- 22 Şubat 2023
- 10.225
- 11.344
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.741
Ama derin dondurucun var ve onları saklıyorsun değil mi? Yok hepsini yiyebiliyor musunuz? Benim de dayım bi ara böyle balık tutuyordu. En son dondurucuya sığmayınca, ele dosta dağıtmaya başlamıştı. Başta kıyıp veremiyordu.Yoook satmıyoruz kız kendımız yiyoruz
Fark ettim ben şakayı kaldırabılıyorum no problemEspirikk yapmıştım
Ne zaman deniceksinHaber vericem canım kendimde merak etdim
AyYap yap kuzum gel yamacımıza birlikte içelimhala çizgi çıkıyor mu peki?
Zaten biz öyle ediyoruz ben balık sipariş ediyorum o başka bir şeyAy ozaman her canın istediğinde seni balıkçıya götürsün bak bakalım sonra evde pisttiriyomu pişirtirmiyomu
CanımsınFark ettim ben şakayı kaldırabılıyorum no problem
Buzluğa atıyorum onların hepsini mümkünatı yok yiyemeyizAma derin dondurucun var ve onları saklıyorsun değil mi? Yok hepsini yiyebiliyor musunuz? Benim de dayım bi ara böyle balık tutuyordu. En son dondurucuya sığmayınca, ele dosta dağıtmaya başlamıştı. Başta kıyıp veremiyordu.
En iyisini yapıyorsun vallaha oh misssZaten biz öyle ediyoruz ben balık sipariş ediyorum o başka bir şeyve ya kayınpederim arıyorki gel bize balık var bende koşarak gidiyorum
Sende balımCanımsın
Başka çarem yokEn iyisini yapıyorsun vallaha oh misss
AyZumruduanka96 bana başka test alsana dedi bende dünden hazır iş çıkışı gittim aynı onda da görmeye çalışırsan belkim görünür yani yok be canım ay senle bari ovülasyon zamanımız aynı olaydı
Öyle görünüyor evetBaşka çarem yok
Bana o çizgi umut veriyor halaAyZumruduanka96 bana başka test alsana dedi bende dünden hazır iş çıkışı gittim aynı onda da görmeye çalışırsan belkim görünür yani yok be canım ay senle bari ovülasyon zamanımız aynı olaydı
Seni şikayet ettim edayaAy ben kendimi suçlu mu hissettim şimdi
Valla buraya bağımlı oldum devam ederim benceBana o çizgi umut veriyor halaumarım geç döllenme, yavaş döllenme birşeydir kuzum. Şu mucize haberini bir an önce alsaydık. Adetin gelmez inşallah ama gelirse mola vereceğim diyordun dimi? Verme verme bu ay da birlikte olalım. Bu grup gibisini bulamazsın bak ben de bulamam, onun için burdan aldığım enerjiyle sonuna kadar gideceğim.
Deme öyle cidden üzülürüm ama ben halen inanıyorum olacağına senın görüyorum çünkü çizgiyi seni kırdıysam özür dilerimSeni şikayet ettim edayaşaka şaka
HoolleeyyyValla buraya bağımlı oldum devam ederim bence
Kız ne kırması niye kırılayım şaka yapıyorum canım sana kırılmam benDeme öyle cidden üzülürüm ama ben halen inanıyorum olacağına senın görüyorum çünkü çizgiyi seni kırdıysam özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?