- 25 Ocak 2023
- 2.524
- 2.478
- 30
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.261
İnşallah kuzum dualarından eksik etmeValla ben de özlüyorum. Bağlanıyor insan.
Hayırlısı senin için ne ise bu ay o olsun birtaneminşallah bebiş vardır ve sağlıklıdır. İçini ferah tut
Yok canısı ne regl ne hamilelik bekle dur zaman geçmiyorKızlar sizlerin arasında regl olan ya da hamile olan var mı kaçırdığım?
@nzlnzl6296Pkolu_anneadayi @TOMURCUK_27 @Leyla09 @sensen19 @Reydiya @mucizelerbenibulur @minikkelebek_ @Kahvelim_ @sayal @maaaavi ArasaNillGerek @Minnos28 @Sevimli_35
Bugün dpo 10 canım ama test negatifGünaydın kızlar, herkese iyi Pazarlar. Çok aranızda olamıyorum malum hemen durum özeti geçiyorum. Çok şükür her şey yolunda gidiyor şimdilik. Sadece hala iyi değilim. Ayakta 2 dk dursam hemen gözlerim kararıyo başım dönüyo. Mide bulantılarım da fena, Allahtan Prilam biraz olsun rahatlatıyor. Ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum bu ara psikolojim bozulmaya başladı bu rahatsızlıklar yüzünden. 7+5 olduk bugün. 18 Eylül e doktor tekrar çağırdı. Şimdilik benden bu kadarsizlere her gün dua ediyorum inanın. Alllahın izni ile güzel haberler alacağınız zamanlar gelecek.
Evettt sevgili kızlar, Bat tarihleriniz yaklaştı sizlerde durumlar nedir.
Test yapıyor musun canım dpo 11 galiba senin. Benim bugun dpo 10 ve negatif. Hala bi umut var mı sence
Daha öyle bariz bir düşüş yok canım
Benim oğlum da bebek ne zaman çıkıcak diyip soruyordu kardeşlerine anlatıyor annemin karnını kesip bebek çıkartacaklar diye sezeryan oluyorum ben en büyük oğlum 42 buçuk haftalıktı doğmadı bir türlü diğer iki çocuğa da mecbur sezeryan oldum çocuklarıma da kendim baktım ondan biliyorlar tembih ediyordum dikkat edin bana üstüne atlamayın karnımı kestiler ameliyat oldum diye 2 sene önce oğlum 6 yaşında onu bile hatırlıyorÇocuklara bazı olayları anlatamıyorsun ya da çok küçük oldukları için mantıklarına oturmuyor sorup dururlar. Allah bu defa sağsalim ilerletsin gebeliğini canım.Hele bi karnın şişsin çocuklar nasıl sevineceklerbenimki ortada bişey yokke bile gelip öperdi karnımı
12. Güne kadar bekleyin benimde 10. Günüm midem bulanıyor ama yapmayacağımBugün dpo 10 canım ama test negatifbat a 5 gün var artık bekleyeceğim onu. Çakşır çörek ne varsa yapmıştım umutluydum ama nasip
Kesinlikle geçmiyor benimde 10. Gün dün negatiftiYok canısı ne regl ne hamilelik bekle dur zaman geçmiyor
Cuma günü kan vermiştim negatif inşallah gec döllenme olmustur sizinde yaTest yapıyor musun canım dpo 11 galiba senin. Benim bugun dpo 10 ve negatif. Hala bi umut var mı sence
Bakalım devamı nasıl gelecekDaha öyle bariz bir düşüş yok canım
Canım benim inşallah geçer bu seni zorlayan şeyler. Bebiş sağlıklı olsun da biraz sabır göstermen gerekecek. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Duaların için de Allah razı olsun. Sen olmasan da senin önderliğinde kurulan bu pozitif enerji devam edeyor topikte. Ve bence bu çok önemli.Günaydın kızlar, herkese iyi Pazarlar. Çok aranızda olamıyorum malum hemen durum özeti geçiyorum. Çok şükür her şey yolunda gidiyor şimdilik. Sadece hala iyi değilim. Ayakta 2 dk dursam hemen gözlerim kararıyo başım dönüyo. Mide bulantılarım da fena, Allahtan Prilam biraz olsun rahatlatıyor. Ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum bu ara psikolojim bozulmaya başladı bu rahatsızlıklar yüzünden. 7+5 olduk bugün. 18 Eylül e doktor tekrar çağırdı. Şimdilik benden bu kadarsizlere her gün dua ediyorum inanın. Alllahın izni ile güzel haberler alacağınız zamanlar gelecek.
