- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.141
İnşallah ondandır yoksa altımamı işedim diye düşünmeye başlıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ondandır yoksa altımamı işedim diye düşünmeye başlıcam
Yaaa çok heyecanlandım bak şimdiFark etmez kuzum istersen sabah yap fazla testin varsa bugünden de başlayabilirsin yapmaya
HeycanniyidirYaaa çok heyecanlandım bak şimdi
İstersen son bitmez tekrar et kuzum ondan sonrada kese zamanını bekle benceKozlar geçen kan verdim ya 17.95 Çıktı daha da vermedim sizce tekrarlasam mı yoksa hiç kendimi strese sokmayıp kese görmeye mi gitsem
Yumurtan catlamamis olabilir canım benim de genelde 2 gün pik kalır hatta bir ara 3 gün pik görmüştüm. Havuç yiyebilirsin 3-4 tane o catlmasina yardımcı olur
yaa çok teşekkür ederim cansınız, panik oldum niyeyse :) pazartesi günü de prp yaptırmıştım yumurtalıklarıma, aslında yumurtlamam cumartesi olmalı takvimime göre ama bir şekilde erken oldu demek ki. Dr da o gün demişti, yumurtan var hatta büyümeye aday bir yumurtan iyi duruyor değerlendir diye, ovulasyon testiyle takip et demişti, hadi dün başlayayım dedim direk pik gördümBildiğim kadar ile iki gün pik olabilir ve diyorlar ki tek gün pik ise 3 gun üst üste 2 gun pik ise 4 gun üst üste degerlendirin. Bir gebenin günlüğü var orada soylemislerdi bence sen 4 gun ust üste degerlendir
Kese görmeye ne zaman cagirdilarKozlar geçen kan verdim ya 17.95 Çıktı daha da vermedim sizce tekrarlasam mı yoksa hiç kendimi strese sokmayıp kese görmeye mi gitsem
Aynı şeyi bende yaşıyorum canım şeffaf akıntı şeklinde ıslaklık oluyor demiKızlar su gibi alıntı neden olur iç çamaşırım bildiğin IP ıslak Allah Allah ya daha piki bile görmedim ben. Enfeksiyon falanmı olabılır ama kaşıntı yanma yok.
Her ay değişebilir takvime çok inanma ben hep 14. Gün yunurtlarim sanıyordum ovulasyon testi yaptım 8. Gün yumurtlama oldu sen değerlendir bolcayaa çok teşekkür ederim cansınız, panik oldum niyeyse :) pazartesi günü de prp yaptırmıştım yumurtalıklarıma, aslında yumurtlamam cumartesi olmalı takvimime göre ama bir şekilde erken oldu demek ki. Dr da o gün demişti, yumurtan var hatta büyümeye aday bir yumurtan iyi duruyor değerlendir diye, ovulasyon testiyle takip et demişti, hadi dün başlayayım dedim direk pik gördüm
Çağırmadılar canım ben hiç gitmedim doktora dahaKese görmeye ne zaman cagirdilar
Sanırım yakın bugünkü ovulasyonBelki yakındır pik olması
Evet evet bildiğin su dökmüş gibi olmuşAynı şeyi bende yaşıyorum canım şeffaf akıntı şeklinde ıslaklık oluyor demi
Aaa kız gidip bi daha hcg baktirsanaaa koş kooşşÇağırmadılar canım ben hiç gitmedim doktora daha
bence tekrarla canım artışın düzenli ve yeterliyse gidesin kese içinKozlar geçen kan verdim ya 17.95 Çıktı daha da vermedim sizce tekrarlasam mı yoksa hiç kendimi strese sokmayıp kese görmeye mi gitsem
Evet ama henüz daha olmamış yunurtlamaSanırım yakın bugünkü ovulasyon
Benimde 4 gün önce süt kesiği gibi akıntı oldu sonra su gibi akıntı oldu ama ateşim hala 36.1 de kaldı bu ay şaşırdı yumurtalar ovülasyon yapmadığıma pişman oldumKızlar su gibi alıntı neden olur iç çamaşırım bildiğin IP ıslak Allah Allah ya daha piki bile görmedim ben. Enfeksiyon falanmı olabılır ama kaşıntı yanma yok.
Ben ovulasyon yaptığım halde anlam veremiyorym ya bu ay çok farklı bişey olduBenimde 4 gün önce süt kesiği gibi akıntı oldu sonra su gibi akıntı oldu ama ateşim hala 36.1 de kaldı bu ay şaşırdı yumurtalar ovülasyon yapmadığıma pişman oldum
En doğru yol gerçekten ovulasyon bence yaBenimde 4 gün önce süt kesiği gibi akıntı oldu sonra su gibi akıntı oldu ama ateşim hala 36.1 de kaldı bu ay şaşırdı yumurtalar ovülasyon yapmadığıma pişman oldum
Eğer sperm sorunu yoksa bugünleri arka arkaya değerlendirin canimyaa çok teşekkür ederim cansınız, panik oldum niyeyse :) pazartesi günü de prp yaptırmıştım yumurtalıklarıma, aslında yumurtlamam cumartesi olmalı takvimime göre ama bir şekilde erken oldu demek ki. Dr da o gün demişti, yumurtan var hatta büyümeye aday bir yumurtan iyi duruyor değerlendir diye, ovulasyon testiyle takip et demişti, hadi dün başlayayım dedim direk pik gördüm
Ama adet bitti ertesi gün sonrakini atayım ona bak bakim bıdeEvet ama henüz daha olmamış yunurtlama