- 13 Aralık 2022
- 7.786
- 7.411
- 28
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.061
Valla bu ay kızlar ne dediyse onları dinledim ilk kez ovülasyon yaptım ve dedikleri günleri değerlendirdim. Gerisi nasipBazen tek iliski de bile tutuyor diyorlar yaBakalim biz cok calismadik ama yumurtlama haftasini birkaç gün değerlendirdik
Ben ovülasyon testi aldım canım. 8’i pik gördüm 9’u çatlama günümdü. 7-8-9-10 günlerini değerlendirdik. Şimdi 1 dolu 1 boş değerlendiricez nasipse. Kızlarımı dinliyorumSende şans var mi Yumurtlamam uyg. Göre 6 si veya 7 siydi. Biz 30 Ağustos, 3 ü gecesi, 5 i gecesinde ve 8 Eylül gece degerlendirdik.Sipser Ne dersiniz ?
Alinnn herhangi bir belirtin var mı çiçeğim ?Ben ovülasyon testi aldım canım. 8’i pik gördüm 9’u çatlama günümdü. 7-8-9-10 günlerini değerlendirdik. Şimdi 1 dolu 1 boş değerlendiricez nasipse. Kızlarımı dinliyorumMerve3553 genc-anne L A L melisaa93 golden-snitch
Avokadoyu 1 hafta her gün yeOlulsayon testinde 3 Eylül de pik gördüm. 2 sini ve 4 ünü değerlendirdim. Bol havuç yedim, şu anda avokado ya sardım. Kızlar ne dediyse yaptım bekliyorum :) belirti arıyorum bazen var bazen yok …. Devam …
Avokadoyu 1 hafta her gün ye
2 gündür gün boyu çok fazla bel-bacak ağrım var erken adet olucakmışım gb hissediyorum aynı adet olmadan önceki belirtilerim var canım onun dışında hiç bir belirtim yokAlinnn herhangi bir belirtin var mı çiçeğim ?
Bu mesaja o kadar mutlu oldum kiA Afratafrac @beyonsmelisaa93
golden-snitch kullanıcı adlarını bu kadar hatırlayabildim. Nasılsınız kızlar? En son aylar önce düşük yapıyorum diyip siteden ayrılmıştım. Elhamdülillah gebeligim saglikla ilerliyor. 16. Haftadayim. Siz nasılsınız, sizleri özledim. Hep destek olmustunuz. Bulantı ve kusmadan olecegimi bile düşündüğüm bir dönem geçirdim, şimdi biraz rahatladim
Benim de öyle , adetten başka belirtim yok şu an ..2 gündür gün boyu çok fazla bel-bacak ağrım var erken adet olucakmışım gb hissediyorum aynı adet olmadan önceki belirtilerim var canım onun dışında hiç bir belirtim yok
Benim 13. Gün aynı böyle daha erken 10. Gün böyle olması normal bence döngü 28 gunden kısa değilseOvulasyon 10.gün hala böyle
Yumurtlama sonrası rahim sağlığı için ve döllenme olursa tutunmaya yardımcı oluyormuşne faydası var acaba inanın sadece okudum burda düşünmeden yemeye başladım :)))) önceden sevdiğim bir şeyde değildi .. sorgulama sıfır şu an bende :)
Çatlama günün ne zamandı canımOlulsayon testinde 3 Eylül de pik gördüm. 2 sini ve 4 ünü değerlendirdim. Bol havuç yedim, şu anda avokado ya sardım. Kızlar ne dediyse yaptım bekliyorum :) belirti arıyorum bazen var bazen yok …. Devam …
Şuan ne sıklıkla değerlendiriyorsunBenim 13. Gün aynı böyle daha erken 10. Gün böyle olması normal bence döngü 28 gunden kısa değilse
Yumurtlama sonrası rahim sağlığı için ve döllenme olursa tutunmaya yardımcı oluyormuş
İnşAllah bebiştendirBenim de öyle , adetten başka belirtim yok şu an ..
3 ünde pik gördüm, 4 ünde silikleşti …yani çatladı inşallah. 2 ve 4 ünü değerlendirdim..Çatlama günün ne zamandı canım
İnşAllah hayırlısıyla tutmuştur canım benim3 ünde pik gördüm, 4 ünde silikleşti …yani çatladı inşallah. 2 ve 4 ünü değerlendirdim..