- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #36.341
Ümit etmiyorum ama bakalım yarın olsun tamamen belki de nego gorcemO zaman hamişsin canım inşallah yarın daha koyu görüceksin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ümit etmiyorum ama bakalım yarın olsun tamamen belki de nego gorcemO zaman hamişsin canım inşallah yarın daha koyu görüceksin![]()
Benim de bat 8 eylül, ben de erken yumurtladım seninle aynı ilerliyoruz canım. İnşallah görürüz pozitfleriBat 8 eylüldü aslında ama daha bu ay erken yumurtlama oldu. Ben de ona göre takip ediyorum. 4 eylül olarak sayıyorum.
Ay ben gördüm de cevaplandı diye yazmamıştım bebeğimNeden kimse beni görmüyor bana cevap vermiyor ya, valla ağlıcam![]()
İnşallah canımCanımm bende Cumartesi günü yapıcam testinşallah pozitifleri görürüzz
![]()
İnşallah pembiş bi çizgi görüceksin canım zaten negatif görmüştük senin testini 4 günden beri yapıyordun test sende benim gibi hatırlıyorum seniÜmit etmiyorum ama bakalım yarın olsun tamamen belki de nego gorcem
Allah razı olsun canım, darısı sizlere inşallahYa ben de Özden Özdoğanın o storyelrine denk gelmiştim sen durumundan bahsedince sana yazmıştım hatta. Kanama alanı olabilir bebek geç görünebilir mucizen gelebilir diye kuzumbuna çok sevindim çok
![]()
dün gece izlediniz mi meteor yağmuru kızlar ben izledim çok sayıda kaydı meteor
Dimi ya ben de çok şaşırdımBright-1619 bu arada özden'i ben de takip ediyorum. Nasıl 6.ya hamile kaldı ağzım açık kaldı görünce
maşallah Allah uzun ömürler versin de bana da bi tane iki tane versin artık
![]()
Özeller de biraz öyle kuzum böyle üniversite hastanesi varsa prof a gidebilirsin aslında. Ben o hastanelere çok güveniyorum ve çok ilgililer geçen gece acile gittim herşeyime bakıldı bana da açıkladı herşeyiEvet lekelenme için ama aşırı abarttı gibi geldi ya mesela 2 tane 7 li iğne vermiş, bunlar ödenmiyor ve 7 lisi 580 TL ve ben haftaya zaten kontrole gideceğim, devamını gerekmesi durumunda o zaman da verebilir mesela, hiç memnun kalmadım o anlamda
Ben de takip ediyorumBright-1619 bu arada özden'i ben de takip ediyorum. Nasıl 6.ya hamile kaldı ağzım açık kaldı görünce
maşallah Allah uzun ömürler versin de bana da bi tane iki tane versin artık
![]()
Evet canım dört günlukken basladim şimdi de artık alışsın diom gözüm yapiyorumİnşallah pembiş bi çizgi görüceksin canım zaten negatif görmüştük senin testini 4 günden beri yapıyordun test sende benim gibi hatırlıyorum seni
Kuzum korkma kahverengi lekeden. Kırmızı olmazsa sorun değil. Kaldı ki kırmızı olup iyi olan da var. Dua edelim bol bolkızlar merhaba.. grubu uzun zamandır takip ediyorum bebıs su ara bizi bayagı zorluyorr. her 5 gune bır acilde soluk alıyoruz
saglıklı olsun da gerisi muhım degıl dıyorum
bugun doktor kontrolum var ama dunden beri pıhtı seklınde bıseyler geliyr kahve gibi. emın olamıyorum ama cok korkyuorum kalbim carpıyor. daha once operasyonumu yapan dktora gidicem takipli oldugum izinde...
kanama alanı cok buyuktu ctesi acile gittiğimde insaallah suan kanama alanını atıyorumdur... kızlar... 2 ye arttırdı acildeki doktor progestanı.. endıselıyım.. ama alanda o .. veren de... rabbım bıze bagıslasın yavrumuzu...
Umarım çift çizgi görürsün kuzumEvet canım dört günlukken basladim şimdi de artık alışsın diom gözüm yapiyorum
Kuzum ben yaptırdım daha yeni 9+5 de yaptırdım ben biraz geç kaldım ama onu söylim ama sana erken bence deAmin canım aminn, Allah razı olsunİşte benden daha önceki iki oğluma hamileliğimde doktorumun hiç istemediği toksoplazma testlerini istedi, bence çok gerekli değildi, haftaya kalp atışını net duydugumuzda da isteyebilirdi toksoplazmayi, 3 bin küsur ödedik testlere ve bunun içinde bazı şeyler de yok, onları sağlık ocağında yaptıracağım. Neyse sağlık olsun paranın çıkacağı varmis o önemli değil de ne bileyim bana yanlış muamele gibi geliyor böyle bu testleri zorunlu şekilde yapmaları, özellikle toksoplazma gibi olmasa da olacak olanları. Sen yaptirdin mi toksoplazma?
Etiketle beni deYaa inşallah kuşumyine ben ona yormak istedim üzülmemek için.adet gibi gögüslerim şişti ama her ay olur böyle.bakalım yarın tekrar yapıcamm
![]()
Kuzum artmışKızlar bana bi akıl verin ya korkuyorum gidip kan vermeye düşük bi değerle karşılaşırım diye yüzleşemiyorum o sonuçla maalesef test yaptım atıcam sizce kan sonucu kaç alırım bi tahminde bulunur musunuz acabayarın bat günüm
Kuzum bende kan verıp takıp edıcem yükseliyor mu diyeİnşallah pembiş bi çizgi görüceksin canım zaten negatif görmüştük senin testini 4 günden beri yapıyordun test sende benim gibi hatırlıyorum seni
Canım koyulaştığı bariz belli neyinden korkuyorsun aksine mutlu olman gerekiyor. Bugünü görmek için çabalıyorsun haftalardır. İki kez kan verip artışa bakman yeterli sonra keseyi görmeyi beklersinKızlar bana bi akıl verin ya korkuyorum gidip kan vermeye düşük bi değerle karşılaşırım diye yüzleşemiyorum o sonuçla maalesef test yaptım atıcam sizce kan sonucu kaç alırım bi tahminde bulunur musunuz acabayarın bat günüm