- 31 Temmuz 2023
- 444
- 430
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.981
İyiki de yapmışsın olsun ne güzel bi sonuç olmuş işteİnşallah canım . kızlar epey ısrar etti dün test yapmam için ondan yaptım yoksa daha beklicektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiki de yapmışsın olsun ne güzel bi sonuç olmuş işteİnşallah canım . kızlar epey ısrar etti dün test yapmam için ondan yaptım yoksa daha beklicektim
Var kuzum var hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallahYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
Buyrun yorumlayın bakalım .
@Merve3553
@Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
Henüz olmamış gözüküyor canım ama strese girme benim döngümün 18. Gününde oldu yumurtlama adet döngüm 27 gün olmasına ragmenmelegim can melisaa93 kızlar günaydın benim ateşim düştü gene yumurtlama olmamış demek mi oluyor bu Eki Görüntüle 3297375
Var var bişey var işte bariz belliYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
@Merve3553
@Zumruduanka96
diğer bütün kızlar . 3-4 saat uyuyup uyanıp yaptım. Eğer birşey varsa Kendimi kaptırmak istemiyorum. Önemli olan regl benim için şimdiden söylim
Belirti filan var mıydı çok sevindim valla sağlıkla ilerlesin inşallahÇok teşekkür ederim canımmm şaşkınım hala
Maşallah kuzummmmVerdim aşkım 47’den 122’ye yükselmiş
Belli olmaz Kuzum. Döllenme sonradan oluyor neticede. Bugün yine yap test umarım dönerİğnenin 13. aşılamanin 11.gunu bitti
Testler negatif bundan sonra da döneceğini sanmam. Adet bekliyorum
13 gün yaparken çizgi varmıydı?En son dün akşam yaptim evet
Var var hayırlı olsunYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
@Merve3553
@Zumruduanka96
Hamileesiiiiinnn çizgi var. Hamilesin inşallah kuzummmmmmm çizgi çok netYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
@Merve3553
@Zumruduanka96
Ya yeni yumurtluyorsun yada ikinci yumurtlama Siz yine bırakmayın ilişkiye devam edin bencemelegim can melisaa93 kızlar günaydın benim ateşim düştü gene yumurtlama olmamış demek mi oluyor bu Eki Görüntüle 3297375
Aaaa hamilesin çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahYeni güne bismillahSevgili bacılarım
Hayırlı sabahlar
@Merve3553
@Zumruduanka96
Amin inşallah canımVar kuzum var hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah
İçimi rahatlattın çok teşekkür ederimmmHenüz olmamış gözüküyor canım ama strese girme benim döngümün 18. Gününde oldu yumurtlama adet döngüm 27 gün olmasına ragmen
Yaa bak böyle ‘hamilesin’ kelimesini okurken bi garip oldu içim Rabbim hepimize bu güzel hisleri sağlıkla hayırla yaşatsın inşallahHamileesiiiiinnn çizgi var. Hamilesin inşallah kuzummmmmmm çizgi çok net
Çok sağol canımVar var hayırlı olsun
Yok yok bırakmam bu ay çok hevesliyim korkmuştum sabah birden düşük görünce acaba bi sorun mu var diye çok teşekkür ederim hergün hergün soruyorum bıkmadan cevap veriyorsunuzYa yeni yumurtluyorsun yada ikinci yumurtlama Siz yine bırakmayın ilişkiye devam edin bence
Amin inşallah canımm Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAaaa hamilesin çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Kuzum dün akşam yoktu geç saatte yapmıştım. Bu sabah artimed strip denedim çok az mı var yoksa gözlerim oyun mu oynuyor anlamadim13 gün yaparken çizgi varmıydı?
Var var bişey var işte bariz belli
Amin inşallah canım sağolasın ya ben çok şaşkınım ve gerçekten regli de beklemek istiyorum ama şöyle söyleyim son günlerde sabah uyanmakta zorluk çekiyordum ama bu belirti olmayadabilir.Belirti filan var mıydı çok sevindim valla sağlıkla ilerlesin inşallah