- 22 Şubat 2023
- 10.225
- 11.344
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.701
Ay sağol kuzum, sunumlu fotimi bardağımı beğenmeniz beni mutlu ederAy fincana bayıldımafiyet olsun bende koydum şimdi kahvemi çıktım balkona karşılıklı içiyormuşuz gibi
Ya buna çok güldümAaaa bitter çikilata ne ile yarıyoay Allah seni inandırsın benımkıde çeşmemi bu sürekli diyo bende dipsiz kuyu diyorum
yaaa sorma her ay dikkat et et bazen bakıyorum hamile kalan arkadaşlarıma hiç bişeye dikkat etmiyorlar iç gitsin ya diyorumBen de kahveye bayılırım. Günde iki Türk kahvesi, bir kupa sütlü Nescafe içiyorum ve çay da içiyorum. İlk zamanlar dikkat ederdim de şimdi 17 aydır hangi aya dikkat edeceğimi şaşırdım, içiyom gari ya. Ama azaltmaya çalışıyorum. Kola gazoz da içiyorum. Hööff nasıl azaltacağım bilmiyorum. Birşeyler içmeden de gün geçmiyor benim için
Benede bi bardak kola paklarAy sağol kuzum, sunumlu fotimi bardağımı beğenmeniz beni mutlu ederiçelim karşılıklı oohhh sefamız olsun, balkonda da ne keyifli olur ya pöfür pöfür
Beğenmek mi bayıldımmmAy sağol kuzum, sunumlu fotimi bardağımı beğenmeniz beni mutlu ederiçelim karşılıklı oohhh sefamız olsun, balkonda da ne keyifli olur ya pöfür pöfür
Aynen ya aynı şeyi düşünüyorum seninle kuzum. Hiç dikkat etmeyen arkadaşlarım ilk aydan hamiş kaldılar. Ben dikkat ettim de ne oldu diyorum. Bence de çok zararlı değilleryaaa sorma her ay dikkat et et bazen bakıyorum hamile kalan arkadaşlarıma hiç bişeye dikkat etmiyorlar iç gitsin ya diyorumbenimde arada 5 aylık hamilelik dönemini saymazsan 2,5 yıldır hangi birine dikkat edeceğimi şaşırdım bende çaya hiç bakmıyorum kendimi onun zararlı olmadığına ikna ettim
Eneym kız hamişimmmcanın çekerse üzülürüm ya. Bi yudum iç sen de ama çok değil, dilini değdir sadece. Zaten çok güzel de diiiil. Acı acı ıyy.
Zaten kuzum türk kahvesi hiç sevmiyorumki kesinlikle içemiyorum benimki en zararlı olandan canım çekiyor poşetde olandanBir bardakta olsa içmiyomusun canım 1 bardak Türk kahvesi yararlı diyorlar aslında
Burdaki herkes o kadar pozitifki maşAllah insan gülmeden edemiyorGül kızzz gülmekte lazım arada
Kızlar bakın nasıl balıklar tuttum bennnnnAy sağol kuzum, sunumlu fotimi bardağımı beğenmeniz beni mutlu ederiçelim karşılıklı oohhh sefamız olsun, balkonda da ne keyifli olur ya pöfür pöfür
Aynen ya aynı şeyi düşünüyorum seninle kuzum. Hiç dikkat etmeyen arkadaşlarım ilk aydan hamiş kaldılar. Ben dikkat ettim de ne oldu diyorum. Bence de çok zararlı değiller
Ya bu kötü oldu acaba sütlü Türk kahvesini sevmezmisin kiZaten kuzum türk kahvesi hiç sevmiyorumki kesinlikle içemiyorum benimki en zararlı olandan canım çekiyor poşetde olandan
Ben içeyim de sen içme, bana acı değilKıyamam içme o zaman kıyamıyorum sana yok ben kalkayım yapayım
Vayyyy 10 parmağımda 10 marifet dedikleri bu olsa gerek valla bravoKızlar bakın nasıl balıklar tuttum bennnnn
Aynen öyle benimde kahkaha attım çok zaman oluyo evde deli gibiBurdaki herkes o kadar pozitifki maşAllah insan gülmeden edemiyor
Ooo kahveler içilmişHadi kızlar afiyet olsunZumruduanka96 birlikte içiyoruz gibi. Size sunumlu foti çektim
Acayip seviyorum Balık tutmasını yaVayyyy 10 parmağımda 10 marifet dedikleri bu olsa gerek valla bravo
Sanmıyorum canım belkide tadına baksam severim bilemedim hiçYa bu kötü oldu acaba sütlü Türk kahvesini sevmezmisin ki
Seveceğini düşünüyorum bi deneSanmıyorum canım belkide tadına baksam severim bilemedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?