- 7 Ağustos 2023
- 483
- 339
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.801
Çatlamadan kaç gün sonraydı canımİnşallah olmazsınız hala umut var Ben adet olacağım gün öğrenmiştim aniden çıkmıştı testte iki gün önce bile yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlamadan kaç gün sonraydı canımİnşallah olmazsınız hala umut var Ben adet olacağım gün öğrenmiştim aniden çıkmıştı testte iki gün önce bile yoktu
Çatlamadan kaç gün sonra canım bu. Bi gölge var gibi bilmiyorum benim de bugun 8.gün bu şekildeydi hayali mi bilmiyorumEki Görüntüle 3298304
Kızlar sizce birşeyler var mı ?
Bence regl günü ver canım kanını. Erken verirsen sürekli vermen gerekir merakta kalırsın regl günü ve regl 2 gün gecikince ver artışı görürsen doktor randevusu alırsın bu arada ilk pozitif testin ne zaman çıkmıştı kaç gün geçmişti çatlamadan. Ve negatif test gördün mü erken yapıp. Benim şu an çatlamadan sonra 8.günüm negatif çıktıKızlar bugün kafanızı çok şişirdim biliyorum benim BAT’a 9 gün var ne zaman kan versem? Koyulaşmayı idrarda 2 gün daha takip edeyim diyorum. Pazartesi versem çok mu erken?
10 gün sonra canım ay hadi İnşallah gebis oluruz varmı foto seninÇatlamadan kaç gün sonra canım bu. Bi gölge var gibi bilmiyorum benim de bugun 8.gün bu şekildeydi hayali mi bilmiyorum
Kuzum benim 8. Gün en kaliteli denilen test bile negatif çıktı. Bugün yani 9. Gün yaptığım testlerin hepsi silik gösterdi. Yarın tekrarla testini. Kan için o kadar bekleyebileceğimi sanmıyorumBence regl günü ver canım kanını. Erken verirsen sürekli vermen gerekir merakta kalırsın regl günü ve regl 2 gün gecikince ver artışı görürsen doktor randevusu alırsın bu arada ilk pozitif testin ne zaman çıkmıştı kaç gün geçmişti çatlamadan. Ve negatif test gördün mü erken yapıp. Benim şu an çatlamadan sonra 8.günüm negatif çıktı
Buraya atmıştım canım ama bulması zor galeriden de sildim benim 8..gündü. Bence biz 14 günü bekleyelim sabır edip daha erken10 gün sonra canım ay hadi İnşallah gebis oluruz varmı foto senin
Yarın yapmak istiyorum ama korkuyorum canım ya belirti de yok gibi sadece arada kasık ortama agrı giriyor dua et bana da canım senin gibi olayımKuzum benim 8. Gün en kaliteli denilen test bile negatif çıktı. Bugün yani 9. Gün yaptığım testlerin hepsi silik gösterdi. Yarın tekrarla testini. Kan için o kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum
5 gün kaldı bataBuraya atmıştım canım ama bulması zor galeriden de sildim benim 8..gündü. Bence biz 14 günü bekleyelim sabır edip daha erken
Çok umutlanmıştım ne yalan söyleyim. Belki daha erkendir canım bakalım regl olana kadar bekleyelim
İnşallah kuzum negatif görsen bile daha çok erken aslında normalde 10-12 gün deniliyor test için. Moralini sakın bozma pozitif düşün pozitif olacak inşallahYarın yapmak istiyorum ama korkuyorum canım ya belirti de yok gibi sadece arada kasık ortama agrı giriyor dua et bana da canım senin gibi olayım
Genelde doktorlar pek ketum oluyorValla sen söyledikten sonra başladım bende araştırmaya ama yine de pek bişi anlamadım sağ olsun doktorumda pek konuşkan değil
Amin inşallah bakalım bu da olmazsa onu da denerizGenelde doktorlar pek ketum oluyor
hayırlı sonuçlanır inşallah
İnşallah gerek kalmazAmin inşallah bakalım bu da olmazsa onu da deneriz
Ay hadi at att bakalım kör olana kadaar benimde 7. Gün kasıklarım ve üst bacaklarım ağrıyor bidee kasıklarımda minik minik elektrik çarğıyormuş gibi bir his oluyorEvet geleneksel (aylık ) perlitik test perileri gelmiştir. Bugün döllenmenin olduysa tabi 8. Gunu. 2 gündür karın agrisi ve batmalardan şüphelenip yine dayanamayıp test yaptım 4. Dakika da sanki gözle çok net görülmeyen bir çizgi oldu. Resimde belli değil belki de beynimin oyunu. Tatilde mayo ıslak ıslak kaldı her gün belki de onun ağrıları Allah im nolur tatil bebesi olsun
Testi atta iki keyfimiz gelsin yatmadan :)))) ben de yapmamak için zor duruyorum bat 21 Eylül düşün artık …Evet geleneksel (aylık ) perlitik test perileri gelmiştir. Bugün döllenmenin olduysa tabi 8. Gunu. 2 gündür karın agrisi ve batmalardan şüphelenip yine dayanamayıp test yaptım 4. Dakika da sanki gözle çok net görülmeyen bir çizgi oldu. Resimde belli değil belki de beynimin oyunu. Tatilde mayo ıslak ıslak kaldı her gün belki de onun ağrıları Allah im nolur tatil bebesi olsun