- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.801
İş yapma melegim canİnşallah şifa bulursun aşkım ben hala düzenlemedim içimde hep bir korku ama dinleniyor dün bu süreçte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş yapma melegim canİnşallah şifa bulursun aşkım ben hala düzenlemedim içimde hep bir korku ama dinleniyor dün bu süreçte
Kız sorma koltuk meselesi bende de bi yara yatiyon kalkamiyonAyyyyy peki koltuklarım kızlaaaar şimdi bakınca fark ettim tiftik tiftik. Alır almaz oldu hem de nolcak bu böyle atasım var haaa sinirlendim
Yaa vallahi atmak istiyorum halbuki çok beğenerek almıştım. Herşey de ateş pahasıSuan silik çıkması normal kaç günde bir adet oluyorsun genelde 13 14 arası koyulaşıyor
Uygulamalara güven olmuyor nadiren tutturuyorlar doğru günü
Canım içini ferah tut ve bol bol dinlen inşallah bir sorun olmayacak. Sen kendine dikkat et ama zorlayacak hareketler yapma yorma kendini
Çok alemsin yorumuna çok güldüm ketenler de sıkıntı olabiliyor ama maalesef
Yaaa ben çok severek almıştım niye böyle oldu anlamadımKız sorma koltuk meselesi bende de bi yara yatiyon kalkamiyon
Ahh. Kuzum icini ferah tut ınsllah bi sıkıntı olmaz o acıyı yaşamanı istemem düşmanımın bile benim ayni yerde kanama alanim vardi igne işte daga etkili oluyorGittim canım kesenin yanında kanama alanı var düşükle sonuçlanabilir dedi.ilk attıgım kese digeri kanama alanı
Bende çok sevdim ama fiyatı bütçeme goreydi dedim okey ama sert olmadığı için memnun değilimYaaa ben çok severek almıştım niye böyle oldu anlamadım
Progesteroni hap olarak mi fitil olarak mi kullaniyosunDoktor bebek kalp atışı olmadan igne vermenin bi anlamı yok dedi. Belkide o bebek degil biz öyle gördük
Bebegım ultrasonun kalıtesıne gore cok degısır o.bıde yakınlastırıl uzaklastırmasına gore.bılmıyorum ama benım ıcım nedense cok pozıtıfhıc kötü bişey dogmuyor,bence çok ıyı olacak kontrolunu aksatmazsın insallah ıgne vurur doktor bırdahakı seferesımsıkı tutunsun minnoş annecıgıneEvet büyümüş canım ama dün acile gittigimde daha büyüktü kese bugün küçülmüş geldi belkide ultrason farkıdır ama dün içi bomboştu
Fitil olarak kullan dedi canımProgesteroni hap olarak mi fitil olarak mi kullaniyosun
Seninle regl günümüz aynı 21 eylülKızlar yumurtlama günüm ve ilişki üzerinden 7 gün geçti ve bata 10 günüm var .. o gündür alt karın bölgem ağrıyor daha çok sağda belirgin ama solda da var , bazen de iğne batma hissi oluyor ve de inanılmaz bi gaz sürekli gucurtu ..
Bu kadar günde belirti gören var mı ya
Evet ilk ben hap olarak kullandım sonra fitile geçince yan etkileri baya azalmıştıFitil olarak kullan dedi canım
Aman diyim nereye atıyorsun uçmuş fiyatlar en kötü kaplatırsın ne kadar eski olabilir ki iskeletiYaa vallahi atmak istiyorum halbuki çok beğenerek almıştım. Herşey de ateş pahası
Herkesin yapısı farklı kimi erken yumurtluyor bir de pcosu olanlar sanırım hep daha belirgin görüyor. Aynı saatlerde yapmaya devam et bakalım 12 de falan başlar iyice koyulaşmayabliiss 28 gün canım adetim hep düzenlidir. Erkenmiş biraz evet sadece baştakiler daha koyu olunca tuhaf geldi
Aynen günlerimiz aynı 4 eylülde çatladı ve o günü ve 1 gün öncesini değerlendirdik …Seninle regl günümüz aynı 21 eylül
Benim 2 gün önce çatladı hadi bakalım hayırlısı
Her an adet olucakmışım gb belim ağrıyo kasıklarım batıyo. Bata 9 gün var inşAllah erken adet belirtisi değildir
Yok kuzum eski değil ya. 5 senelik koltukAman diyim nereye atıyorsun uçmuş fiyatlar en kötü kaplatırsın ne kadar eski olabilir ki iskeleti
Herkesin yapısı farklı kimi erken yumurtluyor bir de pcosu olanlar sanırım hep daha belirgin görüyor. Aynı saatlerde yapmaya devam et bakalım 12 de falan başlar iyice koyulaşmaya
Geçen ayda adet günümü bekledim bu ayda beklerim nasibimizde varsa görücez zaten rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşAllahAynen günlerimiz aynı 4 eylülde çatladı ve o günü ve 1 gün öncesini değerlendirdik …
Bende de adet öncesi gibi girip çıkan ağrı , aşırı gaz ve sağ ağırlıklı batmalar oluyor bakalım cuma günü dayanamam test yaparım artık sanırım :)
Canımmm nasılsıniçi böyle degıldı sahte kuzumKızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum bir sorum var umarım görür cevaplarsınız dün eşim eczaneden dış kabı böyle olan bir predictor test almış ama içi bu şekilde çıktı sahte olma ihtimali var mı? İçinin görselini de attıyorum
İyiyim bebeğim okullar açıldı bu sene 1. Sınıflarlayım yoğunluğum arttı sen nasılsın neler yapıyosunuz nasıl gidiyorCanımmm nasılsıniçi böyle degıldı sahte kuzum