- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.121
Sizin o zaman geç yumurtlama olmuş bu ay. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur genelde. Yani adetinize daha var .Çatlamayı 4 temmuzda gördüm yani 7 gün oldu erken mi diye düşünüyorum işteama adetim de hiç gecikmezdi
Teşekkür ederim cevabınız içinSizin o zaman geç yumurtlama olmuş bu ay. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur genelde. Yani adetinize daha var .
O üç gün çabuk geçer inşallahgeç yumurtladın belliki :) bazen böyle olabiliyor yumurtlama zamanına göre hesaplamak daha doğru :) az kaldı zaten 3 gün sonra teste başlarsın yine erken oluyor ama belki görebilirsin :)
Allah'ım nolur nolurEvetErkenden başlayan var adetten sonra başlayan var ama genelde akıntı oluyormuş.
Hani şu kahverengi kan şeklinde akıntı var ya yerleşme kanaması dediğimiz o benim teyzemde hamileliğinin 6 ayı boyunca olmuş riskli gebelik de değilmiş böylesi de oluyormuş genelde korkar hamişler öyle söyliiiym dedimEvetErkenden başlayan var adetten sonra başlayan var ama genelde akıntı oluyormuş.
bi daha denk gelirsek mutlaka cakacam burda gazı da aldımKendisinin de çocukları var canım o neler yaşayacak bakalım. rabbim hepinize sabırlar versin takmamak en iyisi tabi :) ama yine de laf çak iki tane benim içiniçimde kalır
4 aydır negatif görünce bu ay bekleme kararı aldık yani ben almadım da eşim iyice net olsun istiyor ben zor dayanıyorum yarın yapıcamm inşallah
bence ikinizde hemen teste koşunŞu an bile gidip yapasım varnormalde hep 28 günde bir adet olurdum bu kadar gecikmesi bile beni şaşırtıyor
Gaza geliyorum böylebence ikinizde hemen teste koşun
Elimde olsa hemen yaparım alabilicek bi yerim yok merkeze uzağım eşim yarın alcam gelicem diyor mecbur bekliyorum çatlıcaambence ikinizde hemen teste koşun
Cnm baya geç olmuş çatlama 14 gün sonra yapman lazım diye biliyorumMerhaba, bat 8 temmuzdu adet olmadım. Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyordum 4 temmuzda yani döngümün 25.gününde çatlama gördüm. Bi gebelik oluştuysa ne zaman test yapmam gerekir sizce?
ben olsam yaparım baya gecmiş senin elbet cıkarGaza geliyorum böyle
Geçen ay da ovulasyon testi denedim ama yumurtlama göremedim 28.günde adet oldum hep 25 28 günde bir adet olurum zaten. Geç yumurtlama görünce şaşırdım canım ya bende internette 14 gün sonra yapıldığını okumuştumCnm baya geç olmuş çatlama 14 gün sonra yapman lazım diye biliyorum
o zaman inş yarına güzel haberlerini alırızElimde olsa hemen yaparım alabilicek bi yerim yok merkeze uzağım eşim yarın alcam gelicem diyor mecbur bekliyorum çatlıcaam
Ben daha ovulasyon denemedim hiç. Yumurtlama haftamı değerlendirdik sürekli öyle bekliyoruumGeçen ay da ovulasyon testi denedim ama yumurtlama göremedim 28.günde adet oldum hep 25 28 günde bir adet olurum zaten. Geç yumurtlama görünce şaşırdım canım ya bende internette 14 gün sonra yapıldığını okumuştum
Ya tam da bunu sordum bugün. İnofolic duydum yumurta gelişimine hamile kalmaya yardımcı oluyormuş doktora danışmadım ama takviye olduğu için sıkıntı olacağını düşünmüyorum folik asit sonuçta. Kendim aldım trendyolda sipariş verdim. Bu ay da onu deneyeyim bariİnofolic verdi canım benim doktor. Sen al kullan folik asit kıllanıyorsan onu bırak inofolic kullanmaya başla. İçinde inositol var yumurta gelişimini kalitesini artırıcı
ben çok okudum pembe kutu aldım. Fark yokmuş kilo endeksine göreymiş vücut endeksin 25 in altındaysa pembe kutu üstündeyse mavi kutu veriyormuş doktorlar ben pembe aldım canım Combi olanından değil inofolic aldımİnofolic combi mi? Hangisinden aldın canım? Mavi kutu ve pembe kutu var aradaki fark ne acaba.
İnşallah hamişsindir gerek kalmaz kuzumCanım duydum, hamile kalanları da duydum. Ben bu ay ımpryl deniyorum. İlerleyen süreçte sırayla onu da denerim. Tabi umarım hamişimdir de denememe gerek kalmaz
Ben de denememiştim 6 aydır olmayınca acaba günü mü kaçırıyorum diye denemek istedim eğer bu ay olumlu sonuç alamazsan deneyebilirsin en azından insan daha bilinçleniyor ama umarım gerek kalmaz minik kelebeğin karnına konmuşturBen daha ovulasyon denemedim hiç. Yumurtlama haftamı değerlendirdik sürekli öyle bekliyoruum
Ben kafama göre aldım bakalımGünaydın kızlar baya sayfa birikmiş kaçırdıklarım yoktur inşallah.
@Niqu @1fafeyla güzel haberlerinizi okudum çok sevindimböyle sorunsuz sağlıkla ilerlesin inşallah
@bitkin96 annenden haber var mı kaçırdım mı okurken bilmiyorum çok geçmiş olsun umarım iyidir
fnd_50 inofolic combi HP verdi bana da doktorum pcos değilim yumurtlamana kadar kullandım geçen ay bu ikinci ayım
Ben de istiyorum ben deeeeeeKimseyi gebe bırakmadan salmıyorum topikten fkldjfkljglg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?