2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar bir de folik asit ne önerirsiniz ? daha önce hiç kullanmadım , aile hekimi folibol önerdi. Deneyiminiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Benim eski doktorum Diofol vermişti, eczacıya sordum o da Diofol önerdi. Hamile kalınca gittiğim doktor da kullanmaya devam et 12. haftadan sonra farklı folik asite geçeceğiz dedi.
 
Evet çalışıyorum ancak evden. O avantajım var. Demin toplantı vardı ve tüm enerjim orada bitti resmen. Uyukluyorum şu anda. Tam uyucam telefon çalıyor.
En azından evden çalışıyorsun kuzum büyük avantaj ben senin çalıştığını biliyordum zaten de hani kötüyüm diyorsun ya belki izin falan mı alıyorsun diye merak ettim kuzum
 
Kızlar hamileyim ama yine ilk hamileliğimde olduğu gibi kanamalarım var doktor progestan ve rapor verdi. İlki gibi düşük yapacağım sanırım yine moralim çok bozuk. Geç döllenme olduğu için de keseyi bile göremedik henüz.
Bu sefer kanamam olmasın sağlıkla ilerlesin diye çok dua etmiştim ama hayırlısı artik
 
Canım Allahım yardımcın olsun umudunu kaybetme lütfen
 
Canım dur bismillah .. hamilesin şu an bu noktadasın buna odaklan, olmamış olasılıklara değil. Lütfen anı yaşa ve olumsuzu düşünüp kendini de bebişi de mutsuz etme ..
 
Teşekkür ederim canımm sen nasılsın biraz daha hafifledi mi ?
Valla dün ve bugün ilk defa şükürler olsun bir tık iyiyim. Bu bile nasıl mutlu etti, psikolojim bitikti son bir kaç günde sürekli hasta hissetmekten. Ama geçecek ve her gün daha iyiye gidicem inşallah. O zaman başlarım tadını çıkartmaya nasipse Allahım tez zaman da sizlerin de güzeş haber almanızı sağlasın inşallah.
En azından evden çalışıyorsun kuzum büyük avantaj ben senin çalıştığını biliyordum zaten de hani kötüyüm diyorsun ya belki izin falan mı alıyorsun diye merak ettim kuzum
Kesinlikle büyük avantaj. Zaten normal işe gidiyor olsam kesin işsiz kalmıştım ben. GErçekten yatmadığım an yok. Ayakta 2 dk duramıyorum falan. Gözlerim kararıyo başım dönüyo. Etrafımdaki hiç bir hamile ya da çocuğu olan arkadaşıma böyle olamış sadece mide bulantısı ve halsizlik olmuş onlarda. Ben de diyorum herhalde bu kız. Gerçi eski hamişlere sormak lazım kızı olanlara, benim gibi olan var mıydı diye. Ben kime sorsam hepsinin erkek.
 
Canım hazır rapor da vermiş uzat ayaklarını asla iş yapma. wc için kalk sadece. İçini ferah tut, tutunacak bebiş zaten tutunuyor. progestan da vermiş o da fayda eder.
 
Canım dur bismillah .. hamilesin şu an bu noktadasın buna odaklan, olmamış olasılıklara değil. Lütfen anı yaşa ve olumsuzu düşünüp kendini de bebişi de mutsuz etme ..
Sağol cnm öyle yapmaya çalışıyorum hep aynı şeyler olmayacak güzel ilerleyecek umarım diyorum ama içimde bir yerde hep yine mi aynı şeyler yaşayacağım düşüncesi geçiyor
 
Şuan ne sıklıkla değerlendiriyorsun
Maalesef daha değerlendirmeye baslayamadim hsg çekildim döngünün 8. Günü zor geçti kanamam bugune kadar yoğundu. Bitti sayılır ama bugün yarın başlayacağım en kötü. Zaten ovulasyon testim daha silik allahtan. Eğer böyle bir durumun olmasaydı 10. Günden itibaren düzenli değerlendirirdim ama bir dolu bir boş olarak.
 
Canım benim bi kızım var onda hamileyken inanılmaz uykum gelirdi. Uykudan başımı kaldıramazdım. Ne kadar uyursam uyuyim doymazdım. Hep uykulu, yorgun, halsiz olurdum. Tek şanslı olduğum nokta bulantım oluyodu arada ama kusma yoktu. Uyku ise 9 ay boyunca benimleydi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…