- 31 Temmuz 2023
- 444
- 430
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.681
Aman aman yok içme o zaman sen 3 bile çok bu dönemdeAy yok ben bugün 3 bardak içtim 4. Yü içersem gece nöbet tutatrım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman aman yok içme o zaman sen 3 bile çok bu dönemdeAy yok ben bugün 3 bardak içtim 4. Yü içersem gece nöbet tutatrım
Amin aminn aminnn canım teşekkür ederimİnşallah allahımmm duy sesimizi yarınki testinde kopkoyu iki kırmızı çizgi görmesini nasip et
2 garanti yoksa başım ağrıyoAman aman yok içme o zaman sen 3 bile çok bu dönemde
Ya bende çok düşkünüm kahveyi çok seviyorum ama bu ara kendimi zorlaya zorlaya 1 Türk kahvesine düşürdüm bazı günler işte böyle çok canım isteyince birde filtre kahve içiyorum2 garanti yoksa başım ağrıyo
Ben nescafe sade şekersizYa bende çok düşkünüm kahveyi çok seviyorum ama bu ara kendimi zorlaya zorlaya 1 Türk kahvesine düşürdüm bazı günler işte böyle çok canım isteyince birde filtre kahve içiyorum
Hadi kızlar afiyet olsun Zumruduanka96 birlikte içiyoruz gibi. Size sunumlu foti çektimVallahi ne güzel olurdu ya dimi valla yumoşa zarar vermesin diye içmemeye çalışıyordum ama bende gidiyorum mutfağa hemen yapmaya Zumruduanka96 dende hadi
Ohhh ohhh bal olsun bardağına bayıldım bu aradakırılmazsa ıyıdırHadi kızlar afiyet olsun Zumruduanka96 birlikte içiyoruz gibi. Size sunumlu foti çektim
Yapmaaaaa bunu bebeğim o kadar içiyorsun bideBen nescafe sade şekersiz
Hıhı evetYapmaaaaa bunu bebeğim o kadar içiyorsun bide
Teşekkür ederim. Sen yapmıyor musun? Bugünkü limitin doldu mu?Ohhh ohhh bal olsun bardağına bayıldım bu aradakırılmazsa ıyıdır
Ay fincana bayıldım afiyet olsun bende koydum şimdi kahvemi çıktım balkona karşılıklı içiyormuşuz gibiHadi kızlar afiyet olsun Zumruduanka96 birlikte içiyoruz gibi. Size sunumlu foti çektim
Doldu ne yazıkki 3 tane sade nescafe içtim şekersizTeşekkür ederim. Sen yapmıyor musun? Bugünkü limitin doldu mu?
Yapma ya nasıl çekti nasıl ohhh mis afiyet olsun kuzumHadi kızlar afiyet olsun Zumruduanka96 birlikte içiyoruz gibi. Size sunumlu foti çektim
Sende bir bardak içYapma ya nasıl çekti nasıl ohhh mis afiyet olsun kuzum
Vallahi ne güzel olurdu ya dimi valla yumoşa zarar vermesin diye içmemeye çalışıyordum ama bende gidiyorum mutfağa hemen yapmaya Zumruduanka96 dende hadi
Ben de kahveye bayılırım. Günde iki Türk kahvesi, bir kupa sütlü Nescafe içiyorum ve çay da içiyorum. İlk zamanlar dikkat ederdim de şimdi 17 aydır hangi aya dikkat edeceğimi şaşırdım, içiyom gari ya. Ama azaltmaya çalışıyorum. Kola gazoz da içiyorum. Hööff nasıl azaltacağım bilmiyorum. Birşeyler içmeden de gün geçmiyor benim içinAy yok ben bugün 3 bardak içtim 4. Yü içersem gece nöbet tutatrım
Ayy nebilim ya zararlı diye içmiyorum zor tutuyorum kendimiSende bir bardak iç
Aynı ben vallahi gazlıya bayılırım her akşam içerim hamile olunca napcam hiç bilmemBen de kahveye bayılırım. Günde iki Türk kahvesi, bir kupa sütlü Nescafe içiyorum ve çay da içiyorum. İlk zamanlar dikkat ederdim de şimdi 17 aydır hangi aya dikkat edeceğimi şaşırdım, içiyom gari ya. Ama azaltmaya çalışıyorum. Kola gazoz da içiyorum. Hööff nasıl azaltacağım bilmiyorum. Birşeyler içmeden de gün geçmiyor benim için
Eneym kız hamişimmm canın çekerse üzülürüm ya. Bi yudum iç sen de ama çok değil, dilini değdir sadece. Zaten çok güzel de diiiil. Acı acı ıyy.Yapma ya nasıl çekti nasıl ohhh mis afiyet olsun kuzum
Bir bardakta olsa içmiyomusun canım 1 bardak Türk kahvesi yararlı diyorlar aslındaAyy nebilim ya zararlı diye içmiyorum zor tutuyorum kendimi
Oyyyy oyyyEneym kız hamişimmm canın çekerse üzülürüm ya. Bi yudum iç sen de ama çok değil, dilini değdir sadece. Zaten çok güzel de diiiil. Acı acı ıyy.