- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 870
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.161
Ay doğru dediniz yarın gideyim biraya akan vereyim düzgün artmışsa sonra kese görmeye giderimAaa kız gidip bi daha hcg baktirsanaaa koş kooşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay doğru dediniz yarın gideyim biraya akan vereyim düzgün artmışsa sonra kese görmeye giderimAaa kız gidip bi daha hcg baktirsanaaa koş kooşş
Canım kaç günün vardı senin?Kızlarcım günaydıın 2 gün önce test atmıstım cok ınce var gibi demiştiniz bugun tekrar yaptım ama yok gibi yani ya
Ates tabloma da bakar mısınız?
@melegim can fnd_50 @melisaa93
Ben de inanıyorum hem de her ayOlacakkk ben inanıyorum sen de inan
Ateşte garanti aslında ama niye böyle oldu anlamadım ileri atmış olabilir adetimi umarım götürürüm o kadar kürler yaptım boşa gitmemeliEn doğru yol gerçekten ovulasyon bence ya
Ya bence yeter bu ay için evde de 4 tane var 10 tane de geliyorfnd_50 canım epedyde yine 35 tllik kupon var bir onlu daha aldım ben alırsan haberin olsun
Ben bu ay yapmıcam son ana kadar kuzum bence yapmamak lazım tutabilsek kendimizi keskeAminn canımm erken yapınca böyle üzülüyorum işte Allah yüzümüzü güldürsün
Bence buradada pik değil ya t çizgisi c ile aynı koyulukta yada daha koyu olması gerekiyor pik olması içinAma adet bitti ertesi gün sonrakini atayım ona bak bakim bıde
Galiba yumurtlama olmucak benim ileri de atmış olabilir takibini bırakma birden pik görebilirsinBen ovulasyon yaptığım halde anlam veremiyorym ya bu ay çok farklı bişey oldu
Evet evet yaz bize değeriniAy doğru dediniz yarın gideyim biraya akan vereyim düzgün artmışsa sonra kese görmeye giderim
Olur olur ama Bencede en doğrusu ovulasyon ateştense kuzum yaGaliba yumurtlama olmucak benim ileri de atmış olabilir takibini bırakma birden pik görebilirsin
Aman denıyorum bakalım ne çıkıcak hergün valla strese girdimBence buradada pik değil ya t çizgisi c ile aynı koyulukta yada daha koyu olması gerekiyor pik olması için
Sıkma canını vardır hepsinde bir hayır ben hiç ateş takibi yapmadımAteşte garanti aslında ama niye böyle oldu anlamadım ileri atmış olabilir adetimi umarım götürürüm o kadar kürler yaptım boşa gitmemeli
Girmee sakin ol denemeye devam et senAman denıyorum bakalım ne çıkıcak hergün valla strese girdim
Yine ben gün aşırı ilişki yapıyorum eşime diyim de ovülasyon testi alsın ateşe göre henüz yumurtlama olmadı yakalarım belkiOlur olur ama Bencede en doğrusu ovulasyon ateştense kuzum ya
Aynen ediyorum şimdi internetten baktım Berrak ve sulu akıntı: Akıntı berrak ama gergin ve mukoza benzeri olduğunda, muhtemelen yumurtlama olduğunu gösterirGirmee sakin ol denemeye devam et sen
Uzun zamandır bende yapmıyordum özledim bu ay böyle olsun dedim ama keşke ovülasyon+ateş takibi yapsaydım hayırlısı olsunSıkma canını vardır hepsinde bir hayır ben hiç ateş takibi yapmadım
Aynen çok iyimolur Bencede yakalarsın kaçıncı gündesinYine ben gün aşırı ilişki yapıyorum eşime diyim de ovülasyon testi alsın ateşe göre henüz yumurtlama olmadı yakalarım belki
10.gündeyim sen ?Aynen çok iyimolur Bencede yakalarsın kaçıncı gündesin
13 gündeyim bende daha piki göremedim10.gündeyim sen ?