- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.621
Seni de eklim tablomuzaEvet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni de eklim tablomuzaEvet canım
Haklısın canımİnsanız, elbette korkacağız. Bu sevinmek kadar doğal bir duygu aslında. Ancak aşırıya kaçmamak lazım. Müdahale edemiyorsak kafayı rahatlatmaya bakacağız. İyi düşünelim iyi olsun her zaman. Yoksa stres, üzüntü bizim vücutlarımızı daha kötü etkiliyor.
Sadece şirinler ve meleğim görebiliyorNasıl anlıyorsun kız erkek olduğunu? Ben bakınca yuvarlak bsy görüyorum
Şirinler kim ki?Sadece şirinler ve meleğim görebiliyor
Kız sen ne zaman yazsan heyecan baskıyor beni . "Ne oldu yoksa belirtisi mi var pozitif mi çıktı" aklıma türlü şeylker geliyoGüzel günler göreceğiz beraber canım evet benim yumurtlamam geçti beklemedeyim canım geçen ay yumurtlamayi tutturdum ama olmadı bakalım bu ay umarım olur senden de güzel haberler bekliyorum hasta masta yapacak birsey yok vallahi boynum tutulmustu yine de denedim
Plesentasına gmre canım plesenta solda bebek sagda ise erkek , plesenta sagda bebek solda ise kız tabiki yanılma oluyor canım tahminde bulunuyoruz sadece. Sen hamilelik kimligini imzalamadın mı belli degil burda hamile oldugun canımNasıl anlıyorsun kız erkek olduğunu? Ben bakınca yuvarlak bsy görüyorum
Canımsın doktor çok geç aldı hastaları her kesi gecikmeyle aldı..bekleyen kadar öldüm resmen.Darısı sana canımMaşallah ya ilk sayfaya baktım da şimdi çok güzel, inşallah artarak devam etsin, sağlıklı hamilelikler olsun. Tablo beni motive etti
Bu ay olmasa da Ağustos da hepimiz hamileyiz ben inanıyorum
Niqu sonucunu bende heyecanla bekliyordum ama A Afratafrac haklı hem de çok haklı, karamsarlığı bırak artık güzel düşün güzel olsun
Evet kuzu tam mucize bebişler bizimkiler senin yazdığını da gördüm inşallah kalp atışlarını da duycak sağlıkla sıhhatle bidaki randevun ne zaman PekiKuzum şimdi gördüm çok çok sevindim mucizen seninle
Adetime 6 gün var az önce ovulasyon testi yaptım silik çizgi bile yok, sen yarın gebelik testi yapacak misin tekrar? Attığın teste baktım da onda olsa da çıkmazdı bence, kontrol çizgisi bile zorla çıkmışOvülasyonda koyulaşma olmadan da gebelik olur mu kızlar?
Ben mayıs ayında hamile kaldım kuzum. Şuan 12 haftalığız 14nde doktora gitcemP
Plesentasına gmre canım plesenta solda bebek sagda ise erkek , plesenta sagda bebek solda ise kız tabiki yanılma oluyor canım tahminde bulunuyoruz sadece. Sen hamilelik kimligini imzalamadın mı belli degil burda hamile oldugun canım
Ayy Allah seni ya,
Teşekkürler canım darısı senin başına inşallah o gebelik testlerin hepsine ihtiyacın kalmadan tek teste pozitifleri görürsün
Darısı başına kuzucum çok sağol1fafeyla sonucun için çok mutlu oldum canım sağlıklı bir hamileliğin olsun inşallah
Amin canım.1 hafta sonra dedi yeniden gel bakıcam gelişmişmiEvet kuzu tam mucize bebişler bizimkiler senin yazdığını da gördüm inşallah kalp atışlarını da duycak sağlıkla sıhhatle bidaki randevun ne zaman Peki
O dakikalar sana nasıl da uzun gelmiştir şimdi. Şükür ki bir sorun yok, inşallah olmayacak da.Canımsın doktor çok geç aldı hastaları her kesi gecikmeyle aldı..bekleyen kadar öldüm resmen.Darısı sana canım
Ayy canım ya İn şa Allahbebek gelişsin var ya hepiniz özelden isimlerinizi bana yazıcaksıniz bir bir hepinize dua edicemşimdi sevinemiyorumO dakikalar sana nasıl da uzun gelmiştir şimdi. Şükür ki bir sorun yok, inşallah olmayacak da.
Sen 9 ay sonra bu zamanlarda bebeğini emziriyor olacaksın