- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çatlamadan sonra hep kasık ağrısı hissediyordum. İlişkiden 5-6 gün sonra ağrılarım arttı iyice. Sonra göğüslerimde şişlik de eklendi. Bugün 4 hafta oldu hala kasık ağrısı ve göğüslerde şişlik ve ağrı devam ediyor canım.Merhaba canım hayırlı olsun , sağlıkla kavuşun inşallah
Burda tüm hamile arkadaşlara soruyorum size de sorayım belirti ne zaman ve ne hissettiniz paylaşırsanız çok sevinirim
Testi atta iki keyfimiz gelsin yatmadan :)))) ben de yapmamak için zor duruyorum bat 21 Eylül düşün artık …
Benimde 16-17 bak yaptım bile atayımTesti atta iki keyfimiz gelsin yatmadan :)))) ben de yapmamak için zor duruyorum bat 21 Eylül düşün artık …
İkincide sanki bir karartı gördüm
Kız bu hayalinde ötesinde bir çizgi ama nedennnn çünkü daha 8 gün olmuş , 13/14 günden önce silik bile çıkmıyor neredeyseeee devammmmmm yılmak yokkkk
İkincide sanki bir karartı gördüm
Kız bu hayalinde ötesinde bir çizgi ama nedennnn çünkü daha 8 gün olmuş , 13/14 günden önce silik bile çıkmıyor neredeyseeee devammmmmm yılmak yokkkk
Belirtin filan var mıHadi bakalım inşallah canım
EvetttGeliyor gelmekte olan
Kocaman kocaman olsun inşallahhh15 dak aynen canım güzel güzel büyüsün yumuş
Sanırım doğru kuzumEvett uygulama doğru gösteriyor demek ki
Aminn inşallahhUmarım tez vakitte sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız
Belirtin filan var mı
2.de görüyorum kuzum freely dimi bu test yanilttgini gormedim simdiye kadar. Ayy hadi insallah vardir. Valla olursa cok sevinicem. Sabah tekrarla bi testi canim. Daha net belli olur
Benimde 16 eylül belirtilerin nelerBenimde 16-17 bak yaptım bile atayım
2.de görüyorum kuzum freely dimi bu test yanilttgini gormedim simdiye kadar. Ayy hadi insallah vardir. Valla olursa cok sevinicem. Sabah tekrarla bi testi canim. Daha net belli olur
Evet hemen anlatıyorum 2 gündür kasıklarımda ağrı var bildiğin adet ağrısı bugün bir kaç kere minik bi elektirik çarpar gibi bi his oldu kasıklarımda. Kasık ağrım bir kaç saattir üst bacaklarıma vuruyor ve gögüslerimde ağrılar var elleymce hafif hafif ağrıyorBenimde 16 eylül belirtilerin neler
Ben iyiyim kuzum sen nasılsın gözükmüyorsun naptın nasıl gidiyor umarım bi sorun yokturKızlar nasılsınız takip edemiyorum burayı bilenler bilir evde durumlar pek iyi değil. A Afratafrac iyi mi ? melegim can sen nasılsın kuzucumm @melisaa93 da iyidir umarım. Bende ne oluyor bilmiyorum saldım bi kaç aydır hamileliği düşünemiyorum. Batımıda çok yok öyle 7 gün kaldı. Sizi habersiz bırakmam
Teşekkür ederim canım çıkmazsa 12 güne kadar test yaparım artıkİnşallah kuzum negatif görsen bile daha çok erken aslında normalde 10-12 gün deniliyor test için. Moralini sakın bozma pozitif düşün pozitif olacak inşallah