- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.541
Hayır canım öyle düşünmemerhaba kızlar benimde klomen sonrası yumurta takibim yapılıyordu bugün 18.gün kontrole gittim tek bir tane yumurtam gelişmiş çatlatma iğnesi verdi doktorum gebelik ihtimali düşük mü acaba tek yumurta olduğu için
Ay şimdi gördüm kuzum adını tam olarak yazar mısın anlayamadımEvet kuzum ovu testini öneririm canım bide biraz pahalı ama bi ilaç önercem sana ben iki kere kullandım birinde ilk ayda kimyasal oldu bu ay da sadece 5 tane kullandım artanı şimdi tekrar bebiş oldu bu ilaç kuzum dene istersen bi
Bu saatten sonra girerler mi sisteme bilemedim kiÇıkar canım inşallah güzel yükselmiştir
Ara kuzum sağlık ocağınıHayırbir buçuk saattir ekran yeniliyorum heyecandan midem bulanıyor
Biz aktardan aldık canım netten almadık, marka olarak mecitefendiden başkasını almaSırf ona alıyorum zaten ikimiz de içerizacaba hangi satıcıdan alsam farkeder mi ki sahte falan değildir dimi
Tamam canım aktardan ne kadara aldın mesela canımBiz aktardan aldık canım netten almadık, marka olarak mecitefendiden başkasını almaTadı güzel onun. Başka marka denedik asla içilmiyor
Ebeye yazsam o görür mü kiAra kuzum sağlık ocağını
ThancsSs woman canımAy şimdi gördüm kuzum adını tam olarak yazar mısın anlayamadım
yaz kuzum en azından sorar bilirEbeye yazsam o görür mü ki
ThancsSs woman canımAy şimdi gördüm kuzum adını tam olarak yazar mısın anlayamadım
Çok teşekkür ederim canım benim bakacağım birThancsSs woman canım
Sağlık ocağında mı verdin canımBu saatten sonra girerler mi sisteme bilemedim ki
Fiyatını bilmiyorum canım eşim aldı. Bize bir şişe yetmedi bu arada. 2 şişe alın bence.Tamam canım aktardan ne kadara aldın mesela canım
Rica ederim canım inşallah işe yararÇok teşekkür ederim canım benim bakacağım bir
Ya küçük ilçedeyim aktar yok burda. Netten alsam güvenilir olur mu acaba ya kararsız kaldımFiyatını bilmiyorum canım eşim aldı. Bize bir şişe yetmedi bu arada. 2 şişe alın bence.
Nasılsın canımkızlar dondum eve..
Afra da netten aldı diye biliyorum canım. Puanı yüksek bir satıcıdan alabilirsinYa küçük ilçedeyim aktar yok burda. Netten alsam güvenilir olur mu acaba ya kararsız kaldım
Tamam canım çok teşekkür ediyorumAfra da netten aldı diye biliyorum canım. Puanı yüksek bir satıcıdan alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?