Evettt sevgili kızlar, Bat tarihleriniz yaklaştı sizlerde durumlar nedir.
Medala @beyons @Nurrkaya pempbepsikolog @banukhurb @yasemin9191 Basakbasak1 @cans16
37 yaşında , 7 yıldır vajinismusla yaşamış ve daha 3 ay önce yenmiş bir kardeşin olarak , elimden geleni yapıyorum ben de senin gibi.. her ay yeniden başlayıp yeni bilgiler katarak ilerliyorum. Şimdi önündeki aşılamayı yokmuş ya da tutmamış gibi düşünüp , teee uzaktaki tüp bebeğe odaklanma, odaklanmaki enerjin o yöne akıp çekmesin.. olumlu düşün ve kafanı rahatlat lütfen pazartesine hazırlanHem de heyecan ve umutla
Canım pozitifi görünce direkt gidecekmisin ? Ben o konuyu okuyamadım beklemek istiyordum ben bende geçen ay kimyasal geçirdimCanım benim inşallah geçer bu seni zorlayan şeyler. Bebiş sağlıklı olsun da biraz sabır göstermen gerekecek. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Duaların için de Allah razı olsun. Sen olmasan da senin önderliğinde kurulan bu pozitif enerji devam edeyor topikte. Ve bence bu çok önemli.
Bana gelince bata 6 gün kaldı belirtilerim var bakalım çok umutlanmak istemiyorum. Çarşamba sabah test yapıcam buraya atarım. Şimdiden doktor randevusu aldım o güne eğer pozitifi görürsem hemen doktora gidicem. SağolsunMerve3553 aklımı başıma getirdi, daha önce iki kimyasal geçirdim hemen düşük önleyici bişeyler istiycem
Kuzum daha regl olmana 1 hafta varken çokmuş olması mucize bence. Ona göre de değer düşük değil diye düşünüyorum. Ben 32.günde 172 ile öğrendimGünaydın kızlar bugün kan testi verdim. Dpo 11. Gündeyim. Regle tam 1 hafta var. Dün ve önceki gün kasıklarımda bayağı ağrı vardı bugün hepsi kayboldu. Kimyasal gebelik olabilir diye korkuyorumsonuç çok mu düşük?
Bende yok sabah test yaptım negatif yarın da regl günüm diğer aylara nasip kısmet hamile kalan tüm kızları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alın inşallahh❤❤❤Kızlar sizlerin arasında regl olan ya da hamile olan var mı kaçırdığım?
@nzlnzl6296Pkolu_anneadayi @TOMURCUK_27 @Leyla09 @sensen19 @Reydiya @mucizelerbenibulur @minikkelebek_ @Kahvelim_ @sayal @maaaavi ArasaNillGerek @Minnos28 @Sevimli_35
Bekliyim bakalım herkesin aynı çıkacak diye bir şey yok. İdrar testini regl geçtiğinde yapın diyorlar12. Güne kadar bekleyin benimde 10. Günüm midem bulanıyor ama yapmayacağımdün yaptım negatifti.. 2 günde 1 yapın diyorlar testi kendinizi strese sokmayın
Kuzum bugünkü idrar testi dün akşam yaptığımdan daha açık renkliydi ondan kan verdim aslında. Geçen yıl dış gebelik geçirdim ciddi anlamda travma oldu bendeKuzum daha regl olmana 1 hafta varken çokmuş olması mucize bence. Ona göre de değer düşük değil diye düşünüyorum. Ben 32.günde 172 ile öğrendim
Evet canım gidicem anlatcam derdimi, 2 kere kimyasal geçirdim diyecem.Canım pozitifi görünce direkt gidecekmisin ? Ben o konuyu okuyamadım beklemek istiyordum ben bende geçen ay kimyasal geçirdim
Aynen aslında kan testinde daha hızlı çıkıyormuş ama ben umutlanmamak için gitmiyorumBekliyim bakalım herkesin aynı çıkacak diye bir şey yok. İdrar testini regl geçtiğinde yapın diyorlar