- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.101
Ah şu hormonlar ahhh bu arada canım 13. Haftadasın sanırım az kaldı cinsiyeti öğrenmeyeValla ben de çok ağlar oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah şu hormonlar ahhh bu arada canım 13. Haftadasın sanırım az kaldı cinsiyeti öğrenmeyeValla ben de çok ağlar oldum
Benim arkadaşım böyleydi kuzum ve kızı olduValla dün ve bugün ilk defa şükürler olsun bir tık iyiyim. Bu bile nasıl mutlu etti, psikolojim bitikti son bir kaç günde sürekli hasta hissetmekten. Ama geçecek ve her gün daha iyiye gidicem inşallah. O zaman başlarım tadını çıkartmaya nasipse Allahım tez zaman da sizlerin de güzeş haber almanızı sağlasın inşallah.
Kesinlikle büyük avantaj. Zaten normal işe gidiyor olsam kesin işsiz kalmıştım ben. GErçekten yatmadığım an yok. Ayakta 2 dk duramıyorum falan. Gözlerim kararıyo başım dönüyo. Etrafımdaki hiç bir hamile ya da çocuğu olan arkadaşıma böyle olamış sadece mide bulantısı ve halsizlik olmuş onlarda. Ben de diyorum herhalde bu kız. Gerçi eski hamişlere sormak lazım kızı olanlara, benim gibi olan var mıydı diye. Ben kime sorsam hepsinin erkek.
Evet kuzum 12+2 bugün. Gösterseydi cumartesi öğrenecektim ama inatçı bebişim göstermediAh şu hormonlar ahhh bu arada canım 13. Haftadasın sanırım az kaldı cinsiyeti öğrenmeye
Sağol canım Ben 7. Günü bi değerlendirdim 2 gün ara verdim çok silik diye bugün tekrar değerlendiricem sonra gün aşırı dediğin gibi devam etmeyi düşünüyorumMaalesef daha değerlendirmeye baslayamadim hsg çekildim döngünün 8. Günü zor geçti kanamam bugune kadar yoğundu. Bitti sayılır ama bugün yarın başlayacağım en kötü. Zaten ovulasyon testim daha silik allahtan. Eğer böyle bir durumun olmasaydı 10. Günden itibaren düzenli değerlendirirdim ama bir dolu bir boş olarak.
FOLACTİVE kullanıyorum gayet iyi rahatsız da etmedi hiç doktorum onu önermişti folbiol mg yüksek degerlerine göre mi verdi doktor onu bilemedim benim degerlerim iyiydi aile hekimi zaten cocuk düşünüyorum dediğinde direk folbiol veriyor kadın doğum dr sor canım o senin degerlerine göre önerebilirKızlar bir de folik asit ne önerirsiniz ? daha önce hiç kullanmadım , aile hekimi folibol önerdi. Deneyiminiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Ayy okurken yine aklıma geldi , Benim ilk gebelikte 12 haftalıkken bebeğime erkek demişlerdi, 16. haftada Kız olduğunu öğrenmiştim kızımda olmayan pipiyi nasıl gördüler acaba diye düşünmüştüm o vakte kadar maviş battaniye ve tulumları çoktan almıştım oysaEvet kuzum 12+2 bugün. Gösterseydi cumartesi öğrenecektim ama inatçı bebişim göstermedi
Kızlar parmaklarını koyabiliyorlarmis erkek diyip kız olanı çok duydum da kızdan erkeğe olabilir mi bilmiyorumAyy okurken yine aklıma geldi , Benim ilk gebelikte 12 haftalıkken bebeğime erkek demişlerdi, 16. haftada Kız olduğunu öğrenmiştim kızımda olmayan pipiyi nasıl gördüler acaba diye düşünmüştüm o vakte kadar maviş battaniye ve tulumları çoktan almıştım oysa
Hahaha sevindim bak yalnız değilmişiz bunu yaşayan kızdan erkeğe varsa bebek içerde çok üzülmüştür görünmeyecek küçük mü diye asdadadaKızlar parmaklarını koyabiliyorlarmis erkek diyip kız olanı çok duydum da kızdan erkeğe olabilir mi bilmiyorum
Hahahaha ayy çok güldümHahaha sevindim bak yalnız değilmişiz bunu yaşayan kızdan erkeğe varsa bebek içerde çok üzülmüştür görünmeyecek küçük mü diye asdadada
Benım kullandığım Folibol da 5 mg kuzumOnun dozu yüksek değil mi kızlar @Sipser 5mg sanırım
Günde 400 mikrogram kullanılıyor, Dr mu verdi canım 5 mg yüksek doz oluyorBenım kullandığım Folibol da 5 mg kuzum
Ya çen doğum mu yapacaksın çeeeenAmin kuzum sağlıcakla Yazarım kuzum mutlaka fnd_50 kankam haber eder size
Ay inşallah kuzum ya gelsin artık benim de mucizem dua et sen detşk ederim canım benim dün 2 gün vardı canım bugün1 gün kaldı senden de güzel haberler bekliyoruz canım hayırlısıyla
İnşallah kuzum bu ilişki olayı geçen aydı ama olmadı adet oldum şimdi yeni aya hazırlanıyorumAyy inşAllah hayırlısıyla tutarda bebişin seninle olur canım benim
Hamile olduğunu öğrenmeden önce de onu kullanıyordum kuzum doktora bunu kullandıgımı söyleyince devam et dedi yeterli bu dediGünde 400 mikrogram kullanılıyor, Dr mu verdi canım 5 mg yüksek doz oluyor
Her yeni ay yeni bir umut demektirİnşallah kuzum bu ilişki olayı geçen aydı ama olmadı adet oldum şimdi yeni aya hazırlanıyorum
Anladım canım doktorun bilgisi varsa okey normalde 400 mikrogram kullanılıyor. 5 miligram yüksek doz. 12.5 katı. Ama dr'un haberi varsa problem yokturHamile olduğunu öğrenmeden önce de onu kullanıyordum kuzum doktora bunu kullandıgımı söyleyince devam et dedi yeterli bu dedi
ediyorum kuşum özelilikle uzun süredir bekleyenlere rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inş..Ay inşallah kuzum ya gelsin artık benim de mucizem dua et sen de
Maalesef sorumuza hiçbir cevap yok Keşke bilen birileri bizi aydınlatsaydı doktor serüveni çok meşakkatli biraz bilerek gitmekte yarar var. İnternetteki araştırmalarımda da bu tür soruların cevabını alamadım ne yazık ki. Bu iğne hangi durumlarda yapılıyor, ne zaman hastaneye gitmek lazım, ne zaman uygulanıyor cevap bulamıyorum bunlarla ilgili…Merakla ben de cevap bekliyorum şu an , tam da aynı şeyleri düşünüyordum ..
Her yeni ay yeni bir umut demektir
Rabbim yeni ayında hayırlısıyla müjdeli haberini almayı nasip etsin canım benim
Amin inşallah kızlar Allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm ben deediyorum kuşum özelilikle uzun süredir bekleyenlere rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inş..