14.gun falan belli olur diyorlar ama benim o3k umudum yok dünden beri cik kötüyüm inşallah sizde biseyler vardırGünaydın kızlar, herkese iyi Pazarlar. Çok aranızda olamıyorum malum hemen durum özeti geçiyorum. Çok şükür her şey yolunda gidiyor şimdilik. Sadece hala iyi değilim. Ayakta 2 dk dursam hemen gözlerim kararıyo başım dönüyo. Mide bulantılarım da fena, Allahtan Prilam biraz olsun rahatlatıyor. Ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum bu ara psikolojim bozulmaya başladı bu rahatsızlıklar yüzünden. 7+5 olduk bugün. 18 Eylül e doktor tekrar çağırdı. Şimdilik benden bu kadar sizlere her gün dua ediyorum inanın. Alllahın izni ile güzel haberler alacağınız zamanlar gelecek.
Evettt sevgili kızlar, Bat tarihleriniz yaklaştı sizlerde durumlar nedir.
@Medala beyons @Nurrkaya @pempbepsikolog @banukhurb @yasemin9191 Basakbasak1 @cans16
Freely marka kadın resmi olan yanlısmı ölçüyor?Hayırlı olsun bebişim. Buranın eskilerinden biri olarak dedim hadi ben açayım. Temmuz ya da Ağustos benim de olacak nasipse artık denemeler. İki başlığı birleştirdim. Hatta 2 aylık başlıklar daha kullanışlı geldi. Umarım hiç biriniz gelmezsiniz.
En kötü herkes Haziran ayında gebe kalsın da bu topikte bir ben kalayım
Gebelik varsa ateş yüksek olmalı ama yerleşme düşüşü olabilir daha gününüze varmış çok zorlamayın tuvaletiniziKızlar selam bat a 4 gün kaldı dün akşam üzeri aşırı midem bulandı birde akıntı çokk bayaa açık hatta kahverengi geldi dikkat edince anlaşılacak cinsten yani bi de sabah kabızlığım olduğu için biraz zorlayınca öyle geldi onun dışında hafif mide bulantım ve iğne batmalı kasık ağrım var şimdilik birde ateş basıyor ama 36.2 ateşim. Gebelik mi regli mi sizce
6.hafta sonrası başladı kuzum ben de. Kıyma kesinlikle yiyemiyorum tavuk da öyle. Kaşar süt ceviz muz hiçbirini yiyemiyorum. Yumurta hergün olmasa da zorluyorum. Avokado yerdim severdim bi kere kustum yiyince yiyemiyorum artıkYaa o kadar mı zorluyor şükür benim sürekli değil arada bulanıyor ama yiyince iyiyim aşırı bulantım olmadı henüz. Bir defa oldu o akşam yemek olarak sadece dondurma yemiştim
Hahahah yok yok zorlamıcam zorlanmaya gelinmeyecek anlaşıldı görünce tedirgin oldum yarın sabah test yapıcam inşallah inşallah yerleşme düşüşü olsun sabah yataktan kalkmadan ölçmedim ama genelde gün içinde 16.00 gibi ölçüyorum şimdi ateş basınca baktımGebelik varsa ateş yüksek olmalı ama yerleşme düşüşü olabilir daha gününüze varmış çok zorlamayın tuvaletinizi
Sabah ilk ateş olmalı gün içinde ölçüm doğru göstermez hakkınız da hayırlısı olsunHahahah yok yok zorlamıcam zorlanmaya gelinmeyecek anlaşıldı görünce tedirgin oldum yarın sabah test yapıcam inşallah inşallah yerleşme düşüşü olsun sabah yataktan kalkmadan ölçmedim ama genelde gün içinde 16.00 gibi ölçüyorum şimdi ateş basınca baktım
Yaaa o zaman ben yarın sabah bir ölçeyim. Çokk teşekkür ederimm ezan okunuyor burada ALLAH HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN ÇOOOK AMİNSabah ilk ateş olmalı gün içinde ölçüm doğru göstermez hakkınız da hayırlısı olsun
Kız aynı yerdemiyiz burda da ezan okunuyor aminnnn ecmainYaaa o zaman ben yarın sabah bir ölçeyim. Çokk teşekkür ederimm ezan okunuyor burada ALLAH HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN ÇOOOK AMİN
Canım benimde seninki gibiydi. Hatta test bozuk mu diye düşünmüştüm. Sadece pik gününden 1 2 gün önce hafif renk geldi sonra bir anda pik oldu sende de öyle olabilirAdetin 11.günü hala böyle aynı hiç koyulaşma yok bunlarda kızlar ya gördüklerim çoğu 11de koyu olmuş oluyor artık
Aay inşallah bir an önce geçer bu durum çok zor oluyordur. Benim canım hiç yumurta istemiyor avokado her gün yemeye çalışıyorum yağlı bir şey yemedigim sürece sorun olmuyor, yağlı yersem bulanmaya başlıyor ama onun haricinde şükür çok aşırı bir bulantım olmuyor6.hafta sonrası başladı kuzum ben de. Kıyma kesinlikle yiyemiyorum tavuk da öyle. Kaşar süt ceviz muz hiçbirini yiyemiyorum. Yumurta hergün olmasa da zorluyorum. Avokado yerdim severdim bi kere kustum yiyince yiyemiyorum artık
Bol bol ye kuzum. Hamilelikte düzgün kalsiyum almayan annelerin doğumdan sonra dişleri bile dökülüyormuş ay allah korusunSüt hiç içemiyorum yoğurt severim ama yerim
İnşallah böyle devam eder kuzumAay inşallah bir an önce geçer bu durum çok zor oluyordur. Benim canım hiç yumurta istemiyor avokado her gün yemeye çalışıyorum yağlı bir şey yemedigim sürece sorun olmuyor, yağlı yersem bulanmaya başlıyor ama onun haricinde şükür çok aşırı bir bulantım olmuyor
aramızda 1 hafta var o zaman canım benim hesap ta da cuma 4+0 oluyorCuma günü inşallah görücem keseyi canım doktor o güne çağırdı 5+0 oluyor