- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.041
Maşaallah Allah tamamına erdirsinMaşallah kuzum çok sevindim. sağlıkla büyüyüp doğsun inşallah.Ben de hamileyim 8. haftamdayım benim de baya kötü ilerliyor sürecim ancak 2 gündür bir tık daha iyiyim ve şükür ediyorum bu bir tık iyi olmaya.
Kuzum sen çalışıyor musun? Çalışabiliyor musun napıyorsun merak ettimMaşallah kuzum çok sevindim. sağlıkla büyüyüp doğsun inşallah.Ben de hamileyim 8. haftamdayım benim de baya kötü ilerliyor sürecim ancak 2 gündür bir tık daha iyiyim ve şükür ediyorum bu bir tık iyi olmaya.
Bir defa gittim keseyi gördüm canım, eşim haftasonu şehir dışına çıkacak o gitmeden de bir gideceğiz kasiklarimda ağrı oluyor bugün çok oldu korkuttu beni açıkçasıMaşaallah sağlıkla ilerlesin canım keyfini çıkar, her şey olacağına varır 8 e kadar gitme bile bence kontrole, çok heyecanlı oluyoruz anlıyorum ama biraz büyüsün her şey netlessin
Ayyy kaldı 9 .. bende de geçen hafta gaz çoktu bu hafta daha rahatım. Tam bi belirti buluyorum ertesi gün gitmiş, sonra hop geri gelmiş :) değişik bir heyecan yaşıyorum bu ay inşallah olur ne diyelim
Korkma kuzum normal. O bütün hamilelik boyu olacakmış. Bazı doktorlar ilaç veriyor bunla ilgiliBir defa gittim keseyi gördüm canım, eşim haftasonu şehir dışına çıkacak o gitmeden de bir gideceğiz kasiklarim da ağrı oluyor bugün çok oldu korkuttu beni açıkçası
Normalde haftaya saliydi randevum, bu persembeye çektim canım, bugün hamile olduğumu bilmesem regl oluyorum derim öyle bir ağrı giriyor sol kasigimaKorkma kuzum normal. O bütün hamilelik boyu olacakmış. Bazı doktorlar ilaç veriyor bunla ilgili
Korkma csnim olur o haftalarda çooook normalBir defa gittim keseyi gördüm canım, eşim haftasonu şehir dışına çıkacak o gitmeden de bir gideceğiz kasiklarimda ağrı oluyor bugün çok oldu korkuttu beni açıkçası
Amin kuzumNormalde haftaya saliydi randevum, bu persembeye çektim canım, bugün hamile olduğumu bilmesem regl oluyorum derim öyle bir ağrı giriyor sol kasigimaPerşembe inşallah kalp atışını duyabilirim de içim rahatlar
Geçen hafta dr'a gittiğimde 5+2 olarak gitmiştim, Dr 5+0'sin demişti. Bu perşembe benim hesabıma göre 6+4 dr'a göre 6+2, duyabilir miyim kiAmin kuzumkaç oluyorsun perşembe
Daha önce boş gebelik geçirdigim için diken üstündeyim hepKorkma csnim olur o haftalarda çooook normal
Benim hala oluyor
Geçen hafta dr'a gittiğimde 5+2 olarak gitmiştim, Dr 5+0'sin demişti. Bu perşembe benim hesabıma göre 6+4 dr'a göre 6+2, duyabilir miyim k
O haftalarda duyan oluyor kuzum. Duyabilirsin yani
Merakla ben de cevap bekliyorum şu an , tam da aynı şeyleri düşünüyordum ..Kızlar selam, size bir şey soracağım. Ben birkaç aydır yumurtlama günlerini ovü testiyle de takip ediyorum. Genellikle 14. gün kopkoyu 15. gün silik çıkıyor. Öncesi ve sonrasında da silik silik devam ediyor. Akıntım da artıyor ama çoğu zaman af edersiniz beyaz renkte ya da sulu oluyor. Hatta yumurtlama günü pembemsi bir kanama da oluyor az bir şey. Yani hiç test yapmasam bile bu belirtileri gözlemlemem çok kolay. Adetlerim de 28-29 günde bir tekrarlar. Şimdi bu durumda düzenli yumurtlayan biri olduğumu kabul etmem gerekir öyle değil mi? Yani mesela yumurta büyüklüğü 14-22 mm ye ulaşmalı falan yazmışlar takip yaptıranlar. Benimki o büyüklüğe ulaşmadan çatlıyor olabilir mi? Ya da ne bileyim çatlatma iğnesi kime göre neye göre yapılıyor? Marttan bu yana 6 ay oldu desek bunun 4 ayında yumurtlama günü denemişizdir yani ama hamile kalamadım.
Bu ay da kalmamışsam çatlatma iğnesi yaptırayım diyorum ama buna neye göre karar veriliyor?
Talep üzerine yapılır mı? Kaç kez yapılıyor ne zaman başlanıyor doktor mu yapıyor kendimiz mi? Yani bilen anlayan varsa beni biraz aydınlatabilir misiniz?
Bazen tek iliski de bile tutuyor diyorlar yaHayırlısı olsun inşAllah canım
Benim çok fazla bel ve bacak ağrım var muhtemelen erken adet olucam 8 gün var ama
Sende şans var mi Yumurtlamam uyg. Göre 6 si veya 7 siydi. Biz 30 Ağustos, 3 ü gecesi, 5 i gecesinde ve 8 Eylül gece degerlendirdik.Hayırlısı olsun inşAllah canım
Benim çok fazla bel ve bacak ağrım var muhtemelen erken adet olucam 8 gün var ama
Evet canım kayboldun ortadan ama iyi olduğuna cok çok sevindim bende sonunda hamileyim yeni öğrendim daha kan vermedim bat günümü bekliyorumA Afratafracbeyons @melisaa93
golden-snitch kullanıcı adlarını bu kadar hatırlayabildim. Nasılsınız kızlar? En son aylar önce düşük yapıyorum diyip siteden ayrılmıştım. Elhamdülillah gebeligim saglikla ilerliyor. 16. Haftadayim. Siz nasılsınız, sizleri özledim. Hep destek olmustunuz. Bulantı ve kusmadan olecegimi bile düşündüğüm bir dönem geçirdim, şimdi biraz rahatladim
Elbette var , tek ilişki de bile hamile kalan arkadaşlarımız çokSende şans var mi Yumurtlamam uyg. Göre 6 si veya 7 siydi. Biz 30 Ağustos, 3 ü gecesi, 5 i gecesinde ve 8 Eylül gece degerlendirdik.Sipser Ne dersiniz ?