- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #36.501
Olabılır ama döner kısa süredeYazarım canım, bakalım bi haber gelsin de, heralde muayenede falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabılır ama döner kısa süredeYazarım canım, bakalım bi haber gelsin de, heralde muayenede falan
Henüz gitmedim canım, bugün tekrar beta verdim 3-3:30 gibi çıkardı sonuçlar sınav sonucu bekler gibi sayfa yeniliyorum hala bişey yokAy inşallah inşallah Allahım sen nasip etbebiş napıyo senın kontrole gıttınmı
aaa saatide gelmiş neden çıkmadı acaba vallahi doğru dedin hamile kalmaya çalışmak bi sınav betalarda sınav sonucumuzHenüz gitmedim canım, bugün tekrar beta verdim 3-3:30 gibi çıkardı sonuçlar sınav sonucu bekler gibi sayfa yeniliyorum hala bişey yokdr'uma yazcam 2 sonucu ona göre gidicem
![]()
Valla çok heyecanlandım ya sanki üni sınav sonucu gibiA
aaa saatide gelmiş neden çıkmadı acaba vallahi doğru dedin hamile kalmaya çalışmak bi sınav betalarda sınav sonucumuz![]()
Bak bakalım çıkmış mı yoksaValla çok heyecanlandım ya sanki üni sınav sonucu gibi![]()
Bana inat gibi yok halaBak bakalım çıkmış mı yoksa![]()
Bazen sisteme geç düşüyo öyle olmuş olabilirmiBana inat gibi yok hala3 tüp alınmıştı diğer testlere de bakmak için sanırım bı tanesi taa öğlen çıktı diğer ikisi yok hala
![]()
Bilmiyorum ki ya işime de odaklanamiyorum böyleBazen sisteme geç düşüyo öyle olmuş olabilirmi![]()
Canım bundan sonra ne yapacaksın, aynı doktora mi gideceksin, yine klomen mi kullandirir acaba ?Canım akışına bıraktım adeti bekliyorum muhtemelen pazar günü gelir bugün bir tık düştü ateş. 3 güne iyice düşer
Ne işi yapıyorsun kuzumBilmiyorum ki ya işime de odaklanamiyorum böyle![]()
Bilgisayar mühendisiyim canımNe işi yapıyorsun kuzum![]()
Yok canım aynı doktora gitmicem çünkü ben yan ilçedeki doktora gittim mecburen bu ay. Normalde hep denizliye sağlık hastanesine gidiyordum ordan bir doktor seçeceğim anlatacağım süreci yine. Bakalım artıkCanım bundan sonra ne yapacaksın, aynı doktora mi gideceksin, yine klomen mi kullandirir acaba ?
Bazı doktorlar üst üste klomen kullandirmiyorlar, etkisinin ertesi ayda devam ettiğini için.
Kuzum bazılarının yanında y yazıyor. Yüksek galiba. Ama ben hiç anlamıyorum. Doktorun cevabını bekle kuzum. Bazen su iç diyorlar bazen ilaç veriyorlar. İnternete bakma lütfen bizi mahvediyor
Sen ne iş yapıyorsun canimmOy maşalllahhhhh![]()
Yeni gideceğin doktora şuan yaptığı tedaviyi anlatırsın kuzum. Bir daha aynısına gerek yok diye düşünüyorum çünküYok canım aynı doktora gitmicem çünkü ben yan ilçedeki doktora gittim mecburen bu ay. Normalde hep denizliye sağlık hastanesine gidiyordum ordan bir doktor seçeceğim anlatacağım süreci yine. Bakalım artıkartık o gideceğim doktor nasıl yol izler bilmiyorum
![]()
Ben 6 yıl anaokulu öğretmenlik yaptım canım puanda çalışmıyorum koca parası yiyiorumSen ne iş yapıyorsun canimm![]()
Şu an yine mahvolmuş durumdayım doktordan da cevap gelmedi bi türlüKuzum bazılarının yanında y yazıyor. Yüksek galiba. Ama ben hiç anlamıyorum. Doktorun cevabını bekle kuzum. Bazen su iç diyorlar bazen ilaç veriyorlar. İnternete bakma lütfen bizi mahvediyor
Kuzum sakin olŞu an yine mahvolmuş durumdayım doktordan da cevap gelmedi bi türlü
Sevindim canım inşallah devam etmez betan da güzel bi şekilde artmıştır inşallahKızlar doktordan çıktım sabah akşam progesteron verdi düşük olmaması için. Betanı görünce çok sevindim dedi ama biraz düşük dedi hemen lekelenme felan oldumu dedi evet dedim ondan erken geldim dedim. Üzüldü inşalah devam etmez dedi 4.30 da arıcam betama bakacak son olarak hayırlı olsun dedi. Karından baktı bu arada vajina bakmadı çok sevindim