- Konu Sahibi Afratafrac
- #3.661
Yarın erken gebeliği yapıcam sıra onun çarşamba da kasetlere geçerimKasetler de pozitif görürsen ben de yapıcam erkenden. Erken dediğim perşembe cuma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın erken gebeliği yapıcam sıra onun çarşamba da kasetlere geçerimKasetler de pozitif görürsen ben de yapıcam erkenden. Erken dediğim perşembe cuma
Ay hiç deme yalvar yakar kontrol çizgisi çıkardım hahahaha testin hatalı olması nasıl umut veriyor bana yarın da yapıcam ondan sonraki gün de 5 tane test aldım bugünAdetime 6 gün var az önce ovulasyon testi yaptım silik çizgi bile yok, sen yarın gebelik testi yapacak misin tekrar? Attığın teste baktım da onda olsa da çıkmazdı bence, kontrol çizgisi bile zorla çıkmış
Vücudum yine belirti vermeye başladıbelim ağrıyor feci karnım ağrıyor ama böyle göbek çevrem yoğun ağrıyor arada bir kasığıma inip geri çıkıyor. Yemek yaparken de tavuk çok kötü koktu burnuma, pilavın tadı da bi garip geldi kocama yine mi olmamış bunun tadı bi garip diyorum garip garip bakıyor yüzümeAy bayılırız
Ay hadi inaşllah belirtidir. Senin yumurta çatladığından beri kaçıncı günündü?Vücudum yine belirti vermeye başladıbelim ağrıyor feci karnım ağrıyor ama böyle göbek çevrem yoğun ağrıyor arada bir kasığıma inip geri çıkıyor. Yemek yaparken de tavuk çok kötü koktu burnuma, pilavın tadı da bi garip geldi kocama yine mi olmamış bunun tadı bi garip diyorum garip garip bakıyor yüzüme
Test yapmadım kuzum tatildeydim. Akıntı geleli 10 gün oldu bugün. Eğer o gün olduysa tabiAy hadi inaşllah belirtidir. Senin yumurta çatladığından beri kaçıncı günündü?
Vücudum yine belirti vermeye başladıbelim ağrıyor feci karnım ağrıyor ama böyle göbek çevrem yoğun ağrıyor arada bir kasığıma inip geri çıkıyor. Yemek yaparken de tavuk çok kötü koktu burnuma, pilavın tadı da bi garip geldi kocama yine mi olmamış bunun tadı bi garip diyorum garip garip bakıyor yüzüme
Reglina ne zmn var canım pekiTest yapmadım kuzum tatildeydim. Akıntı geleli 10 gün oldu bugün. Eğer o gün olduysa tabi
Kan vermedim canım daha beklemedeyim 2 gün sonra idrar testini tekrarlayıp eğer koyulaştıysa kan vermeyi düşünüyorum
Canım akıntı olduğu gün çatladıysa 4 gün var yoksa da 6 günReglina ne zmn var canım peki
Benim 6 günüm var yarın sabah test yapacağım bakalımİnşallah canım senin kaç gün var adete ?
Ooo süper bisuru testin olmuş Ben de internetten toplu almıştım, kutunun içinde yukarda bı yere koymuştum hiç bakmadan uzanıp içinden alıyordum, sanıyorum ki daha çok var, bugün bi baktım 2 ovulasyon 2 gebelik testim kalmış yarın sabah ben de yapacağım test, hadi inşallah güzel haberlerle gelirizAy hiç deme yalvar yakar kontrol çizgisi çıkardım hahahaha testin hatalı olması nasıl umut veriyor bana yarın da yapıcam ondan sonraki gün de 5 tane test aldım bugün
Him anladım benimde yumurtlama dönemim 10 gün geçti tabi dogruysa oda çok erken akintim başladı çünkü ama 10 sornda regl günüm daha çok var yani oyuzden merak ettim seninkide acba çok var mi diye ama seninkine az kalmışCanım akıntı olduğu gün çatladıysa 4 gün var yoksa da 6 gün
Ben de bugün çok duygusaldım, lüzumsuz bişeye ağlayınca eşim galiba hamilesin ağlama testin pozitif dediVücudum yine belirti vermeye başladıbelim ağrıyor feci karnım ağrıyor ama böyle göbek çevrem yoğun ağrıyor arada bir kasığıma inip geri çıkıyor. Yemek yaparken de tavuk çok kötü koktu burnuma, pilavın tadı da bi garip geldi kocama yine mi olmamış bunun tadı bi garip diyorum garip garip bakıyor yüzüme
Bizim bu test bağımlılığımız ayyy hadi bakalım sabah burası çifte sürprizle dolsunOoo süper bisuru testin olmuş Ben de internetten toplu almıştım, kutunun içinde yukarda bı yere koymuştum hiç bakmadan uzanıp içinden alıyordum, sanıyorum ki daha çok var, bugün bi baktım 2 ovulasyon 2 gebelik testim kalmış yarın sabah ben de yapacağım test, hadi inşallah güzel haberlerle geliriz
Yani akıntıya göre 10.gündesin benimle aynı 4 gün kaldı ama sat’a göre 10 gün mü var doğru mu anladımHim anladım benimde yumurtlama dönemim 10 gün geçti tabi dogruysa oda çok erken akintim başladı çünkü ama 10 sornda regl günüm daha çok var yani oyuzden merak ettim seninkide acba çok var mi diye ama seninkine az kalmış
Hahahahah ayy allah iyiliğinizi versin çok güldümBen de bugün çok duygusaldım, lüzumsuz bişeye ağlayınca eşim galiba hamilesin ağlama testin pozitif dedi
Oyyyyy çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBakın ağlamaktan helak oldum rabbim nasip etti bana da çok şükür duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun
@melisaa93 A Afratafrac @Niqu ve diğer kızlar
Aynn canim doğru anladın 10 gün varYani akıntıya göre 10.gündesin benimle aynı 4 gün kaldı ama sat’a göre 10 gün mü var doğru mu anladım
Benim akıntı geldikten 3-4 gün sonrası yumurtlama oluyor.Test yapmadım kuzum tatildeydim. Akıntı geleli 10 gün oldu bugün. Eğer o gün olduysa tabi
Ay var mı fotosu yaptığın testin, bakalım bizde koyulaşır inşallah güzelce haber et mutlaka bize deKan vermedim canım daha beklemedeyim 2 gün sonra idrar testini tekrarlayıp eğer koyulaştıysa kan vermeyi düşünüyorum
Benim akıntım 2 temmuz öğle saatlerinde kesildi. Kesilince çatladı olarak düşündüm ben. Doğru değil mi bu? Seninki ne zaman kesilmişti?Canım akıntı olduğu gün çatladıysa 4 gün var yoksa da 6 gün