- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #36.421
O günden sonra tekrar test yaptın mı kuzum ?Ben yarın yada diğer gün regl olurum artık canım testlerim negatif
İyi şuan sendeki gibi belirti falan yok zaten aramıyorum da günlerim çok yoğun geçiyor. Yani aşılama olduğumu bazen unutuyorum desem yeridir. Bu sefer de böyle olsun bakalım tutacak mıTabiki canımsen nasılsın nasıl gidiyo
hayırlısyla güzel haberi alırsun inşalalhEvet canim pazar sabahi oldum
Hayırlı olsunn bebişin canım çok sevindimmAmin kuzum amin inşallah çok güzel çok istiyorum bırakmak dua et banada
En son dün sabah yaptım yine negatifO günden sonra tekrar test yaptın mı kuzum ?
İnşallah gönlüne göre olur, bu ay olmazsa önümüzdeki aya tüm takviyeleri vs kullanıp bomba gibi hazırlanırız
20 dakikadan sonra tüm testler gibi o da çıkarıyor canım. Sonrasını dikkate alma yaniNeden kimse beni görmüyor bana cevap vermiyor ya, valla ağlıcam
İyi denk gelmiş yeni işinle sürekli benim gibi telefon elinde bişeyler aramıyosunİyi şuan sendeki gibi belirti falan yok zaten aramıyorum da günlerim çok yoğun geçiyor. Yani aşılama olduğumu bazen unutuyorum desem yeridir. Bu sefer de böyle olsun bakalım tutacak mı
İnşallah canımSen varya bence de 100 lerde görürsün
Sagol kuzum çok teşekkür ederim lekelenmem var dünden başladı doktora geldim şimdi
Daha yeni geldim canım bekliyorum çıkınca hemen yazacammelegim can çıktın mı randevudan? Hadi güzel haberlerle gel insallah
Aminn canım benim sen de sağlıkla kavuş yavrunaRabbim hayırlısı ile en güzelıyle nasip etsin birtanem
Üzülme balım güzel haberlere çok az kaldı3 gün kaldı canım. Şimdiye belli olurdu olsaydı diye düşünüyorum. Artık sanmıyorum adeti bekliyorum…
Git kuzum hem için rahat eder rahatlarsınSabah beta verdim saglık ocahımda 1.30 da doktora gideceğim normlade 3.15 de randevum ama leke geldigi için erken gidicem kuzum
İnşallah canımhayırlısyla güzel haberi alırsun inşalalh
Coook teşekkür ederim canımİyi denk gelmiş yeni işinle sürekli benim gibi telefon elinde bişeyler aramıyosunhayırlı olsun canım yeni işin. İnşallah 2 haftaya bi güzel başlangıcın daha olur
Aminn canım benim sen de sağlıkla kavuş yavruna
Aminn canım benim sen de sağlıkla kavuş yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?