- 3 Şubat 2022
- 1.229
- 2.412
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #35.961
Pik olanlara müjde çok verimli bir gece
Amin inşallah balım sanada kucağına almayı nasip etsin minnoşu oyyyyAmin kuzum inşallah Rabbim nasip etsin
Aaa görmüştüm bunu o oymuş demek kız heryerden yazıyormuş ben dünyadan bi haber yaşamışım bugünZumruduanka96 bak kuzum burda göndermiştim. Ruh halimizi bozuyormuş
Nasıl etkilediyse seni kopmuşsunAaa görmüştüm bunu o oymuş demek kız heryerden yazıyormuş ben dünyadan bi haber yaşamışım bugün
Valla ya ey kurban olduğum burda daha etki etmiş demekNasıl etkilediyse seni kopmuşsun
Böyle kuruma çizgisi mi olur canım çok net belliBence kuruma cızgısı bu ya
Ay harikaydı bugün hemde dolunayda pik görenlerin kızı olabilirBende ayı göremedim diye ağlıcam şimdi ya
Korkma canım senin bat tarihin geçmişmiydi devamı varmı nasıl dıKızlar dışardaydım eve geldim iç çamaşırıma kahverengi çamur gibi leke gelmiş çok korkuyorum yerleşme mi acabafnd_50 melisaa93 Merve3553 edahandro golden-snitch Niqu A Afratafrac
bugün bat günüm kuzumKorkma canım senin bat tarihin geçmişmiydi devamı varmı nasıl dı
Canım pembe ve kırmızı lekeden korkmalisin diye biliyorum, sakın endişelenme dr'una da yine de haber ver bence bilgisi olsun ama problem yoktur diye düşünüyorumKızlar dışardaydım eve geldim iç çamaşırıma kahverengi çamur gibi leke gelmiş çok korkuyorum yerleşme mi acabafnd_50 melisaa93 Merve3553 edahandro golden-snitch Niqu A Afratafrac
Korkma kuzum benim 2-3 hafta sürdü oKızlar dışardaydım eve geldim iç çamaşırıma kahverengi çamur gibi leke gelmiş çok korkuyorum yerleşme mi acabafnd_50 melisaa93 Merve3553 edahandro golden-snitch Niqu A Afratafrac
Bende şimdi görebildimmm ama bulutun arkasına saklanmışAy harikaydı bugün hemde dolunayda pik görenlerin kızı olabilir
Ani hormon değişimi sanırım canım şuan iyiyim ama o an gelince çok kötü sıkılıyor içimSebep ne canım hormonlardandır büyük ihtimal çünkü bu bebegi hepimiz çok istedigini biliyoruz kuzum. İyi olacaksın merak etme anlık degişyor hormonlar çık gez eglen eşinle
Aynen öyle kuzum sağlıkla gelsin minnoş nedense ben erkek hissettim senin bıdığı paşa yazıyordumVallahi başta hep erkek hissettim. Son zamanlarda kız hissediyorum. Ama hiç önemli değil sağlıklı olsun inşallah
Hiç korkma normal onlar bılıyosun zaten ama doktorundan haber ver takip et bakalım devamı bişey gelicek mi miktarı ne olucakbugün bat günüm kuzum
Çok koyu kahve gelmiş beyazdı iç çamaşırım piknige gitmiştik eve gelince farkettim koyu kahve idi sildim çok açık renk inşallah yerleşmedir de devamı gelmez. Doktorum yarın çagırdı yarın gşdecegim inşalalh kuzumCanım pembe ve kırmızı lekeden korkmalisin diye biliyorum, sakın endişelenme dr'una da yine de haber ver bence bilgisi olsun ama problem yoktur diye düşünüyorum
Korkma kuzum kahverengi çamur gibiyse korkma ama ben pimpirikliyim acile git bi baksın doktor her ihtimale karşıKızlar dışardaydım eve geldim iç çamaşırıma kahverengi çamur gibi leke gelmiş çok korkuyorum yerleşme mi acabafnd_50 melisaa93 Merve3553 edahandro golden-snitch Niqu A Afratafrac
Canım bana da oldu o biliyorsun. İnşallah yerleşmedir kötü düşünme. Bende çok korktum sen o zaman destek oldun hatta bana. İnsan kendine yapamıyor biliyorum ama aklına kötüyü getirmeKızlar dışardaydım eve geldim iç çamaşırıma kahverengi çamur gibi leke gelmiş çok korkuyorum yerleşme mi acabafnd_50 melisaa93 Merve3553 edahandro golden-snitch Niqu A Afratafrac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?