- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.481
İnşAllah bir sorun olmayacak canımKızlar doktordan çıktım sabah akşam progesteron verdi düşük olmaması için. Betanı görünce çok sevindim dedi ama biraz düşük dedi hemen lekelenme felan oldumu dedi evet dedim ondan erken geldim dedim. Üzüldü inşalah devam etmez dedi 4.30 da arıcam betama bakacak son olarak hayırlı olsun dedi. Karından baktı bu arada vajina bakmadı çok sevindim
Çatlamış canımKızlar dün pik görmüştüm. Şu an test yaptım çatlamış yumurtam dimi?
Geçen ay geç döllenme olmuştu ve 3 gün çatlamamıştı.
Valla ben de çok merak ettim ama biraz araştırdım da (bi de Dr niye bu kadar erken istedi bu testleri diyordum) yapılması gereken ve özellikle ilk 12 hafta için önemli testlermis, galiba ben biseyler geçiriyorum, korkuyla bekliyorum doktorun cevabını, hayırlısı inşallahNe demekkı bunlar bende hıc bılmıyorum kuzucum.bızıde bılgılendır ogrenınce
NegatifffffffffffKızlar test yapan varmi?
İnternettekinlere aldırış etme kuzum sen en doğru bilgiyi doktor vericek Allahım hayırlı haberler almanı nasip etsinValla ben de çok merak ettim ama biraz araştırdım da (bi de Dr niye bu kadar erken istedi bu testleri diyordum) yapılması gereken ve özellikle ilk 12 hafta için önemli testlermis, galiba ben biseyler geçiriyorum, korkuyla bekliyorum doktorun cevabını, hayırlısı inşallah
Amin canım ama benim pozitiflerden bazıları şu anda geçirildiği anlamına mı geliyomus ne, endişelendim ama Allah hayra çıkarsın bakalımİnternettekinlere aldırış etme kuzum sen en doğru bilgiyi doktor vericek Allahım hayırlı haberler almanı nasip etsin
Üstüne görme yaşamadım canım yorum yapamadım o yüzden16 17 gün falan canım öyle oluyo çoğunlukla bazen anlıyorum ama bazende anlamıyorum mesela şuan halen hamilemiyim bile diyorum kendime biliyomusunüsütüne görmemi diye düşünüyorum ay psikolojim bozuk benim valla
Internetten bakma bosver canım.ınternet korkutur.inşallah kötü birşey değildir huzursuzlanma sen bence önemli bişey değil.yüksekliklee cok az cunku.belkıde bagısıklık demektır.en ıyı cevabı drun verecektır.bu doktoru bırakma elınden gelıyorsa.dıgerlerıne cok kızgınım cunku,ya tamam deseydın resmen katiller benım gozumde şuanda.ben sevdım sımdıdkı doktorunuValla ben de çok merak ettim ama biraz araştırdım da (bi de Dr niye bu kadar erken istedi bu testleri diyordum) yapılması gereken ve özellikle ilk 12 hafta için önemli testlermis, galiba ben biseyler geçiriyorum, korkuyla bekliyorum doktorun cevabını, hayırlısı inşallah
Doktordan İn şa Allah güzel haberler alırsın kuzumTamam canım sağolasın
Doktorların bazısı en olumsuz senaryoyu söylüyor canım.adet günü lekelenme çoğu kişide de oluyor.canını sıkma boşuna minişin hissetmesin güzel haberler alcaksın bişeycik olmıcakKızlar doktordan çıktım sabah akşam progesteron verdi düşük olmaması için. Betanı görünce çok sevindim dedi ama biraz düşük dedi hemen lekelenme felan oldumu dedi evet dedim ondan erken geldim dedim. Üzüldü inşalah devam etmez dedi 4.30 da arıcam betama bakacak son olarak hayırlı olsun dedi. Karından baktı bu arada vajina bakmadı çok sevindim
Ay çok heycanlandım bitsin biran önce senide darladım balım kusura bakmaÜstüne görme yaşamadım canım yorum yapamadım o yüzden
O zaman lekelenme bitince direkt başla istersen ovu da yaparsın beraberinde 14. Güne falan çekebilir belki yumurtlamani. Ben inofolic'in sadece yumurta kalitesini arttığını okumuştum yumurtlama gününü değiştirmez diyordu ama demek ki kaliteli büyüyünce zamanı da degisebiliyor
Doktor yazınca haber ver olurmu aklım sende kaldı şimdi benimAmin canım ama benim pozitiflerden bazıları şu anda geçirildiği anlamına mı geliyomus ne, endişelendim ama Allah hayra çıkarsın bakalım
Olmaz büyük ihtimal kuzumCanım peki 4. Dakikada kuruma çizgisi olur mu
Benim de 7 Eylül bakalım canımBat 8 eylüldü aslında ama daha bu ay erken yumurtlama oldu. Ben de ona göre takip ediyorum. 4 eylül olarak sayıyorum.
Onlara ben de çok kızgınım daha gitmem zaten kesinlikle, Allah ıslah etsinInternetten bakma bosver canım.ınternet korkutur.inşallah kötü birşey değildir huzursuzlanma sen bence önemli bişey değil.yüksekliklee cok az cunku.belkıde bagısıklık demektır.en ıyı cevabı drun verecektır.bu doktoru bırakma elınden gelıyorsa.dıgerlerıne cok kızgınım cunku,ya tamam deseydın resmen katiller benım gozumde şuanda.ben sevdım sımdıdkı doktorunufıyat konusunu bı konus belkı ındırım yapar takıpte.kan tahlıllerınıde aıle hekımınde yaptırıp götürürsün.
Olur mu yavrum ne darlamasiAy çok heycanlandım bitsin biran önce senide darladım balım kusura bakma
Yazarım canım, bakalım bi haber gelsin de, heralde muayenede falanDoktor yazınca haber ver olurmu aklım sende kaldı şimdi benim
Ay inşallah inşallah Allahım sen nasip etOlur mu yavrum ne darlamasiböyle tavsiyelerde güzel sonuçlar alıyoruz işte bana da kızlar önermişti inofolic'i sonuçları güzel oldu,inşallah senden de güzel haber alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?