- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.321
Amin kuzum yaa az kalmış hadi bakalım güzel haberlerle inşallahayy çok güzel darısı başıma 10 gün var yumurtlamamın 6. Günü ıygulamaya göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum yaa az kalmış hadi bakalım güzel haberlerle inşallahayy çok güzel darısı başıma 10 gün var yumurtlamamın 6. Günü ıygulamaya göre
İnşallah canım çok teşekkür ederim inşallahhAmin kuzum yaa az kalmış hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
Hayırlı olsun canım ne yaptın bu ayEvet canım kan da verdim hamileyim şükür darısı sana olsun inşallah
Bunu şimdimi söyleyerler ne güzel çok sevindim sonrakı etap kalb atışıKızlar ben bugün doktora gittim karından keseyi gördük şükür 2 hafta sonrası için Rand aldım kalp atışını da duyabiliriz insallah
Akşam gittim canım ancak akşam saatleri uygundu inşallah kalp atışını da duyabilirizBunu şimdimi söyleyerler ne güzel çok sevindim sonrakı etap kalb atışı
Canım adete ne kadar var benim adete 1 hafta kala yumurtlama ağrısı olmuştu kızlar hep çift yumurtlayinca ben de öyle sanıp test yapmıştım ovu testi, negatiftiKızlar kasıklarımda yumurtlama ağrısı var çok hemde akşam başladı adet ağrısı gibi değil gebelik değilse bu neeeee ovülasyon testi yaptım negatif tahmini olan var mı
Canım çatlamanın 9. günü buzamana kadar yoktu gündüzde yoktu anlamadım testte negatif hem gebelik hem ovülasyon aynı yumurtlama zamanındaki ağrının şiddetlisi şuanCanım adete ne kadar var benim adete 1 hafta kala yumurtlama ağrısı olmuştu kızlar hep çift yumurtlayinca ben de öyle sanıp test yapmıştım ovu testi, negatifti
İnşallah hamileliktir benim yanlış hatırlamıyorsam 6. Gün gibi olmuştu yumurtlama ağrım, belki geç döllenmedirCanım çatlamanın 9. günü buzamana kadar yoktu gündüzde yoktu anlamadım testte negatif hem gebelik hem ovülasyon aynı yumurtlama zamanındaki ağrının şiddetlisi şuan
canım inşallah uyumam da lazım çok sağolİnşallah hamileliktir benim yanlış hatırlamıyorsam 6. Gün gibi olmuştu yumurtlama ağrım, belki geç döllenmedir
Canım bende ümitlendirmek istemem ama benim en belirgin belirtim yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrısı. Bir önceki ay da böyle ağrım olduğunda ikinci kez yumurtlama yaşamıştım. Ama geçen ay tekrar test yaptığımda benimde ovulasyon testim negatif çıkmıştı. İnşallah seninki de hamileliktir. Geç döllenme olduğu için de teste yansımıyordur, en kısa zamanda pozitife dönerCanım çatlamanın 9. günü buzamana kadar yoktu gündüzde yoktu anlamadım testte negatif hem gebelik hem ovülasyon aynı yumurtlama zamanındaki ağrının şiddetlisi şuan
Yaaa bende sandım sabah gitmişsin kendim hep öyle olduğum içinDuyarsın İn şa AllahAkşam gittim canım ancak akşam saatleri uygundu inşallah kalp atışını da duyabiliriz
Yaaa hayırlı olsun kuzum kalp atışlarını da sağlıkla duyacaksın inşallah kaç haftalık da gösterdı bebeğim keseyıKızlar ben bugün doktora gittim karından keseyi gördük şükür 2 hafta sonrası için Rand aldım kalp atışını da duyabiliriz insallah
Evet yatmaktan insan halsizleşiyorAmin canım Amin.Kuzum 5 haftadan itibaren yatıyorum yata yata halsiz oldum ve + iğnelerin yeri mosmor.Sağ salim kucağımıza alsak ancak o zaman rahatlarız
Maalesef keşke olsaydı çok isterdimHelal olsun vallahi Eşi yanında değil belli ki
Ben aşılama yaptırdım canımHayırlı olsun canım ne yaptın bu ay
Sabah kendi dr'um çağırmıştı ama hem eşim hem ben izin almak zorunda kalıyoruz gidemedim ona o yüzdenYaaa bende sandım sabah gitmişsin kendim hep öyle olduğum içinDuyarsın İn şa Allah
5+2 olarak hesaplanmıştim ben de 5+0 ile uyumlu şu an dediYaaa hayırlı olsun kuzum kalp atışlarını da sağlıkla duyacaksın inşallah kaç haftalık da gösterdı bebeğim keseyı
Canım çatlama tarihim belli ilişki tarihi de geç döllenme nasıl olabiliyor biliyor musunCanım bende ümitlendirmek istemem ama benim en belirgin belirtim yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrısı. Bir önceki ay da böyle ağrım olduğunda ikinci kez yumurtlama yaşamıştım. Ama geçen ay tekrar test yaptığımda benimde ovulasyon testim negatif çıkmıştı. İnşallah seninki de hamileliktir. Geç döllenme olduğu için de teste yansımıyordur, en kısa zamanda pozitife döner