- 29 Haziran 2023
- 711
- 669
- 28
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.821
İnşallah bebistendir ama o kadar çabuk belirti oluyor mu kiiKızlar yumurtlama günüm ve ilişki üzerinden 7 gün geçti ve bata 10 günüm var .. o gündür alt karın bölgem ağrıyor daha çok sağda belirgin ama solda da var , bazen de iğne batma hissi oluyor ve de inanılmaz bi gaz sürekli gucurtu ..
Bu kadar günde belirti gören var mı ya
Bende ara ara gırıyorum kuzucum.arkadaslara bakmaya,bıraz ara vermıstım cocuk mevzularına,sımdı senı gorunce sevındım yazdım hemenİyiyim bebeğim okullar açıldı bu sene 1. Sınıflarlayım yoğunluğum arttı sen nasılsın neler yapıyosunuz nasıl gidiyor
Cok sevindim kuzum, ben de mayısta cekildim hsg henüz bi sonuc alamadım, bu ayda negatifim sanırım 11. gün test negatif, bakalım darısı basımıza insallahcanım benim ya aynen sende cogu zaman bana arkadaşlara cok destek oldun sende benim gibi uzun bekleyenlerdensin gecen bir doktorun videosunu izledim orda diyorki sebebsiz infertilite yok tur depolarınız boştur diye gercekten buna katılıyorum ilk zamanlar hormonlarım iyi olsa da vitaminlerim cok düşüktü aldıgım takviler sayesinde gercekten hsg nin de faydası oldugunu düşünüyorum eminim seninde yakında güzel haberini alacaz sen takvileri al ve bol dua et meryem süresini oku ben bu ay bol bol okumaya calıştım sonrası takdiri ilahi
İnsallah gecici bi seydir canım, sen dinlen bolca yat ❤Perşembe yada cuma gel dedi canım. İlki kanama alanı digeri kese
Ben hiç böyle olduğunu görmedim kuzumKızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum bir sorum var umarım görür cevaplarsınız dün eşim eczaneden dış kabı böyle olan bir predictor test almış ama içi bu şekilde çıktı sahte olma ihtimali var mı? İçinin görselini de attıyorum
Yaaa canım benim yerim seni ben de ara vermiştim de smear testi verirken doktor ilişki tarihleri yazmıştı bi deneyelim dedik ama tutmadı sanırım testlerde bi pozitif bi negatif çıkıyoBende ara ara gırıyorum kuzucum.arkadaslara bakmaya,bıraz ara vermıstım cocuk mevzularına,sımdı senı gorunce sevındım yazdım hemen
Doğrudur bebeğim bana da pek dandik geldi şaşırdımBen hiç böyle olduğunu görmedim kuzum
Pozıtıf olanı at hemende bakalımm bebişimmmmmYaaa canım benim yerim seni ben de ara vermiştim de smear testi verirken doktor ilişki tarihleri yazmıştı bi deneyelim dedik ama tutmadı sanırım testlerde bi pozitif bi negatif çıkıyohayırlısı artık
Sahte sanırım yavrum bu da. Hoş bende sahte bile çizgi çıkarmamıştı :) ama bilmiyorumPozıtıf olanı at hemende bakalımm bebişimmmmm
Bu 15dakıkada cıktıysa sabah mutlaka tekrarla bebegımmm hatta aksam bıda yap aynı testle yıne cıkarsa bılkı hamişsssiiiiinSahte sanırım yavrum bu da. Hoş bende sahte bile çizgi çıkarmamıştı :) ama bilmiyorum
Kuzum sanmıyorum ya iki kasette çıktı ama erken gebelik attım ya az önce onda çıkmadı. Anlamadım. Ama dünkü kasetten daha net çıktı bugünkü bakalım hayırlısıBu 15dakıkada cıktıysa sabah mutlaka tekrarla bebegımmm hatta aksam bıda yap aynı testle yıne cıkarsa bılkı hamişsssiiiiin
Bebısm o erken gebelık testı sahte onu baz alma.ayy ıkı kasettede cıktıysa hamılesın aşkımmm yaşasıınnnKuzum sanmıyorum ya iki kasette çıktı ama erken gebelik attım ya az önce onda çıkmadı. Anlamadım. Ama dünkü kasetten daha net çıktı bugünkü bakalım hayırlısı
Ya seni yerim nasıl tatlısın seviniyosunBebısm o erken gebelık testı sahte onu baz alma.ayy ıkı kasettede cıktıysa hamılesın aşkımmm yaşasıınnntesaduf olamaz ıkısındede cıkması.sabah ılk ıdrarla yap ozaman bıdahakını.benıde etıketlersın ben çok umutlandım
Bu hangi marka kuzumSahte sanırım yavrum bu da. Hoş bende sahte bile çizgi çıkarmamıştı :) ama bilmiyorum
Canım ultrasonu atmayı unutmaBu hangi marka kuzum
Kuzum attım okuldan gelir gelmezCanım ultrasonu atmayı unutma
Bak kuzum buradamelegim can bak geldim eve gram halim yok sen kötü düşünme diye kendiminkileri atcam şimdi sana bak bana bu görüntülere 2 kese dedi. Ama biri kan pıhtısıymış biri keseymişEki Görüntüle 3299494 Eki Görüntüle 3299495
Ayyy yeni gördüm kuzum inşallah benimkide geçerBak kuzum buradamelegim can
İnşallah kuzum. Bak bu Salı günüydü. Cuma gittim yine ikisi de görüldü ama boş dedi. Sonraki çarşamba gittim bebek var dedi ama kalp atışı yoktu sonraki pazartesi gittim kalp atışı duydum. Yani süreç benim için böyle ilerlediAyyy yeni gördüm kuzum inşallah benimkide geçer