- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.721
Kız bunlar neKızlar bakın nasıl balıklar tuttum bennnnn
Dipsiz kuyu ve köy hayratı favorim olduAynen öyle benimde kahkaha attım çok zaman oluyo evde deli gibi
Sunumlu balık fotisiKızlar bakın nasıl balıklar tuttum bennnnn
İç kuzum afiyet olsunBen içeyim de sen içme, bana acı değilaaa ama çok canın çektiyse az iç kız akşam akşam kahve trendi başlattık
Aynen onlar kalkanKız bunlar nesiz usta balık tutucusunuz, hobi falan değil bu bildiğin balıkçısınız kız, maşallah ne kadar çok, rastgele kaptaan Kalkan değil mi şu alttakiler.
Ya bunlar neeeKızlar bakın nasıl balıklar tuttum bennnnn
Denicem canım kesinlikle kahve kokusuna bayılırımSeveceğini düşünüyorum bi dene
Gel gel kuzum, kahveni kap gel yemeğin üstüneOoo kahveler içilmiş
Deneyince haber ver bakalım merak ettim beğenicekmisinDenicem canım kesinlikle kahve kokusuna bayılırım
Bende yapayım ama beni. Üçüncü kahve olcak seviyorum ama napiyim zaten testte de bi gelişme yokGel gel kuzum, kahveni kap gel yemeğin üstüneKuzum testin de var mı bi gelişme?
Yaa ne güzelAynen onlar kalkanbağımlısıyız ya hatta bılıyomusun eşimle çocukluk arkadaşıyız biz birlikte o zamandaysa başlık tutardık
Ne kadar çok tutmuşsunuz MaşAllahKızlar bakın nasıl balıklar tuttum bennnnn
Yoook satmıyoruz kız kendımız yiyoruzYa bunlar neee
MaşAllah subanAllahhh nazar değmesinn nasıl güzel tutmuşsunuz bereketli daim olsun inşAllahhh
Hobiyi geçmiş ticarete dönüştürmüşsünüz olayı
Yap yap kuzum gel yamacımıza birlikte içelimBende yapayım ama beni. Üçüncü kahve olcak seviyorum ama napiyim zaten testte de bi gelişme yok
Çok yararlı canım afiyet olsunYoook satmıyoruz kız kendımız yiyoruz
Haber vericem canım kendimde merak etdimDeneyince haber ver bakalım merak ettim beğenicekmisin
Ay ozaman her canın istediğinde seni balıkçıya götürsün bak bakalım sonra evde pisttiriyomu pişirtirmiyomuNe kadar çok tutmuşsunuz MaşAllahEşime göre evde balık bile bişiremiyorum sık sık hemen bana diyor ev kokuyor yok şöyle yok böyle
Espirikk yapmıştımYoook satmıyoruz kız kendımız yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?